Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελω να παω στον ΟΤΕ γιατι δε μου αρεσει αυτο που πρεσβευει. Ειμαι 10 χρονια σε εναλλακτικο παροχο και το γουσταρω. 

Αλλα το ιντερνετ μου χρειαζεται. Σε γειτονικο φορουμ ειπε ενας πανε στην HCN ( ειναι κ στο τετραγωνο μου), 

αλλιως απλα υποκυπτεις στον εκβιασμο του ΟΤΕ. Δεν εχει και αδικο. (Ολοι οι αλλοι παροχοι ειναι ανυπαρκτοι για μενα).

Ισως το σκεφτω για hcn. Απλα θελω μια σοβαρη και οχι answerbot απαντηση απο την Φορθνετ.

στο τετραγωνο σου ειναι (τα γραφεια τους) κουτακι εχουν στην δικη σου πολικατικια η σε μια διπλανη? γιατι εγω που ειμαι πλαταιων 11 υπαρχει κουτακι στο 13 και μπορω να ειμαι συνδεμενος σε 3ς εργασιμες (πηγα στα γραφεια τους και ρωτησα) για πανε ρωτα και εσυ γιατι αν πρεπει να σκαψουν καλο φλεβαρη θα δεις ιντερνετ....

Δημοσ.

εγω

δεν μου κανει... θελω σημερα να εχω ιντερνετ... κουραστηκα... σας παρακαλω.... ελεος  δηλαδη..
nova
Καταλαβαίνω, τα τεχνικά συνεργεία της περιοχής είναι ήδη ενήμερα και εργάζονται προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση.
εγω
αλλα σημερα οχι απο δευτερα? να τους πειτε να ερτουν σημερα.. να τους κανετε να ερθουν σημερα... δεν γινεται αλλιως
nova

Την Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της βλάβης και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από εδώ. Σας ζητούμε και πάλι συγνώμη για την ταλαιπωρία και θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε κάτι νεότερο.

Δημοσ.

Καλα ποσα τετοια τσατ εχω αποθηκευσει εγω... Σουμπιτα στην ΕΕΤΤ τα εστειλα ολα. 

Πιστευω οτι τους ενοχλησα πολυ παντως. Το κραξιμο στα social παντα μετραει πολυ παιδια. Και εδω μεσα και στο adslgr θα εχουν σιγουρα δικους τους που τα διαβαζουν ολα αυτα.

Μαζι με τις δικιες σας αναφορες ισως καταφερουμε κατι απο εβδομαδα, ελπιζω, τι να πω.. Αυτο για Δευτερα δε το πολυπιστευω.

στο τετραγωνο σου ειναι (τα γραφεια τους) κουτακι εχουν στην δικη σου πολικατικια η σε μια διπλανη? γιατι εγω που ειμαι πλαταιων 11 υπαρχει κουτακι στο 13 και μπορω να ειμαι συνδεμενος σε 3ς εργασιμες (πηγα στα γραφεια τους και ρωτησα) για πανε ρωτα και εσυ γιατι αν πρεπει να σκαψουν καλο φλεβαρη θα δεις ιντερνετ....

Χλωμο... Μονο δεινοσαυρους εχουμε σε μενα... Θα κανω μια ερωτηση ομως.

• Like 1
Δημοσ.

ρωτα για να εισαι καλυμενος μη φυγεις και μετα περιμενεις κανα 2μηνο δε λεει... εγω ειδα το κουτακι τους (δε θελω πανω απο 20 μετρα καλοδιο για να συνδεθω με το κουτακι) και για αυτο πηγα και ρωτισα και οντος η κοπελα μου ειπε οτι μονο αυτο πρεπει να γινει να ερθει δηλαδη ο τεχνικος με το modem και να περασει καλοδιο απο το κουτακι στο σπιτι μου.Αν εσυ δεν εχεις τετοιο κουτακι κοντα σου σε ακτινα 50 μετρον(στην ιδια μερια του δρομου και χωρις κενα αναμεσα σε πολυκατικιες) ωστε να περασουν καρφοτα το ομοαξονικο πρεπει να σκαψουν και να το βαλουν στην πολυκατικια σου και αυτο περνει μηνες...

Δημοσ.

τιποτα 0 ... τα ιδια  ... ειναι θεμα πορτας φιλε... αν  δεν ερθει ο ΟΤΕτζης στο καφαο δεν διορθωνεται.... δυστηχως κρεμομαστε απο τα @@ του ΟΤΕ και απο την nova που κανουν την παπια με μεγαλη επιτυχια

Έγραψα παραπάνω ότι ενδέχεται όντως να είναι αλλού το θέμα και εκ πείρας αιτία είναι κάποια ρύθμιση του ΟΤΕ.

Όμως αυτό δεν αναιρεί όσα έγραψα για το VLAN ID και πρέπει τουλάχιστον εκ μέρους μας να το ελέγξουμε και να ήμαστε σίγουροι ότι η συσκευή έχει την σωστή.

Κάθε πάροχος εξαρχής του VDSL (2-3 χρόνια πριν), έδινε την υπηρεσία μόνο από αστικό κέντρο. Όλοι είχαν/έχουν ίδια τιμή (835) και μόνο η Forthnet, σαν την καλαμιά στον κάμπο, είχε/έχει 1102.

Όταν ο ΟΤΕ ξεκίνησε να δίνει από καμπίνα, διατήρησε την ίδια ακριβώς τιμή και αναγκαστικά όσοι πάροχοι δίνουν μέσω αυτού, πρέπει να έχουν την δικιά του ρύθμιση. Για την πλειοψηφία δεν άλλαξε κάτι, μιας και ήδη αυτήν είχαν.

Όμως στην Forthnet (και μόνο σε αυτήν) πρέπει απαραίτητα να γίνει η ενημέρωση, καθώς όλες οι συσκευές που δίνει, έχουν την αρχική της εταιρείας και στην τελική οι πελάτες ψάχνονται, όπως ψάχνονται και οι τεχνικοί σε όσες περιοχές ξεκινά να διαθέτει από καμπίνα για πρώτη φορά την υπηρεσία η εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

εβαλα σπιτι να τσεκαρουν. μετα απο ονοφφ δεν αλλαξε κατι. Λετε να βγηκαν παγανια οι οτετζηδες να παρουν σειρα τα ΚΑΦΑΟ κ να τα φτιαξουν; Χλωμο αλλα.. Εκανα κ KVScouting χθες, βρηκα τα KV στη γειτονια απο τα οποια θα παιρνουμε ολοι λογικα,

125 Τρενακι μπροστα

127 Αλκμηνης με Μαρτιου

114 Νεμεας 

143 Πισω απο τον Μαρινοπουλο στην Νατσινα

Δημοσ.

εγω δεν ξερω ποιο εχει 4-5 στην περιοχη αλλα το ποιο κοντα ειναι στο speaty μπροστα... 147 η 167 ..... πως κανω στο κινητο την συνηθισμένη κινηση refresh την σελιδα του ρουτερ στο internet βλεπω 2 λεπτα... λεω απο μεσα μου τι 2 λεπτα αφου πριν 1 ωρα εκανα restart ... νομιζα οτι ημουν στο gateway.... μετα καταλαβαινω οτι συνδεθηκα,.... και λεω ψεμματα ειναι ..... αλλα ευτυχώς ειναι αληθεια.... τωρα μενει να αλλαξω pc  να εχω γρηγορο ιντερνετ και pc του μαπα?

Δημοσ.

Speaty μπροστα.. αρα εισαι η κατω στην εγνατια η πανω στην αναξιμανδρου-πλαστηρα που εχει speaty. Αντε με γεια, ελπιζω να πανε ολα καλα!

Δημοσ.

πανω αναξιμαδρου διπλα απο το speaty... καλα παει 46 με 47 τα εχω σε κατι δοκιμες.. αν και θελω να κανω καλυτερες...εσυ ακομα τπτ?

Δημοσ.

νεκρα. λογικα φτιαχνουν ενα καφαο per area, σιγα μη λιωσουν κιολας

μιλαω τωρα σαπορτ, παλι τon DERP μου λενε να τρεξω χαχαχαχχ ρε τι παλικαρια ειναι αυτα!!!

http://pastebin.com/R1itjBNU

Paste της συνομιλιας. Με κοροιδευουν, απλα. Ιδεα δεν εχουν τι τους συμβαινει.

Δημοσ.

τα... μας κουνιουντε δεξια και αριστερα πες τους... βαρεθηκα να περιμενω προφανος και δεν θα γινει τιποτα και σημερα..

παω να βγαλω καμια φωτογραφια με το drone να "ξεσπασω" :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...