nickbuy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 γεια σας παιδια πριλν λιγες μερες εστησα ενα πσ i7 6700k gtx 1070 asus z170a monitor benq xl2411..τα βιντεο σε οποιον browser και αν δοκιμασα εχουν θολουρες pixels και γενικα χαλια αναλυση παρολο που την εχω στα 1080p..σε παιχνιδια η αναλυση ειναι αψογη κρυσταλλο ολα και σε ταινιες με vlc ολα καλα..το θεμα ειναι οταν βλεπω βιντεο εχει σαπια αναλυση..μπορειτε να μ δωσετε καποια βοηθεια? ευχαριστω
Alexlooker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 https://blog.udemy.com/problems-with-youtube/ γεια σας.
nickbuy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστω για την απαντηση ..δοκιμασα οσα λεει αλλα δν γινεται τπτ..δν ξερω τι αλλο να κανω..να ενα screenshot απο παιχνιδι που το δειχνει μια χαρα..μηπως εχει θεμα το μονιτορ ? εχει κανεις απο σας αυτο το μονιτορ?
nickbuy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 δοκιμασα με chrome και mozila..ειχα κανει αναβαθμιση στα windows 10 γυρισα στα 8.1 αλλα παλι ετσι ειναι
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ περιεργο... Εχεις κανεναν γνωστο να βαλεις πανω την γραφικων ωστε να αρχισεις να αποκλειεις πραγματα? Αν εκει παιξει καλα τοτε ψαχνεις το υπολοιπο pc αν ομως το κανει και στον αλλο τοτε εχει η καρτα καποιο θεμα..
nickbuy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έχω ναι ..λες να είναι από την κάρτα όμως ? Δν θα έβγαζε θέμα και στα παιχνίδια πάνω απ όλα ? Αν κάνω φορμάτ λετε να διορθωθεί ?
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έχω ναι ..λες να είναι από την κάρτα όμως ? Δν θα έβγαζε θέμα και στα παιχνίδια πάνω απ όλα ? Αν κάνω φορμάτ λετε να διορθωθεί ? Δεν νομιζω αφου οπως λες εβαλες και τα 8.1 και παλι τα ιδια. Τους drivers βγαλε μια με ddu και μετα ξανα βαλε τους τελευταιους εννοειται.. Και μετα αν δεν, πηγαινε την καρτα στο pc του φιλου σου(να εχει καλο τροφοδοτικο μονο) και κοιτα τι γινεται.Αν εκει παιξει κανονικα τα παντα τοτε γυρνα σπιτι σου και κανε το format
nickbuy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να κάνω ένα φορμάτ να σβηστουν όλα γτ έχω βάλει κάτι πράγματα μέσα για να παίζουν τα σπασμένα παιχνίδια μήπως φταίει κάτι από αυτά..το ddu τι είναι ?
nickbuy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ξαναεβαλα από την αρχή τα drivers της gpu και το πρόβλημα παραμένει..υπάρχει περίπτωση να είναι από το καλώδιο ?
Theos_Gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 υπαρχει περιπτωση να είναι κ από το καλωδιο.εγω εχω το ιδιο μόνιτορ αλλα όλα καλα από μενα!
nickbuy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση..έχω σκάσει ρε μέρα νύχτα το ψάχνω έχουν σπάσει τα νεύρα μ..δν θέλω να ξεκουμπωσω την κάρτα γτ νομίζω δν ειναι από εκεί κάτι είναι με τους browsers ή με το καλωδιο..τι κάρτα χρησιμοποιείς στο μόνιτορ αυτό εσύ ?
nickbuy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι άλλο να κοιτάξω έχει να μ προτείνει κάνεις ?
Xristaras12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 γίνεται σίγουρα η εναλλαγή σε 720 και άνω; αν είσαι σίγουρος,βάλε το βίντεο σε 480p και δοκίμασε να το κατεβάσεις(αν χρησιμοποιείς firefox υπάρχει το πρόσθετο ant downloader) και μετά κάνε το ίδιο με το 720/1080/4Κ βίντεο. Αν το μέγεθος είναι μεγαλύτερο,άσε το βίντεο να κατέβει. φαίνεται το ίδιο χάλια; αν κατεβάσεις ακριβώς το ίδιο βίντεο απο άλλον υπολογιστή(φίλου/συγγενή κλπ)με την ίδια ανάλυση,συνεχίζει να φαίνεται το ίδιο χάλια; Αρκετά YT Videos ενώ πχ λένε 720/1080 αν δεν είναι απο γνωστά κανάλια ο codec που χρησιμοποεί το YT είναι χειρότερος ποιοτικά απο άλλο κανάλι με μεγαλύτερο κόσμο πχ τα βίντεο του συγκεκριμένου σου φαίνονται χάλια; https://www.youtube.com/user/LinusTechTips/videos
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση..έχω σκάσει ρε μέρα νύχτα το ψάχνω έχουν σπάσει τα νεύρα μ..δν θέλω να ξεκουμπωσω την κάρτα γτ νομίζω δν ειναι από εκεί κάτι είναι με τους browsers ή με το καλωδιο..τι κάρτα χρησιμοποιείς στο μόνιτορ αυτό εσύ ? Φιλε μου οταν εχεις καποιο προβλημα ψαχνεις τα παντα και δεν χωραει ''το δεν νομιζω'' που λες. Αν κανεις αυτο που σου λεω , βαζοντας την καρτα σε αλλο pc κατευθειαν θα ξερεις που υπαρχει το προβλημα και δεν θα ψαχνεις στα τυφλα οπως τωρα... Κι εγω οταν μου πεφτει μια βιδα παντα ψαχνω βριζοντας και δεν την βρισκω πουθενα αλλα σχεδον παντα "δεν νομιζω" να κρυφτηκε πισω απο καποιο ποδι της καρεκλας... Ομως στο τελος παντα εκει ειναι η πουτ@ν@!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα