iliasbass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ειμαι στην αναζητηση windows tablet πανω απο 7" να εχει 2gb ram, και απο οτι διαβασα εδω προτιμότερο bay trail (θερμοκρασιες?) τιμη μεχρι 100$. (παιζει κουπονι απο gearbest οποτε ισως να τα υπερβω για λιγο) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2016 από iliasbass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gauss3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Απο προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα ότι αφού κοιτάς για windows να πας σε τουλάχιστον 9+ ίντσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Σε τιμή μέχρι $100? Δεν έχω βρει κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 σε κάθε περίπτωση πάνω από 9΄΄ και τιμή πολύ παραπάνω από 100 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τι θα πρότεινες εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panasim Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Οπωσδήποτε 10.1 ίντσες 32 μνήμη και να προσέξεις αν οι εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν παίζουν στο tablet. Εχω αγοράσει το toshiba και η εφαρμογή μου δούλευε στα 8 αλλά όταν αναβάθμισα στα 10 δεν δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 με 100 ευρώ, δεν παιρνετε τάμπλετ, αλλα κάτι που μοιάζει με ενα. Γι αυτό αλλωστε και έχει Windows. Φυσικα για windows μηχανημα με 2GB ram θα γονατιζει για πλάκα σε οτι desktop εφαρμογη ανοιγετε (γιατι αν το θέλατε για tablet, απλα δεν θα περνατε windows). Χώρο λιγοτερο απο 64GB δεν θα πλησιαζα ουτε καν κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο μόνος λόγος που το θέλω είναι για σερφαρισμα στο νετ, office και κάνα YouTube αργά το βράδυ... Δεν θέλω Android γιατί θα μου το φορτώσει το τερατακι μου με παιχνίδια... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2016 από iliasbass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkiller777 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Cube i work 8 ultimate ή ezpad 3 mini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ,θα τα τσεκάρω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 επειτα απο πολυ ψαξιμο και αφου ειχα πελαγωσει, βρεθηκε ευκαιρια απο banggood το chuwi hi8 στα 79$. μεχρι στιγμης μια χαρα παει, περιμενω καρτουλα απο το mymemory και ψαχνω να βρω τροπο να σβησω τα android.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 βρεθηκε τροπος να σβησω τα android και να μεγαλωσω την χωρητικοτητα του!!! http://forum.chuwi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3298&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα