bc00l Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 να και τα σημερινα φορτιστηκε ελαχιστα βλεπω χθες που το συνδεσα λιγο με το πισι να μεταφέρω κατι αρχεία
Aggelosunited Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τα δικα μου ειναι αυτα...δν ειναι λιγο το sot??και επισης μου φαινεται πολυ το android system
dimips Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμάστε να βάλετε κι εσείς μαύρο θέμα για 2 μέρες μήπως δείτε διαφορά. Το λέω επειδή με μαύρο θέμα και φόντο οι amoled καίνε 0 καθώς σβήνουν τα pixels. Αν και δε νομίζω. 1
poihths Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμάστε να βάλετε κι εσείς μαύρο θέμα για 2 μέρες μήπως δείτε διαφορά. Το λέω επειδή με μαύρο θέμα και φόντο οι amoled καίνε 0 καθώς σβήνουν τα pixels. Αν και δε νομίζω. ισχύει αυτό έχω δει αισθητη βελτίωση στο S6 πουναι ακόμα χειρότερο σε αυτονομία
ziaba Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 δοκιμάσετε και κανένα black theme για να δείτε διάφορα
mgee Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 εβαλα μολις το material black της samsung . θα το δω κανα 2 μερες και θα επιστρεψω να σας πω.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ παρατηρώ κάτι άλλο ότaν φορτιζω ασύρματα το κινητό πέφτει αρκετά η αυτονομία (γνήσιο wireless της Samsung) όσες φορές φορτισα ασύρματα με το ζόρι βλέπω 3 ώρες οθόνη
mgee Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο ισχυει και σε μενα με wireless charger που εχω της samsung.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδια σε νημα που εχει ανοιχτει για το s7 το απλο ποιος ο λογος να ανακατευεται το s7 edge. Εγω μπηκα να μαθω ποσες ωρες οθονης βγαζει το s7 το απλο με μετρια προς λιγο βαρια χρηση και εχασα τη μπαλα δε ξερω για ποιο μιλαει ο ενας και για ποιο ο αλλος.
slk200gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το ιδιο πραγμα ειναι ,παντως για την ιστορια χτες αναμεταδιδοντας youtube στην τηλεωραση ανοιχτη η οθονη του κινητου (s7e) σε 3 ωρες επεσα απο 62% στο 20% (εχω τα παντα ανοιχτα)
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το ιδιο πραγμα ειναι Οχι δεν ειναι το ιδιο πραγμα.Οταν γραφεται στον τιτλο S7 τον αλλο τον ενδιαφερει για το S7 οχι για το edge.Οποιος θελει να γραψει για το edge μπορει να ανοιξει αυτος θεμα(οπως γινεται και στο γειτονικο forum για τα κινητα καλη ωρα). Το μονο που θα τονισω οσον αφορα το SoT ειναι οτι ο καθενας κανει σχεδον διαφορετικη χρηση γιαυτο και εν μερη βγαινουν και αρκετες φορες τετοιες μεγαλες αποκλεισεις στα νουμερα. 1
slk200gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Οχι δεν ειναι το ιδιο πραγμα.Οταν γραφεται στον τιτλο S7 τον αλλο τον ενδιαφερει για το S7 οχι για το edge.Οποιος θελει να γραψει για το edge μπορει να ανοιξει αυτος θεμα(οπως γινεται και στο γειτονικο forum για τα κινητα καλη ωρα). Το μονο που θα τονισω οσον αφορα το SoT ειναι οτι ο καθενας κανει σχεδον διαφορετικη χρηση γιαυτο και εν μερη βγαινουν και αρκετες φορες τετοιες μεγαλες αποκλεισεις στα νουμερα. καλα μην θυμωνεις
Fulgore Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 καλα μην θυμωνεις Δεν βγαινει κατι τετοιο απο την απαντηση που εδωσα αφου διορθωση εκανα αλλα τελος παντων. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί το απλό η για το edge? Για το edge μιλαω παντα που εχει την καλύτερη μπαταρια. Eσυ μιλας για το edge και εμεις απο τη δευτερη σελιδα και μετα χασαμε τη μπαλα σχετικα με sot και σε πιο κινητο αναφερεται ο καθενας. Διαβαστε το τιτλο πρωτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα