thelos257 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα σας εδω και μερες μετα την νεα αναβαθμιση που βγηκε και την εκανα απο πανω οταν μ φορτωνουν τα windows 10 home 64-bit μου εμφανιζει το λογοτυπο της HP και μετα μου φορτωνουν κανονικα τα windows νορμαλ μετα απο λιγο ομως καθως φορτωνουν μου φορτωνουν με το κυκλακι και μαυρη η οθονη και μετα μπαινουν μεσα κανονικα. Γιατι γινεται αυτο μηπως ειναι καποιο λαθος ή καποιο προβλημα ή καποιο BUG των windows 10 ; Εχω και το recovery partition το οποιο δεν το πειραζα ποτε μου επισης εσβησα και τα αρχεια για προηγουμενη εγκατασταση των windows για επιστροφη στην προηγουμενη εκδοση τους επειδη το PC ηρθε με τα ΑΠΛΑ windows 10 που πρωτοκυκλοφορισαν περσι. Καταλαβατε το προβλημα μου που ειναι ; Μιλαμε για το PC με τα κοκκινα γραμματα κατω στην υπογραφη και με την εικονα την τελευταια. Σας ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή δεν κατάλαβα το πρόβλημα... Σου αργεί να φορτώσει ή σε παραξενεύει που βγάζει το κυκλάκι; Αν είναι μόνο το 2ο, αστό να είναι. Τι σε πειράζει;
thelos257 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Επειδή δεν κατάλαβα το πρόβλημα... Σου αργεί να φορτώσει ή σε παραξενεύει που βγάζει το κυκλάκι; Αν είναι μόνο το 2ο, αστό να είναι. Τι σε πειράζει; Το δευτερο ειναι καθως μ βγαζει το λογοτυπο κανονικα της ΗΡ μετα μαυριζει η οθονη και φορτωνει το κυκλακι κανονικα ομως χωρις το λογοτυπο γιατι γινεται αυτο ; 1
teoChnologist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Φυσιολογική λειτουργία είναι. Υποπτεύομαι ότι ψάχνοντας θα έπεσες πάνω σε κόσμο που αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα αλλα στη δική σου περίπτωση είναι φυσιολογικό, δεν κάνει κάτι περίεργο. Το logo εμφανίζεται για ένα διάστημα, στη συνέχεια φεύγει ωστόσο τα Windows συνεχίζουν το loading. Αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις, δεν έχεις τίποτα για να ανησυχείς. 1
thelos257 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Φυσιολογική λειτουργία είναι. Υποπτεύομαι ότι ψάχνοντας θα έπεσες πάνω σε κόσμο που αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα αλλα στη δική σου περίπτωση είναι φυσιολογικό, δεν κάνει κάτι περίεργο. Το logo εμφανίζεται για ένα διάστημα, στη συνέχεια φεύγει ωστόσο τα Windows συνεχίζουν το loading. Αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις, δεν έχεις τίποτα για να ανησυχείς. Ετσι ειναι οπως το περιγραφο φιλε μου να σαι καλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα