Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Κινέζικη Meizu ανακοίνωσε το νέο M5 Note, το οποίο είναι ένα οικονομικό σχετικά μεταλλικό smartphone με LTPS οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels που προστατεύεται από γυαλί τύπου 2.5D για να σχηματίζει καμπύλες στις άκρες. Η οθόνη επίσης υποστηρίζει λόγο αντίθεσης 1000:1.

Το νέο Meizu M5 Note –που βασίζεται στο Android 6.0- βασίζεται στο SoC (System-on-Chip) της MediaTek, Helio P10, το οποίο συνοδεύουν 3GB RAM και 16GB ή 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Υπάρχει μάλιστα και μια έκδοση με περισσότερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο -4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου- την οποία ενδεχομένως θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας από την στιγμή που το dual-SIM slot είναι υβριδικό (η υποδοχή για την 2η SIM είναι και η υποδοχή για την κάρτα μνήμης microSD).

Η συσκευή έχει πάχος 8,15 χιλιοστά και το βάρος της είναι 175 γραμμάρια, και ενσωματώνει μπαταρία 4000mAh. Η εμπρόσθια κάμερα του βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels ενώ η οπίσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels με σύστημα φακού f/2.2, και υποστηρίζει εγγραφή video ανάλυσης 1080p. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβάνονται η συνδεσιμότητα 4G με VoLTE, η ασύρματη δικτύωση WiFi 802.11b/g/n καθώς και ο αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Το νέο Meizu M5 Note, που τρέχει το Flyme 6.0 που βασίζεται βεβαίως στο Android, θα κυκλοφορήσει στην Κινέζικη αγορά στις 8 Δεκεμβρίου με τιμή $122 για την έκδοση με 3GB/ 16GB, $135 για την έκδοση 3GB/32GB και $205 για την πλουσιότερη έκδοση 4GB/ 64GB (σε όλες τις περιπτώσεις δεν υπολογίζονται ΦΠΑ, άλλοι φόροι κ.ά).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Πρώην κάτοχος MX4 Pro, δυνατή συσκευή που "έπινε" τ'άντερά της στην μπαταρία, με καλές Stable εκδόσεις του Flyme και μέτριες προς καλές Beta, υπήρχαν γενικότερα πολύ δυνατές Beta, αλλά η παρτίδα που ήταν Android 5.0 Based (όχι 5.1), ήθελες κι ένα Power Bank μαζί. Δεν ξέρω αν θα έπαιρνα ξανά Meizu, αλλά μετά την επιστροφή στην LG με το G4 και την αλλαγή που έκανα σε Xiaomi Mi 5 το οποίο και έχω αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι η Xiaomi θα πρέπει να κάνει πολλά για να με απογοητεύσει. Παρόλα αυτά, η Meizu μεγαλώνει αρκετά με τον καιρό και έχει τίμια πολιτική τιμών. Το Flyme είναι πολύ καλό και μέσα σε μια μέρα το μαθαίνεις άνετα.

Δημοσ.

<p>Ποιοτικά τηλέφωνα....... άνετα ξαναπαίρνω meizu</p>

Κάτοχος m2 note 1,5 χρόνο τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή. Το flyme εύκολο, η μπαταρία διαρκεί τουλάχιστον 2 μέρες(μετρια χρήση) και από αντοχή σκυλί μετά από τόσες τούμπες!

• Like 1
Δημοσ.
αν εχει μεχρι το πολλυ 100 ευρω αξιζει

Το νέο Meizu M5 Note, που τρέχει το Flyme 6.0 που βασίζεται βεβαίως στο Android, θα κυκλοφορήσει στην Κινέζικη αγορά στις 8 Δεκεμβρίου με τιμή $122 για την έκδοση με 3GB/ 16GB, $135 για την έκδοση 3GB/32GB και $205 για την πλουσιότερη έκδοση 4GB/ 64GB (σε όλες τις περιπτώσεις δεν υπολογίζονται ΦΠΑ, άλλοι φόροι κ.ά).

Στο τέλος θα θελουμε και δωροεπιταγή 50€ για να μας βγει οικονομικό..

• Like 3
Δημοσ.

Αυτές είναι τιμές για κινεζιες όχι κάτι 500 που άρχισαν μερικές

Δημοσ.

μια χαρα τηλεφωνακι σε καλες τιμουλες, κατοχος xiaomi redmi pro 1 μηνα τωρα και ειμαι υπερευχαριστημενος, ειμαι πρωην κατοχος xiaomi redmi 1s, galaxy s3-s4-s5, nexus one, iphone 4 και vodafone smart 3 και ειμαι υπερικανοποιημενος απο το redmi pro μου σε σχεση με της παπαριες που ειχα πριν, απο ολα τα galaxy με το s5 ηταν ποιο χαλαρα τα πραγματα (αν και παλι ειχα θεμα με την μπαταρια) αλλα σε σχεση με τα αλλα απο υπερθερμανση κτλπ τα πηγαινε καλουτσικα, αλλα οταν το αφηνα κατω απο το μαξιλαρι για 10 λεπτα στην φορτιση ειτε κλειστο ειτε ανοιχτο εψηνες και αυγα πανω του, απο οθονη σε θεμα αποκρησης οταν επεφτε νερο πανω (ακομη και μια σταγωνα βροχης) με ολα ειχα παντα προβλημα ολο τρελες η αφη με το redmi pro κανενα τετοιο προβλημα! Δεν με ξετρελανε κανενα τηλεφωνο απο τα παραπανω εκτος τους nexus one, redmi pro και redmi 1s, ας μην σχολιασω την τραγικη μπροστινη του s5 στο σκοταδι που "σερνοταν" και ειχε 300 κιλα θορυβο, δεν λεω και στο redmi pro σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου εχω θορυβο αλλα αυτος δεν ειναι μεγαλος και ενοχλητικος!

Δημοσ.

γυρω στα 50Ε εγω το κοβω, λογικα στα δυο θα σου δινουν και ενα δωρο.

• Like 2
Δημοσ.

113 ευρω εχει η εκδοση 3GB/16GB. Διαβαστε καμια φορα και το αρθρο περα απο τον τιτλο και τις φωτογραφιες.

Δημοσ.

Γτ δεν σχολίασε κανείς τον P10? Υποτίθεται οτι τα M(χ) Note είναι mid προς high range, και βάζουν ένα soc που χρησιμοποιείται απο το xiaomi redmi note 2... Αυτοί οι κινέζοι το ερωτεύτηκαν αυτό το soc :-P

Κατά τα αλλά καλό φαίνεται, σε συνάρτηση πάντα με την τιμή του

Δημοσ.

Γτ δεν σχολίασε κανείς τον P10? Υποτίθεται οτι τα M(χ) Note είναι mid προς high range, και βάζουν ένα soc που χρησιμοποιείται απο το xiaomi redmi note 2... Αυτοί οι κινέζοι το ερωτεύτηκαν αυτό το soc :-P

Κατά τα αλλά καλό φαίνεται, σε συνάρτηση πάντα με την τιμή του

​σιγα μην είναι προς high.....καθαρα mid και όπως πάνε τα πράγματα low-mid. ο snap 650 είναι καθαρά mid προς high...

Δημοσ.

καλές κριτικές  παίρνει στα reviews αλλά και εγώ κάτοχος του redmi note 3 με τον γιό μου να του έχω πάρει το redmi note 4 και τα δύο πολύ αξιόπιστα με μέτρια κάμερα (με το apk snapdracon βελτιώθηκε πολύ) και επίσης εκεί που το gps του s3 έβγαζε 16-18 δορυφόρους αυτό βγάζει 14-15 κατά τα άλλα κτήνος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...