Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Είπαμε έβαλαν κάποιον τον οποίο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ένας άπειρος Spiderman, δε θα σου έβαζαν ένα a-class villain. Ναι αλλα αυτος ο απειρος Spiderman που δεν απεκτησε ξαφνικα φοβερη εμπειρια με τον Vulture,θα ερθει του χρονου φατσα μουρη με τον θαναση(Thanos)απο τους Avengers
qspock Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δεν ειναι πως κανει για 15χρονα. Τα comics οταν τα διαβαζα ημουν 9 και ηταν ωραιοτατα. Και τωρα παλι τα διαβαζω και κολλαω. Η ταινια ομως αυτη δε βλεπεται ουτε τωρα και, ειμαι σιγουρος, ουτε οταν εισαι μικρος. Εκτος αν εχεις μεγαλωσει με τετοιου ειδους ανουσιες ταινιες και τις εχεις κανει βιωμα, οποτε σου φαινεται μια χαρα. Αμα βεβαια σε ρωτησουν αυτη η ταινια που ειδες τι story εχει αναθεμα αν ξερεις να απαντησεις. Δεν εχει ουσια, αδουλευτο σεναριο, μονο κλισε, κανενα παιδεμα γενικως. Τι παει να πει build up για τους Avengers? Κατι πρεπει να εχει και μονη της. Ο κλασικος συγχρονος κηνιματογραφος δηλαδη, fast food... Ενα κουλουρι απο μενα. Oχι οτι περιμενα τιποτα περισσοτερο... Συνηθισαμε πλεον να βλεπουμε το απολυτο τιποτα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Οποιος έχει διαβάσει γενικά spider-man νομίζω ότι θα συμφωνήσει ότι είναι πολύ κοντά η ταινία σε αυτό καθώς και η ερμηνεία του πρωταγωνιστή. Πάντα έτσι είναι ο Peter Parker, χαζοβιόλης και ενθουσιώδης, ο αιώνιος έφηβος, ο αιώνιος 15χρονος. Αυτή είναι ίσως η μόνη ταινία spider man που μου άρεσε (παρόλο που δεν είμαι μεγάλος φαν του κομικ). Ισως επειδή δεν αναλώθηκε πάλι στα ίδια και στα ίδια (δάγκωμα αράχνης για άλλη μια φορά).
qspock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Οποιος έχει διαβάσει γενικά spider-man νομίζω ότι θα συμφωνήσει ότι είναι πολύ κοντά η ταινία σε αυτό καθώς και η ερμηνεία του πρωταγωνιστή. Πάντα έτσι είναι ο Peter Parker, χαζοβιόλης και ενθουσιώδης, ο αιώνιος έφηβος, ο αιώνιος 15χρονος. Αυτή είναι ίσως η μόνη ταινία spider man που μου άρεσε (παρόλο που δεν είμαι μεγάλος φαν του κομικ). Ισως επειδή δεν αναλώθηκε πάλι στα ίδια και στα ίδια (δάγκωμα αράχνης για άλλη μια φορά). Με συγχωρεις αλλα αν εχεις διαβασει το main story εχεις βγαλει λανθασμενα συμπερασματα για το τι χαρακτηρας ειναι ο Πητερ και τι εξελιξη ειχε σε βαθος χρονου. Μαλλον διαβασες ultimate?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Οποιος έχει διαβάσει γενικά spider-man νομίζω ότι θα συμφωνήσει ότι είναι πολύ κοντά η ταινία σε αυτό καθώς και η ερμηνεία του πρωταγωνιστή. Πάντα έτσι είναι ο Peter Parker, χαζοβιόλης και ενθουσιώδης, ο αιώνιος έφηβος, ο αιώνιος 15χρονος. Αυτή είναι ίσως η μόνη ταινία spider man που μου άρεσε (παρόλο που δεν είμαι μεγάλος φαν του κομικ). Ισως επειδή δεν αναλώθηκε πάλι στα ίδια και στα ίδια (δάγκωμα αράχνης για άλλη μια φορά). Εγώ από όσο θυμάμαι μιας και πάνε δεκαετίες ο Peter αφού γίνετε Spiderman δεν είναι αυτό που περιγράφεις, σαν Spiderman κρατάει το fun element αλλα σαν Peter είναι μια ζωή κουρασμένος, άφραγκος και όχι και τόσο happy overall (μοναδικά καλά πράγματα στην ζωή του είναι η May και η MJ). Τώρα η ταινία το δείχνει ακριβώς στα 15 δηλαδή λίγο μετά πάρει τις δυνάμεις και αφού πεθανει ο Uncle Ben οποτε tbh είναι πιο ζωηρός από ότι θα έπρεπε, παρόλα αυτά δείξανε διαφορα μεταξύ τους όπως ήταν και στο comic, ότι δηλαδή όταν φοράει την μάσκα είναι σαν να αφήνει τα προβλήματα του πίσω και go nuts. Δεν με χάλασε tbh.
panther_512 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εγώ από όσο θυμάμαι μιας και πάνε δεκαετίες ο Peter αφού γίνετε Spiderman δεν είναι αυτό που περιγράφεις, σαν Spiderman κρατάει το fun element αλλα σαν Peter είναι μια ζωή κουρασμένος, άφραγκος και όχι και τόσο happy overall (μοναδικά καλά πράγματα στην ζωή του είναι η May και η MJ). Aκριβώς έτσι τον θυμάμαι και εγώ. Ντυνόταν Spiderman και έκοβε βόλτες στην πόλη για να χαλαρώσει απο την "κανονική" του ζωή. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φάση που ήταν τόσο θολωμένος από τα προσωπικά του προβλήματα, που είχε ξεχάσει να γεμίσει τους εκτοξευτήρες ιστού και γκρεμοτσακίστηκε εν μέσω πτήσης. 1
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Moυ αρέσει που λέτε τι θυμάστε, λες και αυτοί που κάνουν τις ταινίες έχουν διαβάσει ποτέ έστω ένα τεύχος...Τους είπαν να φτιάξουν μια ταινία του Σπάιντι, που να έχει χιούμορ, που είναι πιασάρικο, να συμμετέχει και ο Σταρκ μιας και θέλουμε να κάνουμε πιο δυνατό το ριμπούτ και να μας προετοιμάζει για την ομαδική ταινία των υπερηρώων της Μάρβελ.Άρμεγμα κάνουν όλοι, κανείς δε σκέφτεται να κάνει μια καλη δουλειά με συνέπεια, κάτι που θα κάνει εισιτήρια θέλουν... 1
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Moυ αρέσει που λέτε τι θυμάστε, λες και αυτοί που κάνουν τις ταινίες έχουν διαβάσει ποτέ έστω ένα τεύχος... Μην συγκρινεις τι γινεται στην Ελλαδα με το εξωτερικο. comics,video games και αλλα παρομοια τυγχανουν να εχουν μεγαλυτερη αποδοχη απο τον κοσμο ακομα και μεγαλυτερων ηλικιων. Δεν ειναι οπως στην Ελλαδα που αν εισαι πχ πανω απο 24 και ασχολεισαι με αυτα θα σε κοροιδεψουν οι γυρω. Και σιγουρα σε ταινιες που πεφτει μεγαλο κασερι(χρηματα)στην παραγωγη αλλα και περιμενουν και μεγαλες πωλησεις,ασχολουνται λιγο παραπανω. Το μεγαλο αρνητικο της ταινιας ειναι οτι λογω των avengers(βλεπε tony stark)δεν μπορει να σταθει μονη της σε σχεση με τις προηγουμενες,κυριως τις αρχικες. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μην συγκρινεις τι γινεται στην Ελλαδα με το εξωτερικο. comics,video games και αλλα παρομοια τυγχανουν να εχουν μεγαλυτερη αποδοχη απο τον κοσμο ακομα και μεγαλυτερων ηλικιων. Δεν ειναι οπως στην Ελλαδα που αν εισαι πχ πανω απο 24 και ασχολεισαι με αυτα θα σε κοροιδεψουν οι γυρω. Και σιγουρα σε ταινιες που πεφτει μεγαλο κασερι(χρηματα)στην παραγωγη αλλα και περιμενουν και μεγαλες πωλησεις,ασχολουνται λιγο παραπανω. Το μεγαλο αρνητικο της ταινιας ειναι οτι λογω των avengers(βλεπε tony stark)δεν μπορει να σταθει μονη της σε σχεση με τις προηγουμενες,κυριως τις αρχικες. Πού κολλάει η Ελλάδα, με βάση το τι βλέπω απ'τις ταινίες το είπα. Αν πιστεύεις εσύ ότι ο σκηνοθέτης κι ο σεναριογράφος μιας χολιγουντιανής ταινίας σούπερ ήρωα, θα έχει πάρει να διαβάσει κόμικς, το αποτέλεσμα δε δικαιώνει την πίστη σου. Υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά είναι ακριβώς αυτό εξαιρέσεις, οι περισσότερες εξ αυτών μάλιστα έχουν να κάνουν με κάποιους που ήταν ήδη φαν κι έχουν διαβάσει και πολύ λιγότεροι που με την αφορμή της ταινίας είπαν να ξέρουν λίγο τι παίζει... 1
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω ποιος καθεται να ασχοληθει και με τι αλλα σιγουρα εχουν αλλους μαζι στην παραγωγη που βοηθανε και αυτοι με τετοιες λεπτομερειες,ειδικα σε ταινιες marvel.
mike299 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλα αυτος ο απειρος Spiderman που δεν απεκτησε ξαφνικα φοβερη εμπειρια με τον Vulture,θα ερθει του χρονου φατσα μουρη με τον θαναση(Thanos)απο τους Avengers Το Τhanos είναι από το Thanatos, όχι το Θανάσης, εκτός αν το λες χαριτολογώντας
Selvian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το Τhanos είναι από το Thanatos, όχι το Θανάσης, εκτός αν το λες χαριτολογώντας Είσαι σίγουρος? μπορεί αυτός που το έγραφε να ήταν ελληνικής καταγωγής.
Speculoos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το Τhanos είναι από το Thanatos, όχι το Θανάσης, εκτός αν το λες χαριτολογώντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα