Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υποτιθεται οτι οσα εχω διαβασει καο λενε για sot 6-7 ωρες το βγαζουν με δεδομενα ανοιχτα και wifi και ολα.

Γιατί το απλό η για το edge?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Για να βγάλεις 6 ώρες sot θα γίνει μόνο αν κάτσεις να παίζεις παιχνίδια και τελειώσεις την μπαταρία συνεχόμενα σε νορμάλ χρήση ίντερνετ λίγο GPS αρκετά push notification από email social media συγχρονισμός ανοικτός και αρκετές κλήσεις εγώ έχω μέσο όρο γύρω στις 4,5 με 5ωρες οθόνη στο edge

Δημοσ.

Μαν είσαι σε νορμάλ πλαίσια και γω παρόμοια αυτονομία βγάζω.

Το browsing από δεδομένα ειδικα αν ανοίγεις και πολλές καρτελες είναι που κάνει την διαφορά.

Μπορείς να κλείσεις κάποιες εφαρμογές που υπολειτουργουν η να περάσεις εφαρμογές όπως αναφέρουν τα παιδιά αλλά δεν θα έχεις και μεγάλη βελτίωση.

Αν και κινηταρα νιώθω το touchwiz της σαμσουνκ πολύ πολύ πολύ βαρύ.

Δημοσ.

Αν και κινηταρα νιώθω το touchwiz της σαμσουνκ πολύ πολύ πολύ βαρύ.

Μπορεις να δοκιμασεις και nova launcher αν δεν σου αρεσει το touchwiz, καποιοι λενε οτι εχει διαφορα..(προς το καλυτερο)

Δημοσ.

στο S7 εβγαζα 7-8 ωρες SOT

στο S7 Edge βγάζω 9-10 ωρες.

Μαλλον η χρήση που κανω βεβαια ειναι ελαφρυα μεν, αλλα με πολυ ωρα ανοιχτή την οθόνη

μεσο ορο η συσκευη αντεχει 1.5 μέρα σιγουρα, ισως και 2 αμα δεν κανω πολύ χρήση

• Moderators
Δημοσ.

στο S7 εβγαζα 7-8 ωρες SOT

στο S7 Edge βγάζω 9-10 ωρες.

Μαλλον η χρήση που κανω βεβαια ειναι ελαφρυα μεν, αλλα με πολυ ωρα ανοιχτή την οθόνη

μεσο ορο η συσκευη αντεχει 1.5 μέρα σιγουρα, ισως και 2 αμα δεν κανω πολύ χρήση

Aνεβασε στατιστικα στην πραξη δεν εχω καταφερει να βγαλω ουτε 8 ωρες SOT απλα κρατοντας την οθονη ανοιξτη (χωρις να κανω τιποτα) με φωτεινοτητα γυρω στο 40% και μαυρο background

Δημοσ.

Aνεβασε στατιστικα στην πραξη δεν εχω καταφερει να βγαλω ουτε 8 ωρες SOT απλα κρατοντας την οθονη ανοιξτη (χωρις να κανω τιποτα) με φωτεινοτητα γυρω στο 40% και μαυρο background

Καλησπερα

Μερικες λεπτομερειες αν βοηθησουν

-Φωτεινότητα παιζω περιπου στο 1/4 όταν ειμαι σε εσωτερικο χώρο και στο 50% οταν ειμαι εξω. (Αν χρειαστει εξω παει και στο 100%, αν δεν μπορω να δω)

-3g μονο, και αυτο ανοιχτο ΜΟΝΟ οταν δεν εχω wifi

-Χρηση συνηθως μεσα στην ημερα: browsing με chrome, facebook messenger, skype, bluetooth music στο αμαξι, GPS πλοηγηση με το Here Maps, φωτογραφίες που και που, προβολη ταινιων και youtube, χρήση apps για ενημέρωση/ψυχαγωγια πχ 9gag, Newsbeast

-Παιχνιδια που και που για κανενα τεταρτο

-Απο software, stock rom χωρις ροοτ, βγαλμένα σχεδον ολα τα πραγματα της samsung 

εκτος απο S-health που τρέχει 24/7,Calendar, Themes κτλ

-Power Saving σε ολα τα apps sto 'always', στα settings της sammy, εκτος του messenger 

Δεν πιστευω οτι εχω κανενα τρελο ''κομματι'' απο μπαταρια απλα η χρηση που κανω ειναι ελαφρια μαλλον

post-253942-0-65422700-1481229797_thumb.png

post-253942-0-41711500-1481229800_thumb.png

post-253942-0-54500300-1481229804_thumb.png

Δημοσ.

Φιλε bc00I δεν ξερω τι κ πως αλλα εγω με την ιδια χρηση με σενα ,χαλαρα δλδ,και απλα οταν δεν εχω wifi , εχω το 3G ανοιχτο αλλα την περισσοτερη ωρα το κινητο δεν το χρησιμοποιω , και το περισσοτερο που εχω βγαλει ειναι 6.30 ωρες sot. Μεσο ορο ειμαι στα 4.30-5 με το ζορι. Τωρα που γραφω εχω 38% και εχω sot 3.36 ωρες.

Δημοσ.

Χμμ μαλλον καπου στις λεπτομερειες γινεται η διαφορα

Πχ οταν κοιμαμαι η οταν ειμαι δουλεια εχω συνηθως airplane mode αλλα με wifi ανοιχτο.

Η δεν ξερω αμα εχεις κανει καθολου power saving τα apps σου στο μενου της samsung στο "Battery" 

Tελοςπαντων σε γενικες γραμμες στο S7 δεν ειχα δει ποτε κατω απο 6hr SOT εκτος απο μια φορα που το ελιωσα στο φακο 

Στο S7 edge ποτε κατω απο 8 ωρες μεχρι στιγμης αλλα δεν το εχω και καιρο. Ουτε μηνα.

• Moderators
Δημοσ.

επειδη η καταναλωση δεν ειναι γραμμικη βγαλε ενα screenshot γυρω στο  5-7% να δω τι οθονη βγαζεις

Δημοσ.

Εχω κανει power saving τα apps.. καλα και το δικο μου s7 edge ειναι ουτε 4 μηνων.θα βαλω screenshot οταν παει 5%.

Δημοσ.

Βαζω το screenshot απο χθες το βραδυ.το ειχα βγαλει απτο φορτιστη στις 9 παρα το πρωι και μεχρι τις 1.30 που βλεπετε το βραδυ ειχε 28% με 4.19 sot. Δεν μπορεσα δυστυχως να το αφησω μεχρι 5% γιατι πηγα για υπνο μετα. Παντως εμενα μου φαίνεται μια χαρα , απλα το λεω γιατι ακουω για υις 7 και 8 ωρες sot.

post-335388-0-47287400-1481266252_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Βαζω το screenshot απο χθες το βραδυ.το ειχα βγαλει απτο φορτιστη στις 9 παρα το πρωι και μεχρι τις 1.30 που βλεπετε το βραδυ ειχε 28% με 4.19 sot. Δεν μπορεσα δυστυχως να το αφησω μεχρι 5% γιατι πηγα για υπνο μετα. Παντως εμενα μου φαίνεται μια χαρα , απλα το λεω γιατι ακουω για υις 7 και 8 ωρες sot.

Αυτο ακούγετε αρκετά πιο λογικό υπολογίζω ότι θα εφτασες βαριά βαριά μέχρι της 6 ώρες και κάτι οθόνη

Από της 6 αντε και 6:30 μέχρι της 8+ ώρες η διαφορά είναι μεγάλη όπως είπα δεν κατάφερα να πιάσω 8ωρες απλά κρατώντας ανοικτή την οθονη με χαμηλή φωτεινότητα χωρίς να τρέχει τίποτα background

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...