dekulinkgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Φαινεται αρκετα ωραιο.Ελπιζω ομως να μην εχει overdose απο Tony Stark.
Wayward Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Looks quite good! Ο Spiderman ήταν ο αγαπημένος μου ήρωας από παιδί και περιμένω μια εκδοχή του που θα είναι επιτέλους κοντά στο comic και αυτό εδώ ελπίζω πως θα είναι. Τα προηγούμενα είχαν κάποια στοιχεία του Peter και κάποια του Spiderman αλλά κάτι έλειπε. Η τελευταία σκηνή του τρειλερ σα να μου κάνει homage στη σκηνή του τραίνου από το Spiderman 2 1
Kostasspil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ας ελπίσουμε ο ήρωας να βρήκε την Ιθάκη του
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 The Good: - Not an origin story. - Spidey "eyes" are back. - Old-school Spidey "web-wings". - Lighthearted feel. - Michael Keaton (δεν χρειάζεται να ντυθεί για να είναι villainόφατσα) - δεν είναι κωλόγερος Vulture. The Bad: - Ultimate (δηλαδή kid) Spidey. Αλλά έτσι ήταν από το CW. - Still Tony's pet project. Way too much Tony. - "Remember that Spidey hooks his webs around and pulls stuff heavy stuff to show his strength?" Yeah, we still do. - "7th" Spidey movie. Δεν ξέρω τι πρέπει να δω για να πω "ουάου" πια, αλλά δεν τρελάθηκα γενικώς. Θα την δω, αλλά όχι στο σινεμά.
snake_plissken2112 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 ούτε εγώ σινεμά βαρετό σε γενικές γραμμές το τρέηλερ + ξενερώνω με Κήτον λίγο γτ με την μια του μόνο ατάκα και τον τρόπο που παρουσιάζεται, μυρίζει λίγο another generic marvel one-off villain για να υπάρχει ξέρωγώ...
KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ultimate (δηλαδή kid) Spidey. Αλλά έτσι ήταν από το CW. ετσι ηταν παντα.
D4rkshadow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Απο τα αλλα μου φαινεται πολυ πολυ καλυτερο.Και το γεγονος οτι η marvel κινει τα νηματα πια,μονη της, ειναι 1 μεγαλο +
Kostasspil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι "μονη της" σε αυτο
Wayward Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Στο δημιουργικό μάλλον μόνη είναι... η Sony απλά θα τσεπώσει κάποια χρήματα υποθέτω
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Απο τα αλλα μου φαινεται πολυ πολυ καλυτερο.Και το γεγονος οτι η marvel κινει τα νηματα πια,μονη της, ειναι 1 μεγαλο + δεν ισχυει αυτο. η Sony ειναι αυτη που δινει την τελικη εγκριση σε ολες τις αποφασεις της Μarvel. πχ, ο Holland ηταν επιλογη της Sony, οχι της Marvel. παντως εχουν πλακα τα fanboys, απο κει που λεγανε οτι η Marvel θα μας δωσει τον definitive Spider-Man, τωρα που ειναι φανερο πλεον πως ο νεος Spider-Man θα ειναι ενα mashup απο Μοrales/Ultimate για να τραβηξουν ολο το δημογραφικο του κοινου, τωρα το definitive εγινε progressive/diversive. αν ηταν ομως μονο η Sony στην παραγωγη, ολοι θα την βριζανε τωρα και θα φωναζανε να παρει πισω τα κινηματογραφικα δικαιωματα η Μarvel. perspective.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ετσι ηταν παντα. Not this kiddy. Εδώ είναι πολύ σαν τον Ultimate. Δηλαδή. very kiddy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα