Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω εδώ και 4 περίπου χρόνια μια μηχανή Tassimo της Bosch αλλά την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα για το λόγο ότι οι κάψουλες είναι ακριβές. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναγεμίσουν οι κάψουλες ή αν υπάρχουν άλλες συμβατές φθηνότερες. Νομίζω κάποιος γνωστός μου μου είχε αναφέρει κάτι στο παρελθόν αλλά δε βρήκα κάτι με μια αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ. Γενικότερα δεν με ενδιαφέρουν πολύπλοκοι καφέδες με ξεχωριστά γάλατα κτλ. Μόνο espresso πίνω. Αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το είχα ψάξει πριν καιρό γιατί έδιναν μια μηχανή tassimo δώρο με την αγορά καψουλών, επειδή, προφανώς, λόγω της τιμής τους δεν πωλούνται. Δε βρήκα κάτι, (οπότε τώρα προσανατολίζομαι σε nespresso, με την οποία είναι συμβατες μέχρι και κάψουλες από lidl, με αξιοπρεπή καφε.)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου κάνανε δωρο μια μηχανή tassimo για τα χριστούγεννα. Ξερετε απο που μπορώ να βρω σε οικονομικές τιμές τις κάψουλες; στο site της tassimo ζητα για ελαχιστη παραγγελία 50 ευρω σε καψουλες κατι που μου φαινεται λιγο δυσκολο, να δωσω δηλαδη μια και εξω 50 ευρω. γνωρίζετε αν υπάρχουν καπου φθηνά, και επίσης αν υπάρχουν πιθανώς generic καψουλες ή μόνο η αυθεντικές tassimo δουλεύουν; 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου κάνανε δωρο μια μηχανή tassimo για τα χριστούγεννα. Ξερετε απο που μπορώ να βρω σε οικονομικές τιμές τις κάψουλες; στο site της tassimo ζητα για ελαχιστη παραγγελία 50 ευρω σε καψουλες κατι που μου φαινεται λιγο δυσκολο, να δωσω δηλαδη μια και εξω 50 ευρω. γνωρίζετε αν υπάρχουν καπου φθηνά, και επίσης αν υπάρχουν πιθανώς generic καψουλες ή μόνο η αυθεντικές tassimo δουλεύουν;

Δυστυχώς generic δεν υπάρχουν. Παλιότερα που τη χρησιμοποιούσα, έπαιρνα από το Amazon.co.uk. Εκεί έχει 5 συσκευασίες μαζί όμως αλλά βγαίνουν πιο φθηνά. Γενικότερα αλλού όπου και να κοίταξα η διαφορά στην τιμή με σχέση την Ελλάδα ήταν αμελητέα. Στα supermarket και στο skroutz μπορείς να βρεις μεμονωμένες συσκευασίες αν δεν θες να σκάσεις 50 ευρώ με τη μία.

Δημοσ.

Έχω μια απορία. Μπορώ απο το site της tassimo να παραγγείλω απο τις επιλογές άλλης χωρας; Δηλαδή ας πούμε να μπώ στο αγγλικό ή ισπανικό site της tassimo και να κάνω παραγγελία; γίνεται ή ειμαστε περιορισμένοι μόνο στο ελληνικό; Πάντως μπορώ να δω τα προιόντα των άλλων χωρών, απλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα παραγγείλω.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για εμενα δεν πινονται αυτοι οι καφεδες..Προσωπικα πιστευω σε οποιον αρεσει να πινει espresso καλο θα ηταν να κανει μια μικρη επενδυση για μια μηχανη του καφε γυρο στα 250-300 ευρω. Και ενα κοπτικο. Απο εκει και περα θα δεις μεγαλη διαφορα απο αυτες τις μηχανες με καψουλες και θα κανεις και οικονομια μιας και με 25-30 ευρω παιρνεις ενα κιλο καφε σε κοκους καλης μαρκας και βγαζεις γυρο στα 140 ζεστα ή αλλιως 70-80 κρυα ροφηματα.

• Thanks 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 7/12/2016 στις 1:11 ΜΜ, zarzonis είπε

Υπάρχουν επαναγεμιζόμενες κάψουλες για μηχανές tassimo στο skroutz και στο ihome. Με 25-29 ευρώ που σημαίνει ότι στο δευτερο σακουλάκι αλεσμενου καφέ θα κάνεις απόσβεση σίγουρα. Υπάρχουν πολλοι τίμιοι espresso εκεί έξω που μπορουν να συγκριθούν άνετα με τον espresso από έξω. 

Μόλις τώρα, giwtadll είπε

Υπάρχουν επαναγεμιζόμενες κάψουλες για μηχανές tassimo στο skroutz και στο ihome. Με 25-29 ευρώ που σημαίνει ότι στο δευτερο σακουλάκι αλεσμενου καφέ θα κάνεις απόσβεση σίγουρα. Υπάρχουν πολλοι τίμιοι espresso εκεί έξω που μπορουν να συγκριθούν άνετα με τον espresso από έξω. 

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...