Προς το περιεχόμενο

Fiat Grande punto αξίζει ;

visualizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω μεταχειρισμενο αυτοκίνητο για την αδερφή μου και έχω παρατηρήσει ότι παίζουν πολλά fiat grande punto 1.2-1.4 σε καλή τιμή ..έχει κάνεις άποψη για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο(2007-2010);

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η δικη μου εντυπωση ειναι οτι τα fiat (grande punto / punto / panda) ειναι value for money και γενικως βγαινουν καλυτερα τοσο απο τα γαλλικα όσο και απο τα γερμανικα. Υπαρχει μια αυξημενη πιθανοτητα να υπαρξει προβλημα στο ηλεκτρικο τιμονι, δεν νομιζω οτι υπαρχει φημη για κατι αλλο. Απο εκει και περα υπαρχουν οι κλασικες ιαπωνικες επιλογες του yaris και του swift ...

• Like 1

η κατανάλωση είναι στο μέσο όρο. να ξέρεις όμως ότι αν πάρεις το 1.4 8β και 1.2 είναι πάρα πολύ αργά. από ηλεκτρικά δε θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

Κατανάλωση δίνουν γύρω στα 6.3 λίτρα στην πόλη .Γενικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι αργό μιας και είναι το πρώτο της αυτοκίνητο αυτό που θέλω είναι να είναι αξιόπιστο.

Η δικη μου εντυπωση ειναι οτι τα fiat (grande punto / punto / panda) ειναι value for money και γενικως βγαινουν καλυτερα τοσο απο τα γαλλικα όσο και απο τα γερμανικα. Υπαρχει μια αυξημενη πιθανοτητα να υπαρξει προβλημα στο ηλεκτρικο τιμονι, δεν νομιζω οτι υπαρχει φημη για κατι αλλο. Απο εκει και περα υπαρχουν οι κλασικες ιαπωνικες επιλογες του yaris και του swift ...

Τα swif είναι πανάκριβα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο, για αμαξι του 2007 με 90.000 χλμ ζητανε 5.500 -6.000 .

Κατανάλωση δίνουν γύρω στα 6.3 λίτρα στην πόλη .Γενικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι αργό μιας και είναι το πρώτο της αυτοκίνητο αυτό που θέλω είναι να είναι αξιόπιστο.

Τα swif είναι πανάκριβα και δεν καταλαβαίνω τον λόγο, για αμαξι του 2007 με 90.000 χλμ ζητανε 5.500 -6.000 .

Japan φίλε μου Japan. Όσο για τα Fiat είναι οκ, αν το βρήκες σε καλή τιμή τσιμπα το.

• Like 1

γιατι ειναι αμαξαρες, ομορφα, οικονομικα και σε αντιθεση με τα φιατ... ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Japan φίλε μου Japan. Όσο για τα Fiat είναι οκ, αν το βρήκες σε καλή τιμή τσιμπα το.

Hungary ειναι ακομα και τα παλια swift (2000 και μετα ) αλλα και παλι, αποδειχτηκαν σκυλια του πολεμου..

• Like 1

γιατι ειναι αμαξαρες, ομορφα, οικονομικα και σε αντιθεση με τα φιατ... ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Hungary ειναι ακομα και τα παλια swift (2000 και μετα ) αλλα και παλι, αποδειχτηκαν σκυλια του πολεμου..

Μηχανή made in Japan, δεν με νοιάζει το κουτί, η μηχανή μετράει.

• Like 1

δεν το ξερω , σιγουρα???

οπως και να χει ειναι αμαξαρες...... αν εψαχνα να παρω κατι στην κατηγορια αυτη θα κοιταζα το σουιφτ, πολο, και φιεστα...

δεν το ξερω , σιγουρα???

οπως και να χει ειναι αμαξαρες...... αν εψαχνα να παρω κατι στην κατηγορια αυτη θα κοιταζα το σουιφτ, πολο, και φιεστα...

Όχι ρε συ το Fiat grande είναι γαματο.

Πσνεμορφο αυτοκινητο χωρις να εχει βγαλει πολλες βλαβες.βεβαια υπαρχει ενα θεμα με τα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα μιας και δεν το τιμησαν πολυ στην χωρα μας.αλλα σαν αυτοκινητο αξιζει κατα την γνωμη μου.

• Like 1

Ψάχνω μεταχειρισμενο αυτοκίνητο για την αδερφή μου και έχω παρατηρήσει ότι παίζουν πολλά fiat grande punto 1.2-1.4 σε καλή τιμή ..έχει κάνεις άποψη για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο(2007-2010);

Λοιπον θα σου εγω για το συγκεκριμενο αμαξι μιας και εχω το abarth grande punto esseesse και κολλητος μου ειχε το t-jet (120hp), απο αυτον επηρρεαστηκα και το αγορασα...

Για μενα το μονο grande punto που αξιζει να παρεις ειναι το t jet σε sporting εκδοση με 17αρες ζαντες, μπακετ κτλ στα 5.500 με 6000.

Στην κατηγορια του εχει πολλα πραγματα πανω, εχει και διζωνικο κλιματισμο (μιλαω για sporting εκδοση, οχι dynamic και χαζομαρες). Πιστευω πως ειναι value for money.

Εγω δεν θα συστηνα 1.2 και μλκιες μιας και σερνονται.. βασικα αμα παρεις turbo αμαξι δεν θα ξαναπαρεις ατμοσφαιρα πιστευω.. Αλλα αυτο εξαρταται κιολας απο το ποσο θες να καις γιατι μπορει να κοιτας σε diesel... Παντως το t jet (120 turbo) και το starjet (95hp) ατμοσφαιρα εχουν σχεδον την ιδια καταναλωση οποτε δεν αξιζει να παρεις το 95αρι σιγουρα.

Τωρα εκτος απο τα καλα του, να ξερεις οτι το gp ειχε βγαλει ενα προβλημα στην κολωνα τιμονιου στο οποιο εγινε παγκοσμια ανακληση. Ολες οι πλακετες που κατασκευαστηκαν απο το 2008 και μετα εχουν διορθωσει το προβλημα! Αν τελικα παρεις το gp παρε του 2009 και μετα ή τελη του 08...

Οτι αλλο θελεις να ρωτησεις για το αμαξι πες μου, καθως εχω οδηγησει και το κανονικο και το abarth.

• Like 1

Σχεδιασμού ιαπωνικού όντως, κατασκευής όμως όχι.

Ποιό το νόημα να "στήσεις" εργοστάσιο στην Ουγγαρία και να εισάγει αυτό κινητήρες απο την Άπω Ανατολή?

Εξ' άλλου ποιά η διαφορά στη τελική?

Θέμα προδιαγραφών και διαδικασιών είναι.

Σχεδιασμού ιαπωνικού όντως, κατασκευής όμως όχι.

Ποιό το νόημα να "στήσεις" εργοστάσιο στην Ουγγαρία και να εισάγει αυτό κινητήρες απο την Άπω Ανατολή?

Εξ' άλλου ποιά η διαφορά στη τελική?

Θέμα προδιαγραφών και διαδικασιών είναι.

Τα μηχανικά μέρη φτιάχνονται στην Ιαπωνία, δεν μπορεί άλλος να φτιάξει τέτοιες μηχανές, οι υπόλοιποι κάνουν μοντάρισμα, πόσο λάθος να κάνουν ακόμα κ εκεί οι Ούγγροι;

Δεν πιστεύω ότι φτιάχνουν οι Ούγγροι μηχανές, ας γράψει κάποιος που έχει swift τι γράφει ο κινητηρας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...