Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ρε βασιλη μια απο τα ιδια...βασικα ακριβως τα ιδια....

25/11/16 15:28:05 Η αίτησή σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς

28/11/16 14:07:24 To αίτημά σας προωθήθηκε για υλοποίηση.

29/11/16 10:17:11 To αίτημά σας βρίσκεται σε διαδικασία κατασκευής.

30/11/16 10:20:22 To αίτημά σας έχει κατασκευαστεί επιτυχώς.

30/11/16 10:20:49 Η υπηρεσία σας ενεργοποιήθηκε

ε απο την τριτη δεν εχω ιντερνετ εως τωρα...

με προβλημα την ip concentrator not reachable...

εμενα μου εστειλαν το router αφου εγινε η συνδεση vdsl που εγινε την τεταρτη και αφου μωρε δοθηκε την πεμπτη η εντολη το ρουτερ ηρθε δευτερα ... και το λεω αυτο με το ρουτερ γιατι μου ελεγαν οτι φταει που δεν εχω το ρουτερ για vdsl ... και αφου ειδαμε και οτι δεν φταει ουτε το ρουτερ και ουτε οι καημενοι στην nova καναμε αιτηση στον οτε ... που δεν εχει ερθει μεχρι τωρα σημερα 9/12 .... ειμαι 11 μερες χωρις ιντερνετ .... χαριλαου ειμαι και εγω πλαστηρα....

και ενα χθεσινο μηνυμα απο το chating

Και εμείς περιμέναμε χθες κάποια ενέργεια από πλευράς ΟΤΕ. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αυτό λοιπόν που γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις από την πλευρά μας είναι να ενημερώνεται εκ νέου το σύστημα του ΟΤΕ για καθυστερημένη βλάβη και για επίσπευση της όποιας εργασίας. Παρότι αυτή η ενέργεια έχει ήδη γίνει ακόμα δεν έχουμε κάποια απάντηση ως προς τον χρόνο για κάτι πιο συγκεκριμένο αυτή την στιγμή...>>

και η σελιδα που λεω και εγω τον πονο μου http://www.insomnia.gr/topic/629980-vdsl-concentrator-not-reachable/

Τοσο χαλια δηλαδη με το Vdsl.Σκεφτομαι και εγω να βαλω αλλα ειμαι στην αλλη πλευρα(προς αερογεφυρα).
  • Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ακολουθησετε τη παρακατω διαδικασια για το set up που ειναι παρομοια και στο 5336 παντα default vpi/vci ειναι 8/35,ειτε εισαι απο kv ειτε απο α/κ adsl ή vdsl.Το 1102 1η φορα το ακουω.

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7130

Λάθος και το έχω αναφέρει πάλι. Είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Πως περιμένεις να το δεις αν δεν έχεις συσκευή VDSL;

Οι τιμές VPI/VCI είναι μόνο για το ADSL και είναι 2 ξεχωριστοί αριθμοί (8 και 35), άσχετα αν αναφέρονται ως 8/35 ή 8.35.

Η τιμή VLAN ID είναι μόνο για VDSL και είναι ένας αριθμός, που απλά έχει επιλεγεί ο 835 (για όλους τους παρόχους και από παντού), πλην της Forthnet που έχει επιλέξει τον 1102 για συνδέσεις από αστικό κέντρο.

Δημοσ.

Ακόμη χωρίς VDSL... Αν και υπήρξε μία αλλαγή πλέον το ρουτερ κλειδώνει σαν ADSL (χωρίς να έχω ιντερνετ φυσικά)... Εντάξει οι ανθρώποι είναι για τα πανηγύρια!

Δημοσ.

Στοιχεια καταγγελοντος ειναι αυτα, δε σου ζηταει πουθενα fax κ email forthnet. Το email σου βαζεις, την επωνυμια της εταιριας και την υπηρεσια του προβληματος, VDSL δλδ.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα ενταξει. Απο οπου μπορω να πιασω φουλ ταχυτητα ( steam, torrents) κατεβαζει με 4.6MB/sec. 

Αφησα το 5336 επανω σε bridge mode με το ASUS που ειχα. Ολα κομπλε μεχρι τωρα. Δε νομιζω να εχω προβληματα.

Ακομα περιμενω να με παρουν για προσφορα απο το εμπορικο (λολ). Απλα μετα τον ολο συρφετο δεν εχω διαθεση να ασχοληθω

παλι με αυτους, αλλα θα ασχοληθω συντομα.

Δημοσ.

internet δεν εχω (απο 21 νοεμβριου) για διακοπη μου ζητανε να πληρωσω 200 ευρο η να περιμενω μεχρι να αποκατασταθει η "βλαβη" (που ειναι απο πλευρας τους μολις μου ειπε το τεχνικο τμημα και εχει ανατεθει σε δικο τους εσωτερικο "συνεργειο" μετα απο επισκεψη χθες τεχνικου του οτε και forthnet μαζι στην καμπινα) και θα μου πιστοσουν τις μερες που δεν ειχα υπηρεσια... ερμαιο δηλαδη της ανηκανοτητας τους...  ενταξει δεν εχω λογια ποια τους σιχαθηκε η ψυχη μου...αισχος απλα αισχος πειτε κανενα τροπο να το κοψω ατελος! δεν αντεχω ποια αλλο με αυτους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...