Προς το περιεχόμενο

Spider-Man: Homecoming (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η οπως ηταν επι Ditko...

Στο run του Stan Lee ο Peter ήταν στο λύκειο για λίγο καιρό, μετά πήγε στο πανεπιστήμιο. Στο Ultimate ήταν μόνο ή σχεδόν μόνο (έχω διαβάσει μέχρι την ιστορία με τους κλώνους) στο σχολείο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι προτιμώ το αγγλικό astonishing αλλα από όλους τους movie Peters νομίζω είναι ο καλύτερος με το καλύτερο humour. Μακάρι να βγει καλο. Btw το αεροστεγές spidey suit τα σπάει :D

Δημοσ.

The Good:

- Not an origin story.

- Spidey "eyes" are back. 

- Old-school Spidey "web-wings".

- Lighthearted feel.

- Michael Keaton (δεν χρειάζεται να ντυθεί για να είναι villainόφατσα) - δεν είναι κωλόγερος Vulture.

The Bad:

- Ultimate (δηλαδή kid) Spidey. Αλλά έτσι ήταν από το CW.

- Still Tony's pet project. Way too much Tony.

- "Remember that Spidey hooks his webs around and pulls stuff heavy stuff to show his strength?"

Yeah, we still do.

- "7th" Spidey movie. Δεν ξέρω τι πρέπει να δω για να πω "ουάου" πια, αλλά δεν τρελάθηκα γενικώς.

Θα την δω, αλλά όχι στο σινεμά.

Δεν διαφωνω καθολου στα παραπανω αλλα εκει που πραγματικα ειμαι τελειως καθετος ειναι οταν εχουμε ριζικες αλλαγες εμφανησιακα σε βασικο cast οπως η aunt mei και η mary jane,τις ιδιες χαζομαρες δηλαδη που κανανε και στην τηλεοπτικη σειρα Supergirl με τον Jimmy Olsen.

Δημοσ.

Δεν είδαμε MJ εδώ.

Και Aunt May είναι πιο κοντά στο Ultimate και φυσικά είναι πιο λογικό να είναι πενηντάρα και όχι 80.

Μια χαρά είναι η συγκεκριμένη αλλαγή.

Δημοσ.

η μαυρη που καθεται στον παγκο και τους μιλαει ειναι η MJ. με αυτην θα τα φτιαξει στο τελος ο PP. υπαρχει λογος που την δειξανε ελαχιστα στο τραιλερ και με κακο μακιγιαζ παρολο που ειναι μεγαλυτερη σταρ απο την αλλη μαυρη με την οποια ειναι τσιμπημενος ο Πητερ, οποιος εχει δει τις ταινιες του John Hughes ξερει πως θα εξελιχθει το στορυ...

Δημοσ.

- "6th" Spidey movie. Δεν ξέρω τι πρέπει να δω για να πω "ουάου" πια, αλλά δεν τρελάθηκα γενικώς.

Φιξντ. Εκτός κι εάν μετράς και του 77' το φιλμ.

Μπορεί να είναι καλή, δεν αντιλέγω, αλλά όπως έλεγα και για τις προηγούμενες δύο ταινίες, μεγάλωσα με Τόμπυ Μαγκουάιρ, αυτός είναι ο αραχνάνθρωπος για εμένα.

Δημοσ.

Έχει επιβεβαιωθεί πως είναι? Για τώρα μόνος φήμες είναι από όσο ξέρω. Anyway ο χαρακτήρας της δεν καθορίζεται ιδιαίτερα από το race όποτε ok.

O Hughes που κολλάει?

Δημοσ.

Έχει επιβεβαιωθεί πως είναι? Για τώρα μόνος φήμες είναι από όσο ξέρω. Anyway ο χαρακτήρας της δεν καθορίζεται ιδιαίτερα από το race όποτε ok.

O Hughes που κολλάει?

ναι εχει επιβεβαιωθει, οριστε και screenshot:

tumblr_oc81koBEVA1qjaylco1_500.jpg

οι ταινιες του Hughes ειναι το template για το Homecoming, συμφωνα με τον ιδιο τον Kevin Feige. και φαινεται και στο τραιλερ, η Zendaya στο παγκο κανει μπαμ οτι ειναι ο χαρακτηρας της Ally Sheedy απο το Breakfast Club.

παντως διαφωνω οτι η φυλη δεν ειναι μερος του χαρακτηρα της MJ. 

Δημοσ.

ασε τι λενε τα credits. δεν βαζεις μια Disney tv star για να παιξει δευτερο ρολο..

επισης ειναι μιγας, οποτε ειναι και μαυρη.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...