Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!εχω το εξης προβλημα συνδεω τον εναν υπολογιστη με εθερνετ πανω στο ρουτερ και οταν συνδεω και τον δευτερο pc "χανεται" καπως η συνδεση,ενω ειναι το dsl φωτακι και to ιντερνετ φωτακι αναμενα δεν αναβοσβηνουν και δεν εχω πουθενα ιντερνετ ουτε wifi.Να τονισω πως αυτο γινεται οταν συνδεω εναν συγκεκριμενο υπολογιστη αλλιως ολα καλα.παρακαλω βοηθηστε με!

Δημοσ.

α.τσεκαρε οτι δεν εχει καρφωτες Ip.β.δοκιμασε αλλο καλωδιο.σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερασε την.κανε αναβαθμιση στους drivers της καρτας.update οτι υπαρχει στο λειτουργικο.

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Βρηκα το προβλημα..καποιο μπερδεμα γινοταν με τις ip ετσι εβαλα καρφωτες ip και ολα ειναι ενταξει τωρα

Δημοσ.

Σίγουρα έβαλες σε κάποιο pc ίδια IP με του router.

Priceless.

και εγω αυτο σκεφτηκα.αν ηταν ιδια με αλλο pc θα κολλαγαν τα pc και θα βγαζε και μυνημα.αλλα για να κολλαει το ρουτερ κατι τετοιο βρωμαει.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Βρηκα το προβλημα..καποιο μπερδεμα γινοταν με τις ip ετσι εβαλα καρφωτες ip και ολα ειναι ενταξει τωρα

αν εχεις βαλει καρφωτες ip τοτε ο dhcp σου να δινει ip εκτος ευρους των καρφωτων που εβαλες για να μην υπαρχει θεμα .το λεω διοτι μπορει καποιο κινητο να μην εχει καρφωτες ip.αλλιως ξαναβαλτα ολα αυτοματα αλλα βεβαιωσου οτι ολα ειναι αυτοματα.

το λεω διοτι αμα σε ενα pc εχεις βαλει 192.168.1.30 για καρφωτη ip και το pc ειναι κλειστο και την 192.168.1.30 την δινει ο dhcp τοτε μπορει ενα Pc να παρει την 1.30 απο τον dhcp και οταν ανοιξεις το pc που εχει καρφωτα την 192.168.1.30 να γινει conflict.

οποτε πχ βαζουμε καρφωτα απο το 192.168.1.2 μεχρι το 192.168.1.20 για παραδειγμα και οριζουμε τον dhcp πχ απο το 192.168.1.30 μεχρι το 192.168.1.40.

δεν ειχες πουθενα καρφωτα πριν?γιατι να παρουν ιδια ip δυο pc απο τον dhcp χλωμο οπως και δεν γινεται το ρουτερ να δινει απο τον dhcp την ip που εχει το ιδιο.δεν νομιζω να σε αφησει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...