Gunix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ. Θέλω να φτιάξω μια ισοστελίδα με HTML, Bootstrap, JS. Αλλά πρώτα απ' όλα, θέλω να σχεδιάσω ένα website template (mockup) στο photoshop που να είναι responsive σε pc, table (portrait, landscape) και smartphone (portrait, landscape). Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα για grid system εδώ http://960.gs/. Αλλά δεν έχει psd για tablet + smartphone. Πως μπορώ να το κάνω με αυτό ίδιο?
dominotrix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Σχεδιασε την σελιδα στο Photshop σε 1200px grid και πανω απο 1200px θα υπαρχει κενος χωρος εκτος απο καποια στοιχεια οπως background images και αλλα css elements τα οποια τα stretchαρουν στο απειρο. Το βασικο σου grid θα ειναι 1200px και επειτα θα παιξεις με τιμες % για να ειναι responsive. Πιο κατω πας συνηθως σε 1024px για οριζοντιο και 768px που ειναι το ορθιο tablet και στα 600px για κινητο. Αν η σελιδα ειναι fullwidth τοτε τη σχεδιαζεις σε 1920px μιας και τοσο ειναι οι αναλυσεις μιας συμβατικης οθονης. Γενικα δεν υπαρχει το απολυτως σωστο και λαθος γιατι πλεον υπαρχουν παρα πολλες διαφορετικες αναλυσεις οθονων ειδικα σε smart συσκευες. Παλαιοτερα υπηρχανε μονο 2-3 breakpoints αλλα με την αυξηση των συσκευων οι σελιδες αρχισαν και "σπαγανε". Οποτε προσπαθησε απλα να παιζεις με % παρα με fixed pixel τιμες. 1
Gunix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 δες αυτό θα σε βοηθήσει Εγώ λέω αν υπάρχουν αρχεία grid system psd για iphone, samsung, tablet.
tzotzosgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε μου αν κανείς μια αναζήτηση θα βρεις πολλά! https://www.behance.net/gallery/18306051/Bootstrap-responsive-Grid-PSD-FREE-Mobile-Tablet-Web
XPHSTOS_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ λέω αν υπάρχουν αρχεία grid system psd για iphone, samsung, tablet. Νομίζω τα είπαμε και στο Facebook. Δεν χρειάζεσαι "έτοιμα" αρχεία... απλά φτιάξε guides με βάση τις διαστάσεις που θέλεις! Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ σχεδιάζω σε: 1920 1366 992 768 480 320 Εκτός αν πρόκειται για κάτι απλό που εύκολα πας από 1366 σε 768 σε 320 και είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα