Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, πριν 1 βδομαδα καηκε η πλακετα του g3 μου με αποτελεσμα να οδηγηθω στην αγορα καινουριου! Ψαχνω απο κινα μερια με τιμη βαρια τα 200€. Θελω να εχει οσο το δυνατον καλυτερη καμερα καθως το g3 σε αυτον τον τομεα με ικανοποιησε πληρως! 

1) Το ποσό που διαθέτουμε:βαρια βαρια 200€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):fb, yt, instagram, λιγα παιχνιδια και πολυ καμερα!

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,5 μεχρι οσο παει. Κατω απο 5,5 δεν δεχομαι τιποτα!

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Αναγνωστη δακτυλικων αποτυποματων!

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΠΟΛΥ!

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Καλα θα ηταν sd

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Αδιαφορο

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Αndroid μονο!

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι, 4000mah και πανω!

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εξωτερικο!

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο μονο!

Αυτα, περιμενω προτασεις σας!

Δημοσ.

για ριξε μια ματια σε αυτα τα 2. Αν και το pro φαινεται να εχει καλυτερη καμερα.

http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/xiaomi-redmi-note-4-review-r862

http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/xiaomi-redmi-pro-review-r864

Εγω λεω οχι

Καλησπερα σας, πριν 1 βδομαδα καηκε η πλακετα του g3 μου με αποτελεσμα να οδηγηθω στην αγορα καινουριου! Ψαχνω απο κινα μερια με τιμη βαρια τα 200€. Θελω να εχει οσο το δυνατον καλυτερη καμερα καθως το g3 σε αυτον τον τομεα με ικανοποιησε πληρως!

1) Το ποσό που διαθέτουμε:βαρια βαρια 200€

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):fb, yt, instagram, λιγα παιχνιδια και πολυ καμερα!

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,5 μεχρι οσο παει. Κατω απο 5,5 δεν δεχομαι τιποτα!

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):Αναγνωστη δακτυλικων αποτυποματων!

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΠΟΛΥ!

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Οχι

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Καλα θα ηταν sd

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Αδιαφορο

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Αndroid μονο!

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι, 4000mah και πανω!

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Εξωτερικο!

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο μονο!

Αυτα, περιμενω προτασεις σας!

Εγω λεω αυτο https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-letv-max-2-x820
Δημοσ.

Μπορεί ν' ακουστεί άτοπο, αλλά έγραφα σήμερα στο itechnews.gr για το πρώτο κινητό της Oukitel, το Oukitel U20 Plus, με διπλή πίσω κάμερα και τιμή κάτω από 80€. Βέβαια θα μου πεις με Oukitel θα μπλέξει, αλλά ξέρω εγώ.....απλώς το αναφέρω.

Δημοσ.

Εγω λεω οχι

Εγω λεω αυτο https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-letv-max-2-x820

Επειδη δεν θέλω να ανησυχώ για την μπαταρία του όπως το G3 με την 2κ οθόνη, αυτο εχει κάποιο τέτοιο θέμα; Ως κινητό φαίνεται τούμπανο. Επίσης το alegrecompra το εμπιστευόμαστε;
Δημοσ.

Επειδη δεν θέλω να ανησυχώ για την μπαταρία του όπως το G3 με την 2κ οθόνη, αυτο εχει κάποιο τέτοιο θέμα; Ως κινητό φαίνεται τούμπανο. Επίσης το alegrecompra το εμπιστευόμαστε;

Άγνωστο μαγαζί. Θα έλεγα καλύτερα το Coolicοοl ξεκινώντας από τα πιο φθηνά και μετά πας Geekbuying....

Δημοσ.

Έγινε ευχαριστώ, αν και δεν με εντυπωσιάζει το όλο πραμα του. Τι εννοώ. Έλλειψη θύρας ακουστικών (ναι ναι ξέρω εχει ανταπτορακι) δεν εχει καθόλου υποστήριξη ελληνικών (δεν με πειράζει εμένα) και δεν εχει ικανοποοιητικη απόδοση μπαταρίας σε σχέση με την 2κ οθόνη του. Όποτε να το βάλω στην άκρη προς το παρόν. Βλέπω ότι εχει τρομερή κάμερα σε αυτά τα λεφτά με τρομερές επιδόσεις, αλλά εχει λαθη κατα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με του HTC 10 και πολύ καλή κάμερα

Ναι γενικά είναι πολύ καλό

• Like 1
Δημοσ.

To mi max ειναι σχετικα μεγαλο. Η πιο συνετη επιλογη θα ηταν το redmi pro.

Θα τα βάλω όλα κάτω και θα διαλέξω. Ευχαριστώ πολύ

Δυστυχώς με αυτά τα λεφτά περιορίζεσαι

Κάποια χάνουν και κάποια άλλα κερδίζουν σε κάπου

Κοίταξε ποιο σε ενδιαφέρει ποιο πολύ και διάλεξε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...