kspilio1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας. Εδώ και αρκετά χρόνια είναι συνδρομήτρια της vodafone με συνδυαστικό πακέτο για σταθερό και κινητό. Τον Ιούνιο που μας πέρασε έκανα τηλεφωνική ανανέωση του συμβολαίου μου για να επωφελούμαι μιας κάποιας έκπτωσης, για 24 μήνες, χωρίς όμως να υπογράψω κάτι. Πρόσφατα δέχτηκα πολύ καλή προσφορά από τη cosmote και θα ήθελα να αλλάξω πάροχο. Υπάρχει περίπτωση να να ζητήσουν από τη vodafone να πληρώσω κάποια ποινή και να επικαλεστούν ότι υπάρχει η τηλεφωνική μου συγκατάθεση για την ανανέωση του συμβολαίου; Και εάν ναι, για τι ποσό μιλάμε περίπου; Εάν κάποιοι γνωρίζουν, τους ευχαριστώ εκ των προτέρων!
jimisvog Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει το αναπόσβεστο ποσό που θα πρέπει να πληρωθεί. Αυτό αφορά τις εκπτώσεις που πήρες για όσο διάστημα είσαι εντός συμβολαίου οπότε και όσο περισσότερο είσαι στο συμβόλαιο τόσο και αυξάνει. Το ποσό θα πρέπει να το ρωτήσεις σε ένα κατάστημα Vodafone. Τώρα για το οτι δεν υπέγραψες, ουσιαστικά υπέγραψες τηλεφωνικά καθώς η κλήση καταγράφεται και αποτελεί προφορικό συμβόλαιο.
kspilio1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είμαι απολύτως σίγουρη για το τι ισχύει τελικά με τις προφορικές συναινέσεις, αλλά όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ!
VonLoutsos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Από τον τιμοκαταλογο της Vodafone έχει τέλος 120,98 αν εισαι σε ADSL και 161,30 σε VDSL εφάπαξ... 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Πάρε τηλέφωνο και ρώτα, λογικά θα σε συνδεσουν με το τμήμα αποσυνδεσεων και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου δώσουν πολύ καλή αντιπροσφορα για να μείνεις σε αυτούς
bill2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Στη cosmote ομως στο σταθερο η τηλεφωνία σου θα είναι voip αν χαλάσει η γραμμη σου αν αν χαλασει το ρουτερ τηλέφωνο δεν έχεις Το τηλεφωνο του οτε ειναι οπως και αυτο της cyta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα