Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Ειδα στο 1+3Τ οτι το κόκκινο σαν να πορτοκαλίζει λίγο - ακόμα και σε full brightness κατω απο καλό φωτισμό. Ξερω οτι ειμαι λίγο ψείρας αλλα περιμενα το τέλειο δεδομένου της Optic Amoled.

Eχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο ή ιδέα μου? Μονο στο κόκκινο παρατήρησα λίγο κουλή απεικόνιση.

thanks!

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Ειδα στο 1+3Τ οτι το κόκκινο σαν να πορτοκαλίζει λίγο - ακόμα και σε full brightness κατω απο καλό φωτισμό. Ξερω οτι ειμαι λίγο ψείρας αλλα περιμενα το τέλειο δεδομένου της Optic Amoled.

Eχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο ή ιδέα μου? Μονο στο κόκκινο παρατήρησα λίγο κουλή απεικόνιση.

thanks!

Έχεις δει τι ανάλυση έχει? Μην περιμένεις και την τελειότητα..

Δημοσ.

Φυσικά και δεν έχει σχέση. Σχέση έχει πώς το αντιλαμβάνεται το μάτι λόγω του κενού του κάθε pixel. Μπορείς κάπου από τις ρυθμίσεις να κάνεις τα χρώματα καπως πιο ψυχρά.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν έχει σχέση. Σχέση έχει πώς το αντιλαμβάνεται το μάτι λόγω του κενού του κάθε pixel. Μπορείς κάπου από τις ρυθμίσεις να κάνεις τα χρώματα καπως πιο ψυχρά.

Όσο μεγαλύτερη ανάλυση έχει μια οθόνη τόσα περισσότερα pixel έχει το (πλέγμα) με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη εικόνα και καλύτερα αποτελέσματα στα χρώματα φίλε μου ..

Δημοσ.

Λάθος, όσο αφορά το χρώμα αυτά που παίζουν ρόλο είναι το καλιμπράριζμα της κάθε εταιρείας και η τεχνολογία της οθόνης.

Δημοσ.

όλα παίζουν ρολό και μέγεθος, και ανάλυσή, και καλιμπράριζμα, και η ποιότητά του πάνελ που χρησιμοποιεί η εταιρία ... μην περιμένετε οι κινέζοι να βάλουν την τοπ οθόνη

Δημοσ.

Τα βασικότερα κριτήρια σε μια οθόνη είναι η ανάλυσή της και η πυκνότητα των pixels. Όσο πιο πολλά pixels ανά ίντσα έχει μία οθόνη τόσο καθαρότερη κι αψεγάδιασταση εμφάνιση έχουν τα γραφικά που απεικονίζει η οθόνη (παιχνίδια, videos, χρώματα, κτλ).

Δημοσ.

Στην ακριβεια πιστοτητας των χρωματων, ελαχιστο ως καθολου ρολο παιζει η αναλυση.

Προς topic starter(εδω πως ενεργοποιεις το SRGB color mode που προσφερει πιο ακριβη χρωματα και οχι τοσο υπερκορεσμενα):

How to enable sRGB display color mode on the OnePlus 3

Δημοσ.

το εκανα και ειναι καπως καλυτερο. το μονο μου κολλημα ειναι με το κοκκινο που φαινεται λιγο περιεργα. ολα τα αλλα ειναι τελεια (πρασινοο, μπλε)

Στην ακριβεια πιστοτητας των χρωματων, ελαχιστο ως καθολου ρολο παιζει η αναλυση.

Προς topic starter(εδω πως ενεργοποιεις το SRGB color mode που προσφερει πιο ακριβη χρωματα και οχι τοσο υπερκορεσμενα):

How to enable sRGB display color mode on the OnePlus 3

το εκανα, ναι εχει διαφορα προς το καλυτερο αλλα μου γκριζάρει λιγο το άσπρο κ με χαλάει. Πολλοι λενε οτι αν το συνηθισεις μετα δεν το αλλαζεις

Δημοσ.

Τα βασικότερα κριτήρια σε μια οθόνη είναι η ανάλυσή της και η πυκνότητα των pixels. Όσο πιο πολλά pixels ανά ίντσα έχει μία οθόνη τόσο καθαρότερη κι αψεγάδιασταση εμφάνιση έχουν τα γραφικά που απεικονίζει η οθόνη (παιχνίδια, videos, χρώματα, κτλ).

Δηλαδή το s7 με το G5 ας πούμε επειδή έχουν ίδια ανάλυση,οι οθόνες έχουν ακριβώς τα ίδια χρώματα?

Επίσης με τα λεγόμενα σου μια οθόνη 24" έχει καλύτερα χρώματα από την ίδια σε 42" επειδή αλλάζουν τα ppi?

Όσο πιο πολλά pixel τόσο πιο καθαρή η εικόνα, στην απόδοση των χρωμάτων δεν παίζουν κάποιο ρόλο, έχω δει πολλές οθόνες HD να έχουν καλύτερη απόδοση σε χρώμα από FHD.

• Like 1
Δημοσ.

ΤΙ εννοείς το κόκκινο είναι χάλια; Συνήθως σε 5X το προτείνουμε για να διώξουμε την κιτρινίλα αλλά δεν έχει αναφερθεί κάτι για κακό κόκκινο.

Δημοσ.

ΤΙ εννοείς το κόκκινο είναι χάλια; Συνήθως σε 5X το προτείνουμε για να διώξουμε την κιτρινίλα αλλά δεν έχει αναφερθεί κάτι για κακό κόκκινο.

εχω την αισθηση οτι πορτοκαλιζει. Βασικα οχι αισθηση. Διπλα διπλα με ενα nexus 2013 πχ το εικονιδιο του youtube ειναι αρκετα πιο πορτοκαλι στο 1+3Τ απο οτι στο Nexus 2013. Κατα τα αλλα τα υπολοιπα χρωματα ειναι τελεια και εντονα κ πολυ ζωντανα.

Απλα ειχαν κανει πολυ μανουρα με την Optic AMOLED και καλα ποσο καλα χρωματα προσφερει στο 1+3τ

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με την αναλυση ουτε κατι παρομοιο.

Εχει να κανει καθαρα με την αποχρωση του κοκκινου. (hue) και το καλιμπραρισμα της οθονης απο το εργοστασιο.

π.χ. για να το καταλαβετε παραστατικα με εικονα, δειτε το παρακατω τυχαιο χρωματικο τριγωνο.

Δεξια στο κοκκινο αν μετακινηθουν ολες οι μπιλιες προς τα επανω θα αλλαξει η αποχρωση του κοκκινου  και θα γινει πορτοκαλι.

Αυτο συμβαινει στην οθονη του one+3

colors1.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...