sense1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα , έχουμε και λέμε έχω nova(forthnet) και είπα να κάνω ανανέωση και έβαλα και vdsl... έχω συνημμένη την φωτό από την κατάσταση πορείας της αίτησης ... από την Τρίτη όπου ενεργοποιήθηκε το vdsl 29/11/16 δεν έχω Ίντερνετ με το error concentrator not reachable ενώ είχα και το adsl router technicolor td5136v2 ... ύστερα από restart hard reset setup ... καταλήξαμε ότι φτάει το ρουτερ που δεν είχα έστω adsl ...και να περιμένω ... το ρουτερ στάλθηκε μια μέρα μετά από την ενεργοποίηση του vdsl (πολιτική που δεν την καταλαβαίνω ) ... ήρθε όμως την Δευτέρα 5/12/16.... το σύνδεσα και για κακή μου τύχη έβγαλε το γνωστό error concentrator not reachable .... και ούτε τα restart hard reset setup 24ωρες να περάσουν ... έκαναν κάτι και τώρα από χθες 6/12/16 περιμένω τον ΟΤΕ να κάνει τον έλεγχο γιατί φταει μου λένε η καμπίνα και το δημόσιο δίκτυο .... 8 μέρες και πάμε για 9 χωρίς Ίντερνετ ...ξέρει κανεις κάτι για αυτό μπας και το λύσουμε το θέμα γιατί έχω την εντύπωση ότι ούτε αύριο θα γίνει κάτι ... συνημμένα θα ειναι και φωτό από τη σελίδα του ρουτερ .. technicolor td5336... ευχαριστώ 1
doctorScien Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ΑΝ ΚΡΙΝΩ απο το ΜΑΧ upload/download πρεπει να είσαι απέναντι απο το ΚΑΦΑΟ... 1
sense1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ΑΝ ΚΡΙΝΩ απο το ΜΑΧ upload/download πρεπει να είσαι απέναντι απο το ΚΑΦΑΟ... ναι ειμαι διπλα ακριβως απο το καφαο του vdsl ....αλλα ακομα δεν το εχω στην πραγματικοτητα... :/ 1
sense1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Τωρα μου λενε οτι .... <<Και εμείς περιμέναμε χθες κάποια ενέργεια από πλευράς ΟΤΕ. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αυτό λοιπόν που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις από την πλευρά μας είναι να ενημερώνεται εκ νέου το σύστημα του ΟΤΕ για καθυστερημένη βλάβη και για επίσπευση της όποιας εργασίας. Παρότι αυτή η ενέργεια έχει ήδη γίνει ακόμα δεν έχουμε κάποια απάντηση ως προς τον χρόνο για κάτι πιο συγκεκριμένο αυτή την στιγμή...>> εγω τι πρεπει να κανω δηλαδη που ειμαι 10 μερες χωρις ιντερνετ... και σιγα μην γινει αυριο δηλαδη απο δευτερα και αν.....?? και θα μου κανουν μονο και αντιλογισμο.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Το Vlan ID είναι 835 στο router? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα