osfpgk7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα,δυστυχος την πατησα και αγορασα μια LG (μοντελο 2016- LG 32LH510U ) η οποια δεν εχει εξοδο ηχου και δεν μπορω να συνδεσω ακουστικα Mου ειπαν για εναν μετατροπεα scart και ενα καλωδιο που υπαρχει και μπορω να παρω ηχο απο εκει με 3.5 jack,οντως γινεται?και αν ναι τι ακριβως θα πρεπει να αγορασω??Οι εξοδοι που εχει η τηλεοραση ειναι οι εξεις Connectivity RF In 2 (RF, Sat) Component In (Composite Share) 1(Composite shared) Scart (Full) 1 : EU HDMI 1 (HDMI 1.4) LAN 1 (UK only) RS-232C (Control / SVC) (USB to RS232C) CI Slot 1 USB 1 ( 2.0 : 1ea) μπορει να βοηθησει καποιος?Ευχαριστω
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ενα καλωδιο σκαρτ που βγαζει 2 καλωδια αριστερο/δεξι ηχου θα ζητησεις. Και εναν ανταπτορα rca to minijack. Τα ακουστικα θα παιζουν σε σταθερη ενταση ομως (αν δεν κανω λαθος) αν δεν εχουν δικο τους ενισχυτη.
osfpgk7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Επανερχομαι γιατι εχω προβλημα. Αγορασα αυτον τον ανταπτορα http://www.cosmodata.gr/product/246752/ και αυτο το καλωδιο jack http://www.cosmodata.gr/product/259460/ αλλα ο ηχος εξακολουθει και ακουγεται απο την τηλεοραση.μηπως θελει καλωδιο και με τα 3 χρωματα και οχι το κοκκινο-ασπρο που πηρα εγω? Ο διακοπτης για να ακουγεται ο ηχος απο τα ακουστικα πρεπει να ειναι στο "OUT"?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ο διακόπτης πρέπει να είναι στο out (έξοδος ήχου). Το κίτρινο καλώδιο είναι μόνο για εικόνα, στην περίπτωσή σου δεν χρειάζεται, το (άσπρο-κόκκινο) καλώδιο που πήρες είναι το σωστό. Νομίζω πως θα έχεις ήχο μόνο από τα τηλεοπτικά κανάλια και όχι από το usb (αν θες να δεις καμιά ταινία), αλλά δοκίμασε το.
osfpgk7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ο διακόπτης πρέπει να είναι στο out (έξοδος ήχου). Το κίτρινο καλώδιο είναι μόνο για εικόνα, στην περίπτωσή σου δεν χρειάζεται, το (άσπρο-κόκκινο) καλώδιο που πήρες είναι το σωστό. Νομίζω πως θα έχεις ήχο μόνο από τα τηλεοπτικά κανάλια και όχι από το usb (αν θες να δεις καμιά ταινία), αλλά δοκίμασε το. Τα εχω συνδεσει κανονικα ολα και με τον διακοπτη στο out αλλα ο ηχος ακουγεται απο την τηλεοραση ακομα,δεν παει στα ακουστικα
graphist83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πως να παει ο ήχος. Το Scart δινει εξοδο line. Τα ακουστικά θελουν προενισχυση, δεν αρκει η line. Ποιος στο πρότεινε αυτό σαν λυση??? Ακομα και εαν τα ακουστικά ηταν ευαίσθητα θα ακούγονταν πολυ λίγο... Η line γραμμη δεν αρκει. Θες και ενα headphone pre amp σε σειρά με το scart to rca. Επισης να ξερεις οτι με αυτήν την διαδικασία θα έχεις ηχο μόνον απο τα καναλια της TV. Οχι απο USB η απο Blu-Ray - DVD.
osfpgk7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πως να παει ο ήχος. Το Scart δινει εξοδο line. Τα ακουστικά θελουν προενισχυση, δεν αρκει η line. Ποιος στο πρότεινε αυτό σαν λυση??? Ακομα και εαν τα ακουστικά ηταν ευαίσθητα θα ακούγονταν πολυ λίγο... Η line γραμμη δεν αρκει. Θες και ενα headphone pre amp σε σειρά με το scart to rca. Επισης να ξερεις οτι με αυτήν την διαδικασία θα έχεις ηχο μόνον απο τα καναλια της TV. Οχι απο USB η απο Blu-Ray - DVD. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2016 από osfpgk7
osfpgk7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πως να παει ο ήχος. Το Scart δινει εξοδο line. Τα ακουστικά θελουν προενισχυση, δεν αρκει η line. Ποιος στο πρότεινε αυτό σαν λυση??? Ακομα και εαν τα ακουστικά ηταν ευαίσθητα θα ακούγονταν πολυ λίγο... Η line γραμμη δεν αρκει. Θες και ενα headphone pre amp σε σειρά με το scart to rca. Επισης να ξερεις οτι με αυτήν την διαδικασία θα έχεις ηχο μόνον απο τα καναλια της TV. Οχι απο USB η απο Blu-Ray - DVD. ο ηχος δουλευει τελικα,και απο την τηλεοραση και απο τα ακουστικα ταυτοχρονα οποτε χαμηλωνω το τηλεκοντρολ στο μηδεν και ρυθμιζω την ενταση απο τα ακουστικα,αλλα δυστυχος δεν εχω τον ηχο απο usb οπως ειπες και εσυ graphist83.....αν θελω να δω μια ταινια. Δεν υπαρχει καποια λυση να παιρνω ηχο και απο το usb?
osfpgk7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν βλεπω απαντηση,μαλλον δεν υπαρχει καποια λυση γιανα παρω ηχο απο το usb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα