Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 2018 θα εχεις αγορασει!!

Χαχα τι να κάνω ακόμα περιμένω τα λεφτά από το eBay γιατί μου έκανε μία στραβή ο αγοραστής.

Μάλλον θα πάρω το Razer Blackwidow Tournament Edition το έχω ψήσει πολύ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχα τι να κάνω ακόμα περιμένω τα λεφτά από το eBay γιατί μου έκανε μία στραβή ο αγοραστής.

Μάλλον θα πάρω το Razer Blackwidow Tournament Edition το έχω ψήσει πολύ.

Χαλανε ευκολα.

Δημοσ.

Δηλαδή;;

Εχω το Blackwidow Chroma. Εμφανισε δευτερη φορα προβλημα με double tapping σε διαστημα 1,5 χρονου. 

Ελπιζω αυτην την φορα το καταστημα που το αγορασα να μου κοψει πιστωτικο και να παρω K70/Strafe..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κανένας άλλος με προβλήματα στα Razer πληκτρολόγια; Μου αρέσει πολύ το Blackwidow Tournament Edition... :/ :/

Επεξ/σία από Rafaelpap
Δημοσ.

Logitech G410

Razer Blackwidow Tournament Edition 2014

Coolermaster quickfire rapid (blue) Ποιο απο αυτα;;

Προσωπικα θα προτιμουσα το Quickfire επειδη εχει Cherry MX!

Δημοσ.

quickfire rapid από τα καλύτερα value4money μηχανικά που βγήκαν ποτέ κατά γενική ομολογία αλλά εδώ για κάποιο λόγο το χουν σε τιμές φαρμακείο 30 ευρώ πάνω είναι και εκτός παραγωγής πλέον κλάφτα...

Δημοσ.

quickfire rapid από τα καλύτερα value4money μηχανικά που βγήκαν ποτέ κατά γενική ομολογία αλλά εδώ για κάποιο λόγο το χουν σε τιμές φαρμακείο 30 ευρώ πάνω είναι και εκτός παραγωγής πλέον κλάφτα...

Τελικά;;;;;

Δημοσ.

δεν το έχω αγοράσει όπως είπα λόγω της τιμής του εδώ. από τα 3 που δίνεις βέβαια θα το πρότεινα. Μπορείς να κοιτάξεις αν θες βέβαια και στις νεότερες σειρές ( rapid-i, masterkeys ). για αγορά από Ελλάδα για μέχρι εκεί είμαστε

Δημοσ.

δεν το έχω αγοράσει όπως είπα λόγω της τιμής του εδώ. από τα 3 που δίνεις βέβαια θα το πρότεινα. Μπορείς να κοιτάξεις αν θες βέβαια και στις νεότερες σειρές ( rapid-i, masterkeys ). για αγορά από Ελλάδα για μέχρι εκεί είμαστε

Αμα παραγγείλω π.χ. από αμαζον Αγγλίας ή Γερμανίας;; Τίποτα καλύτερο;;

Αποφάσισα πως θέλω το quickfire rapid αλλά με brown switches και δεν υπάρχουν Ελλάδα :(

Δημοσ.

εσύ ξέρεις αν σε ικανοποιεί η τιμή κλπ. απλά έχε το νου σου στο layout πιθανότατα θα τα φέρνουν με αγγλικό/γερμανικό αντίστοιχα εσύ υποθέτω θες ANSI.

Δημοσ.

Το πλαισιο εχει προσφορα το g610 brown στα 99€

Ψαχνώ tenkeyless. Μαλλον rapid-i γιατι θέλω cherry MX και χωρίς πολλά χρώματα επιληψία σκέτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...