michalis24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά , χθες έπεσε μπυρα (αρκετή ) στο MacBook Pro 13 mid 2012 που έχω. Έκλεισε από μόνο του πριν προλάβω να το σκουπίσω και νομίζω ότι έχει πάρει στην μητρική. Επειδή έχω 2 σκληρούς έναν ssd και τον μανισιο να τον στείλω istorm για service όπως είναι η όπως ήταν με τον ένα σκληρό και το DVD. Ξέρω ότι παρόλο που είναι στην εγγύηση κατά 99% θα χρεώθω και ακριβά κιόλας! Προτείνετε κάτι άλλο ; το χρειάζομαι παιδιά για την δουλειά! Ευχαριστώ Υ.Γ δεν φορτίζει δεν ανοίγει (πρέπει να κάηκε η ασφάλεια του.
zourman1981 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Να εύχεσαι να εχει καεί μονο η μητρική Αν σου αρχίσουν και πληκτρολόγια αρα και top cases άστο καλύτερε παρε καινουριο
jumaru99 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Η εγγύησή σου ακυρώνεται για θέματα υγρασίας, μιας και είναι δικής σου υπαιτιότητας. Άρα 100% θα χρεωθείς. Όσο για τους extra σκληρούς, δεν έχει νόημα να μπεις στη διαδικασία να το γυρίσεις στο αρχικό του configuration μιας όπως προείπα η εγγύηση πήγε περίπατο, εκτός και αν είναι τόσο περίεργοι και στο κάνουν θέμα, πως αν δεν είναι "μαμά"(μιας και αφαίρεσες το οπτικό). Πάντως όπως και να 'χει, θα δώσεις πολλά! Αφού μάθεις το κόστος, τσέκαρε την εναλλακτική μήπως να πάρεις ένα άλλο, αν όχι νέο, φρεσκομεταχειρισμένο. Δες αντίστοιχο θέμα προ μηνός ενός άλλου παιδιού από εδώ.
zourman1981 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Αν όντως εχει παει παντού η μπυρα Και την γλύτωσε μονο η οθονη Πουλά το για ανταλλακτικά Βέβαια θα εχεις χασούρα μεγαλη...
michalis24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Τελικά το έστειλα και ο θεός βοηθός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα