orestis000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, Έχω Ubuntu 16.10 και έχω συνδέσει τον λογαριασμό google μου πάνω. Την πρώτη φορά που το έκανα όταν πάταγα στο ημερολόγιο στο πάνω πάνελ μου εμφάνιζε τα ραντεβού που είχα βάλει την συγκεκριμένη μέρα. Μετά από επανεκκίνηση δεν τα εμφανίζει. Τι να κάνω; Έκανα εγκατάσταση το evolution-plugins και evolution-indicator αλλά και πάλι δεν δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αν έχει systemd το ubuntu τότε πρέπει να κοιτάξεις στα logs με journalctl -xb|grep evolution νομίζω αυτο απο default εγκαθιστά unity και όχι gnome; Εννοείς όμως πως να στα εμφανίσει σαν ειδοποιήση (balloon notification) (επειδη δε ξέρω καθόλου απο unity;) ή μόλις κάνεις hover πάνω απο εικονίδιο στο εμφανίζει; Ανοίγεις την εφαρμογή και δε σου δείχνει τα ραντεβού; Τι απο όλα αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 όταν ανοίγω την εφαρμογή μου εμφανίζει κανονικά τα ραντεβού απλώς θέλω να μου έρχεται και το balloon notification Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 εάν δώσω service lightdm restart μου εμφανίζει τα ραντεβού στην πάνω μπάρα μια χαρά. Μετά από επανεκκίνηση πάλι τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα