jkoukos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ακομα κ ετσι, δε θα επρεπε να το ξερουν οι κυριοι φορθνετιστες; Δε θα επρεπε τα ρουτερ τους να ειναι σωστα σεταρισμενα; Δε θα επρεπε να ξερουν το προβλημα, να μου πουνε κανε την ταδε ρυθμιση κλπ; Σε αυτό έχεις απόλυτα δίκιο. Αλλά πρόκειται γι' αυτούς κάτι νέο και προφανώς θα το μάθουν στην πορεία, όπως έγινε και στην Αθήνα τον πρώτο καιρό. Μέχρι τώρα έδινε μόνο από αστικό κέντρο και η Forthnet ήταν η μόνη που είχε άλλη τιμή. Όλοι χρησιμοποιούν την ίδια (835) οπότε δεν υπήρχε θέμα όταν ξεκίνησαν να δίνουν από καμπίνα, μιας και είναι ίδια με του ΟΤΕ. θα το τεσταρω τωρα εγω.. enable to vlan? και 835 ? exei enbale vlan μετα εχει default vlan ID 1-4094 και μετα εχει default vlan priority 0-7 Enable VLAN και 835 στο VLAN ID. Το άλλο δεν μας ενδιαφέρει.
scrooge Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Ανυπομονω να μαθω νεα με την αλλαγη στον sense1.. για να δουμε.. αν ειναι αυτο θα ειναι απλα τραγικο να εχει λυθει ετσι απο φορουμ ενα θεμα που εχουν αυτοι σε ολοκληρη περιοχη και να μην ξερουν πως να το λυσουν
sense1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 μπα μην κανεις ονειρα... ποτε ειμασταν τυχεροι για να ειμαστε και τωρα.... με Enable VLAN και 835 στο VLAN ID τα ιδια καμμια διαφορα
spacecowboy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 δε θα κανεις τιποτα τα εχω δοκιμασει ολα αυτα, οπως επισης να βαλω κωδικο και password με η χωρις το @forthnet.gr στο τελος το δευτερο router που μου στειλαν tg788 vn v2 εχει 3ς συνδεσεις απο τι μανα του που παει να συνδεθει μια adsl με 8/35 μια vdsl με 1102 για συνδεση απο ΑΚ και μια vdsl με 835 για συνδεση απο καμπινα το προβλημα δεν ειναι εκει δοκιμαστε το να σας φυγει η απορια αλλα δεν ειναι εκει το θεμα
sense1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 μονο αν ερθει αυτος ο %$#%$# ΟΤΕτζης και αλλαξει την πορτα ...
jkoukos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Επανεκκίνηση έκανες για να κάνει εκ νέου συγχρονισμό;
sense1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Επανεκκίνηση έκανες για να κάνει εκ νέου συγχρονισμό; οχι αλλα μολις το εκανα... σε λιγο θα απογοητευτουμε για ακομη μια φορα
jkoukos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Όποιου η συσκευή έχει 2 ρυθμίσεις συνδέσεων για VDSL (το ADSL είναι αδιάφορο) αε δοκιμάσει να σβήσει αυτή που έχει τιμή 1102 ώστε να μείνει μόνο αυτή με το 835.
sense1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Όποιου η συσκευή έχει 2 ρυθμίσεις συνδέσεων για VDSL (το ADSL είναι αδιάφορο) αε δοκιμάσει να σβήσει αυτή που έχει τιμή 1102 ώστε να μείνει μόνο αυτή με το 835. τιποτα 0 ... τα ιδια ... ειναι θεμα πορτας φιλε... αν δεν ερθει ο ΟΤΕτζης στο καφαο δεν διορθωνεται.... δυστηχως κρεμομαστε απο τα @@ του ΟΤΕ και απο την nova που κανουν την παπια με μεγαλη επιτυχια
spacecowboy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 τζαμπα τους δινεις ελπιδες εχω μπει και σαν admin στο router και εχω δουλεψει το wizard με ολες της τιμες σωστα φτιαχνοντας μονο μια με το vlan id 835 απλα δεν σινδεεται με τιποτα...ηταν τα πρωτα που δοκιμασα αυτα πριν κανα 2 βδομαδες 3 μερες εφαγα....αλλου ειναι το προβλημα τα στατιστικα παντος ειναι εξαιρετικα! 130mbit down 50mbit up attenable... τι καλα να περναμε και ip... 1
scrooge Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Κριμα που δεν δουλευει. Τα στατιστικα ειναι εξαιρετικα δε λες τιποτα... Παντως, απο Insider info, στην Αλκμηνης, υπαρχει ενας στον ΟΤΕ που εχει VDSL 30αρι. Παιρνει απο KV γειτονιας. Δουλευει κανονικα. Σαμποταζ στη φορθνετ απο ΟΤΕ;;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Γενικά ο ΟΤΕ αργεί να εξυπηρέτηση βλάβες τρίτων παροχών, παίζει και το θέμα με απεργίες αυτές της μέρες βέβαια (Όχι δεν δικαιολογω κανέναν, απλά αναφέρω γεγονότα)
scrooge Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, νομιζω. Στην αρχη ειχα και αλλη βλαβη, συγχρονιζα σε ADSL. Το δηλωσαμε Πεμπτη, την Παρασκευη/ Σαββατο συχρονιζα σε VDSL. Αρα καποιος ΟΤΕτζης πηγε στο KV μου και με εβαλε σε σωστη πορτα. Αρα κανουν δουλεια για αλλους παροχους, και μεσα σε 1-2 εργασιμες κιολας. Το συγκεριμενο προβλημα ειναι κατι τελειως διαφορετικο. Προφανως το γνωριζει κ ο ΟΤΕ και δε μπορουν/θελουν/εχουν ορεξη να το φτιαξουν σε συνεργασια με την forthnet που δεν ιδρωνει κ το αυτι της. Και οι 2 ειναι για το αναθεμα. Πιασ' τ' αυγο και κουρευ'το. Δεν θελω να παω στον ΟΤΕ γιατι δε μου αρεσει αυτο που πρεσβευει. Ειμαι 10 χρονια σε εναλλακτικο παροχο και το γουσταρω. Αλλα το ιντερνετ μου χρειαζεται. Σε γειτονικο φορουμ ειπε ενας πανε στην HCN ( ειναι κ στο τετραγωνο μου), αλλιως απλα υποκυπτεις στον εκβιασμο του ΟΤΕ. Δεν εχει και αδικο. (Ολοι οι αλλοι παροχοι ειναι ανυπαρκτοι για μενα). Ισως το σκεφτω για hcn. Απλα θελω μια σοβαρη και οχι answerbot απαντηση απο την Φορθνετ. 1
spacecowboy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, νομιζω. Στην αρχη ειχα και αλλη βλαβη, συγχρονιζα σε ADSL. Το δηλωσαμε Πεμπτη, την Παρασκευη/ Σαββατο συχρονιζα σε VDSL. Αρα καποιος ΟΤΕτζης πηγε στο KV μου και με εβαλε σε σωστη πορτα. Αρα κανουν δουλεια για αλλους παροχους, και μεσα σε 1-2 εργασιμες κιολας. Το συγκεριμενο προβλημα ειναι κατι τελειως διαφορετικο. Προφανως το γνωριζει κ ο ΟΤΕ και δε μπορουν/θελουν/εχουν ορεξη να το φτιαξουν σε συνεργασια με την forthnet που δεν ιδρωνει κ το αυτι της. Και οι 2 ειναι για το αναθεμα. Πιασ' τ' αυγο και κουρευ'το. το ιδιο θεμα ειχα και εγω συγχρονιζα σε adsl με τι διαφορα οτι εμενα οταν μου το αλλαξαν σε vdsl επαιξε κιολας (ειχα ιντερνετ) για κανα 3ωρο και μετα κοπηκε παλι...πηρα αμεσος το support και ακουγα ηχους περιεργους στο τηλεφωνο (κατι τσικ τσικ σαν καποιος να πατουσε τα καλωδια) και μου κοπηκε και η γραμμη (περιμενα κανα 20λεπτο) μας δουλευουνε και ο οτε και η νοβα...θα βαλω hcn να τελειωνω!
sense1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 2ο chatting σημερα... το 1ο εγινε προωθηση ολο στους αρμοδιους ... ετσι μου ειπε...1/novaTo αντιλαμβάνομαι και λυπάμαι που μας το αναφέρετε. Τα σχόλια σας έχουν περάσει στο σύστημα. Θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο για εσας παρακαλώ ; 2/εγωενημερωση απο οτε? πρεπει να ερθει χθες ουτε καν σημερα.... σημερα επρεπε απο το πρωι να εχω ιντερνετ...πιεστε τους novaΚαλησπέρα σας! Καλωσορίσατε στη τεχνική υποστήριξη της Nova. Δώστε μου παρακαλώ λίγο χρόνο να το ελέγξω. εγωδεν δεχομαι σαν απαντηση το οτι δεν υπαρχει ενημερωση και οτι περιμενετε και το πιθανον να γινει σημερα.... nova Συγνώμη για την αναμονή. (μετα απο 10 λεπτα) Οι ενέργειες αποκατάστασης της βλάβης αναμένετε να ολοκληρωθούν την Δευτέρα. εγω δεν γινεταιθα ειμαι 14 μερες ιντερνετδουλευομαστε? δεν μου κανειθελω σημερα να ερθουν σημερα απο την τριτη θα ερθουν δευτερα? ειναι λογικο ? nova Σας ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά φαίνετε να έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα μετά την ενεργοποίηση του VDSL το οποίο αναμένετε να επιλυθεί την δευτέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα