Προς το περιεχόμενο

Τσαλιμάκια απο το Πλαίσιο

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ax ekeinon ton psoriari(sta xeria)se ekeino to kentriko magazaki stin stournari ti axti tou exo...epi 35 meres(kai afou eixa agorasei alli mitriki entometaksi molis ton pira grammi) mou poulage paramithi gia ayrio kai ela ayrio kai ela ayrio..to xtikio mou evgale..telika meta apo 35 meres parakalo mou efere mia idia (na tin kano ti?tin poulisa stin misi timi apo oti agorasa tin kainourgia..alla milame poli paramiti o tipos.giayto paides itan pate na agorasete kati na koitate ta xeria.MAKRIA APO TON PSORIARI :D :D :D

Στην Cosmodata λες; :D :D .Δες σε ανάλογο forum...

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε gv θα πάρω απο έναν φίλο απο το insomnia τα παρακάτω

CPU : AMD 2200+ XP

Motherboard : Asus A7N8X

Cpu Cooler : Thermaltake Volcano 11

CD Recorder : Plextor PX-W2410TA (24x)

αν κάτι δεν μου βγεί καλό θα καθαρίσεις?

Σε πάω γιατί τα λες έξω απο τα δόντια.(πιστέυω να μην είσαι σαν τον γεωργίου χαχα).

Καλή Χρονιά!!!

Δημοσ.
Πιστωτικό 87 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΕΥΡΩ. ΟΥΑΟΥ δεν ξανάγινε. 87 ολόκληρα ευρώ για μια κάρτα που το Μάιο έκανε 270. έχω ακούσει για απαξίωση της τεχνολογία αλλά αυτό παραπάει.

Kαι ομως, μια μεταχειρησμενη καρτα καπου τοσο πρεπει να κοστιζει.. :? ,εκτος αν κανω καπου χοντρο λαθος...

(Εσυ ποσα περιμενες να παρεις πχ ?)

Σου εδωσαν και την επιλογη της αντικαταστασης σε λογικο σχετικα χρονικο διαστημα, και με μια παλια καρτα δανεικη, θα ελεγα οτι το service τους ηταν καλο.

Εγω μαλιστα μπορει να προτημουσα τα λεφτα για να παρω αμεσα κατι αλλο που ισως ηθελα , αρα νομιζω οτι εδω αξιζει ενα μπραβο στο πλαισιο για την επιλογη που σου δινουν.

Δημοσ.

Χμμμμ.

Υπάρχει ένα τόπικ στο section των καρτών γραφικών. Εκεί υπάρχει μια σχετική κατάταξη. Βρες μου τι κάρτα αγοράζω με 87 ευρώ και πες μου πόσες θέσεις παρακάτω βρίσκεται απο την 9500 pro που είχα.

Kαι ομως, μια μεταχειρησμενη καρτα καπου τοσο πρεπει να κοστιζει..

Δε θέλω λεφτά ρε μάγκα την γαμημένη την κάρτα μου θέλω. Ας κόψουν τον κώλο να μου τη βρουν. Αλλά όχι να μου δίνουν ως ελεημοσύνη 87 ευρώ και να μου λένε εντάξει είμαστε φιλάρα. Όχι. Θέλω τη κάρτα μου και ο καριόλης που αποφάσισε και θέσπισε ότι δικαιούμαι τέτοια αποζημίωση ας τα πάρει να τα φάει σε χημειοθεραπείες.

Νέα αντίληψη στον όρο εγγύηση.

Την πρόταση περί προσωρινής αντικατάστασης την έριξαν μόλις έριξα λίγο LL_NEO attitude επι τάπητος. Αν είναι να πλακωνόμαστε στα μπουνίδια για να κάνουν το σωστό χαίρω πολύ.

Και θα έπαιρνες κάτι άλλο ε με τα λεφτά; Και δε μου λες. Πως θα το χρησιμοποιούσες αφού ο υπολογιστής σου δε θα δούλευε μιας και δεν θα είχε κάρτα γραφικών.

Ήμαρτον ρε blizard αρχίζω να σκέφτομαι ότι το κείμενο σου είχε μια ειρωνική διάθεση και δεν τα εννοείς αυτά που λες.

Δημοσ.

Εχεις δικιο, τα 87 ευρω ειναι πολυ λιγα για αυτη την καρτα... αξιζει σιγουρα πανω απο 140 ευρω μεταχειρησμενη!!!

Παντος το να σου δινουν ενα ποσο ΑΝ θες, εστω λιγο χαμηλοτερο απο την τιμη που θα μπορουσες να την δωσεις μεταχειρισμενη ειναι πολυ καλη ιδεα.

Γλυτωνεις κοπο και θα κανεις και καποια αναβαθμηση αν θες.

Εχω αγορασει μνημη, σκληρο,motherboard και δεν θυμαμαι τι αλλο γιατι δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι να μου τα επιστρεψουν... και αντε να τα πουλησεις μετα. :(

Δημοσ.

Σ'αυτό ποντάρουν και αυτοί. Αφού δεν μπορεί να δουλέψει ο υπολογιστής χωρίς κάρτα γραφικών, θα αναγκαστείς να αγοράσεις άλλη αν σου κρατήσουν τη χαλασμένη γιά 1 μήνα. Βέβαια, αν έχεις (ή μπορείς να βρεις) μιά παλιά κάρτα γιά να κάνεις τη δουλειά σου ή μπορείς να τους πείσεις να σου δανείσουν μία (όπως έκανε ο LL_NEO), τότε μπορείς να μη δεχθείς τον εκβιασμό τους.

Πάντως, εγώ θα προτιμούσα να αγοράσω μιά καινούρια και όταν έρθει η αντικαταστάτρια της καμένης να την πουλήσω (σίγουρα γιά περισσότερα από 87€) παρά να υποκύψω σε τέτοιο εκβιασμό.

Δημοσ.

Οποτε εχω παει στο Πλαισιο για αντικατασταση παντα περιμενω (και βασικα παντα εχω) τσαλιμακια. Νομιζω κιολας οτι ειναι συννενοημενοι να το κανουν επιτηδες, αν πιασει επιασε.

Οι τυποι σκεφτονται : στην Ελλαδα δε ζουμε; Εκαψε ο τυπος τη καρτα του (μπορει και σκοπιμα) και ηρθε εδω τωρα να παρει καλυτερη χωρις λεφτα!

Στανταρ σκεψη αυτη. Οποτε να του κανουμε καψωνι, ετσι και ψαρωσει ψαρωσε. Και τωρα που το σκεφτομαι αρκετοι δε κανουν αυτη τη δουλεια; Παιζουν με τις εγγυησεις και εχουν σχεδον παντα τελευταιο πραμα.

Ετσι λοιπον οταν πας εσυ να βρεις το δικιο σου τη πατας. ΑΛΛΑ (το μεγαλο αλλα που λενε) οσες φορες αγριεψα (ψαρωτικα, μη νομιζετε οτι συγχυστηκα στ' αληθεια) οι τυποι μασησαν, πιο πολυ φοβουνται τη φασαρια εκει περα και οι πελατες που θ ακουσουν τα σχολια σου, του στυλ "Απατεωνες, κοροιδευετε το κοσμο, πουλατε σκαρτο πραμα χωρις εγγυηση κτλ" και θα πουν δε παμε στο παρακατω μαγαζι; Και λενε "καλα αυτος δε μασαει, ασε θα τη πατησει ο επομενος μαλ..ας"

Αφου ειναι ετσι ολοι τους δωστε τους κι εσεις το ιδιο νομισμα :o

Δημοσ.

oxi,den einai i cosmodata..einai ena magazaki opos mpaineis stin stournari deksia apo patision kai exei kai polla pragmata gia overclocking..ego pantos oute apekso pleon den pernao.allazo pezodromio kai meta sinexizo.... :D :D :D

Δημοσ.

paketo LL...twra eida to post sou

Παλια μου ειχε καει η 3dfx 5500 και στο μαγαζι εδω αγγλια που την γυρισα μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να μου την χτειλουν πισω στον supplier και να μου στειλει καινουρια...εγω την καρτα την ειχα μονταρει με blue orbs ram sinks ειχα ανοιξει τις τρυπες τις(περιεργα ακουγεται αυτο χαχα) περισσοτερο γιατι τα blue orbs δεν εμπαιναν σωστα...αλλα οταν την γυρισα εννοειται την ειχα κα8αρισει κτλπ...βασικα κατι στην ραμ της ειχε καει αποτι μου ειπαν...τεσπα 28 μερες μου ειπαν...η 3dfx ειχε κλεισει τοτε ομως και η καρτα απο 100 χιλιαρικα που την ειχα παρει + ειχε παει στις 50...τους πηρα τηλ να δω τι εγινε και μου εκαναν refund ολα τα φραγκα μου!

Δημοσ.
Σ'αυτό ποντάρουν και αυτοί. Αφού δεν μπορεί να δουλέψει ο υπολογιστής χωρίς κάρτα γραφικών' date=' θα αναγκαστείς να αγοράσεις άλλη αν σου κρατήσουν τη χαλασμένη γιά 1 μήνα. Βέβαια, αν έχεις (ή μπορείς να βρεις) μιά παλιά κάρτα γιά να κάνεις τη δουλειά σου ή μπορείς να τους πείσεις να σου δανείσουν μία (όπως έκανε ο LL_NEO), τότε μπορείς να μη δεχθείς τον εκβιασμό τους.

Πάντως, εγώ θα προτιμούσα να αγοράσω μιά καινούρια και όταν έρθει η αντικαταστάτρια της καμένης να την πουλήσω (σίγουρα γιά περισσότερα από 87€) παρά να υποκύψω σε τέτοιο εκβιασμό.[/quote']

To ίδιο πράγμα δεν λέω και εγώ στην προηγούμενη σελίδα; :roll:

Δημοσ.

Lepon...

PerimatatoZwo: Apo oso 3erw egw apo nomo8esia DEN einai kallymenoi apo ton nomo:

a) DEN mporoun na zitisoun apo ton katanalwti na asxoli8ei me opoiadipote antoproswpia i apo opoudipote allou promi8eutike to magazi tin karta, auto epibarynei PANTA to katastima lianikis kai prepei na ginei se mikro xroniko diastima (1-2 weeks peripou einai)

B) Efoson eisai stin eggyisi prepei na bgaloun tin mougka kai na sou tin alla3oun.

c) Ean gia kapoio logo auto DEN einai dynaton (den yparxei stin agoria) i prwti lysi einai na se apozimiwsoun to poso pou grafei stin apodei3i, oute DRAXMI (eerr, euro) ligotero. Me tin diki sou sygkata8esi mporoun na sou dwsoun montelo neotero tis idias etairias.

Koinws, na parakalate na sas kaoei to hardware ligo prin tin eggyisi ;)

To e-shop epra3e kanonika, den eixe na epistrepsei tin idia, tou epestrepse kainouria (profanws meta apo synennoisi me ton agorasti, ean oxi den nomizw na eixe kanena problima).

Ean sou kanoun nera pestous oti 8a pas sto KEPKA i ston synigoro tou politi, ekei den mporeis na xaseis. 8a tous skasoun mynisi gia sena pou 8a to fysane kai den 8a krywnei. Edw o pateras mou pire poukamiso (ta opoia den nomizw na exoun eggyisi) kai tou mikryne poly meta to 2o plysimo. sto magazi ton grapsane sta @@ tous opote kai pige sto KEPKA. Eskase myti o dikigoros, klasane mentes kai meta apo 1 week eixe parei pisw 3 poukamisa ws apozimiwsi :)

Ore3i na exeis na tous kaneis xouneria.

Ah, kai mia alli lysi pou exw akousei kai einai leet, einai na katseis e3w apo to magazi kai na les se opoion paei na mpei mesa tin istoria sou. Etsi tous xtypas sto adynato tous simeio kai den mporoun na sou poune tipota, aplws enimerwneis ton kosmo ti exeis perasei apo auto to magazi.

I think its time to fight back those piggiez.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...