Alekos35 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά, πoιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να φτιάξω ένα στικακι με windows;
meletis_m Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δές το Windows 7 USB/DVD Download Tool ή το Rufus (https://rufus.akeo.ie/?locale=el_GR) 1
shodan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Τσέκαρε και το YUMI. Δημιουργεί ένα multiboot flash drive με λειτουργικά και διαγνωστικά που θα επιλέξεις. Αν θυμάμαι καλά μπορείς να έχεις XP και κάποια έκδοση από vista/7/8/10 αλλά όχι όλα μαζί, θέλει πείραγμα κάποιες παραμέτρους, Εγώ έχω ένα drive το οποίο έχει μόνιμα linux mint, memtest, Kaspersky Rescue Disk, windows xp & 7 και κάποια άλλα εργαλεία. 1
2MikronS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι οτι το yumi μπορει να χρησιμοποιηθει και για mbr, gpt ταυτοχρονα? Το εχεις δοκιμασει?
Grim Ripper Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τσέκαρε και το YUMI. Δημιουργεί ένα multiboot flash drive με λειτουργικά και διαγνωστικά που θα επιλέξεις. Αν θυμάμαι καλά μπορείς να έχεις XP και κάποια έκδοση από vista/7/8/10 αλλά όχι όλα μαζί, θέλει πείραγμα κάποιες παραμέτρους, Εγώ έχω ένα drive το οποίο έχει μόνιμα linux mint, memtest, Kaspersky Rescue Disk, windows xp & 7 και κάποια άλλα εργαλεία. Πρόσφατα πήρα ένα usb 32gb και εχθές πέρασα διαφορά εργαλεία/λειτουργικά με το YUMI. Τα έβαλα όλα σαν "unlisted iso (grub)" και ευτυχώς δεν μου έκαναν θέμα τα 8.1 με τα 10. Απλά τα iso να μην έχουν κενό στο όνομα αλλιώς βγάζει το error 15. Αν θες κοίτα το Medicat. https://gbatemp.net/threads/medicat-dvd-a-multiboot-linux-dvd.361577/ 1
rfc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Πρόσφατα πήρα ένα usb 32gb και εχθές πέρασα διαφορά εργαλεία/λειτουργικά με το YUMI. Τα έβαλα όλα σαν "unlisted iso (grub)" και ευτυχώς δεν μου έκαναν θέμα τα 8.1 με τα 10. Απλά τα iso να μην έχουν κενό στο όνομα αλλιώς βγάζει το error 15. Αν θες κοίτα το Medicat. https://gbatemp.net/threads/medicat-dvd-a-multiboot-linux-dvd.361577/ Αυτο δλδ ειναι και η απαντηση στην ερωτηση του φιλου απο πανω οτι μπορει να διαχειριστει και mbr και gpt ταυτοχρονα εεε? Αυτο το κανεις σαν "unlisted iso (grub)" ή ειναι ασχετο με το ερωτημα αυτο?
Grim Ripper Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Είναι άσχετο με την συγκεκριμένη ερώτηση, απλά ήθελα να πω στον χρήστη shodan πώς μπορεί να το κάνει με το YUMI. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει κατά πόσο θα μπορεί να τα βάλει και σε gpt και mbr. Πάντως σε UEFI δυστυχώς με το YUMI δεν μπορεί να τα περάσει μιας και το δοκίμασα εχθές, με usb φίλου φτιαγμένο με το WinSetupfromUsb μια χαρά μπήκε αμέσως μόνο στις επιλογές Windows όταν επέλεξε στο boot menu το Uefi usb του (δεν είχε άλλη επιλογή γτ έπρεπε να κλείσω secure boot και να βάλω τα legacy options).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα