petran91 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα!Μπαίνω αμέσως στο ψητό.Έχω ενα Fiat Panda του 04.By Default, όταν οι υαλοκαθαριστήρες είναι ON, και βάλω όπισθεν, τότε ανοίγει και ο πίσω υαλοκαθαριστήρας αυτόματα, όσο έχω όπισθεν. Αυτό έχει σημασία για τη συνέχεια.Πριν λίγο καιρό όταν άναβα δεξί φλας, στο καντράν αναβόσβηνε πιο γρήγορα η ένδειξη, όπως όταν είναι καμμένο το λαμπάκι. Αυτό μόνο για το δεξί φλας.Παρατήρησα ότι όταν πατάω φρένο, ανάβει το δεξί φλας (όχι αναβοσβήνοντας, αλλά παρατεταμένα) και η ένταση του "μοιράζεται" με την κόκκινη λάμπα που κανονικά ανάβει όταν πατάω φρένο. Αυτό συμβαίνει μόνο στη δεξιά μεριά.Επίσης όταν βγάζω δεξί φλας, δεν αναβοσβήνει το φλας πίσω, αλλά η κόκκινη λάμπα του φρένου. Τέλος, όταν τα φώτα μου είναι αναμμένα και οι υαλοκαθαριστήρες ταυτόχρονα, όταν πατάω φρένο ανάβει και ο πίσω υαλοκαθαριστήρας μόνος του.Εν ολίγης, μπορεί να φταίει μια απλή ασφάλεια, ή δεν τον γλιτώνω τον ηλεκτρολόγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τη φίσα του πίσω δεξιού φωτιστικού σώματος. Μάλλον αυτή βραχυκυκλώνει από την πολυκαιρία-σκόνες. Κόστος επισκευής 1 ευρώ. Με τον καθαριστήρα ασχολήσου όταν λύσεις τα του φαναριού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι κλασσικο προβλημα του παντα (και του πουντο) αυτο, εαν δεν λυθει με το φυσιμα - καθαρισμα, ισως εχει οξειδωσεις μεσα στο φαναρι και χρειαστει αλλαγη ολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Άρα ξεβιδώνω πίσω το φανάρι του φλας και το καθαρίζω όσο μπορώ?Με μια γρήγορη έρευνα ο φίλος εδώ είχε το ίδιο πρόβλημα.Απλό μοιάζει, θα το δοκιμάσω και επιστρέφω με update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Υγρασία που έχει περάσει στις επαφές.Αν τις έχει οξειδώσει θα το διαπιστώσεις δια γυμνού οφθαλμού.Την όποια οξείωση πρέπει να την αφαιρέσεις προσεκτικά και επίμονα.Κοιτάς και τα βύσματα και τις υποδοχές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Μπαίνω αμέσως στο ψητό. Έχω ενα Fiat Panda του 04. By Default, όταν οι υαλοκαθαριστήρες είναι ON, και βάλω όπισθεν, τότε ανοίγει και ο πίσω υαλοκαθαριστήρας αυτόματα, όσο έχω όπισθεν. Αυτό έχει σημασία για τη συνέχεια. Πριν λίγο καιρό όταν άναβα δεξί φλας, στο καντράν αναβόσβηνε πιο γρήγορα η ένδειξη, όπως όταν είναι καμμένο το λαμπάκι. Αυτό μόνο για το δεξί φλας. Παρατήρησα ότι όταν πατάω φρένο, ανάβει το δεξί φλας (όχι αναβοσβήνοντας, αλλά παρατεταμένα) και η ένταση του "μοιράζεται" με την κόκκινη λάμπα που κανονικά ανάβει όταν πατάω φρένο. Αυτό συμβαίνει μόνο στη δεξιά μεριά. Επίσης όταν βγάζω δεξί φλας, δεν αναβοσβήνει το φλας πίσω, αλλά η κόκκινη λάμπα του φρένου. Τέλος, όταν τα φώτα μου είναι αναμμένα και οι υαλοκαθαριστήρες ταυτόχρονα, όταν πατάω φρένο ανάβει και ο πίσω υαλοκαθαριστήρας μόνος του. Εν ολίγης, μπορεί να φταίει μια απλή ασφάλεια, ή δεν τον γλιτώνω τον ηλεκτρολόγο? δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα με το αμαξι. το έχω συναντήσει άπειρες φορές σε όλες τις φίρμες. είτε έχεις μία καμμένη λάμπα πίσω είτε η φύσσα των πίσω φαναριών έχει πιάσει σκόνη , μαυρίλα , υγρασία και δεν κάνει καλή επαφή. για αρχή ξεκίνα με ένα ψεκαστικό επαφών και αν δεν φτιάξει άλλαξε λάμπες. αν είχε καεί ασφάλεια δε θα υπήρχε καν παροχή ρεύματος πίσω στα φώτα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2016 από gdriver 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 τοέχω συναν΄τησει άπειρες φορές σε όλες τις φίρμες. Ωπ μην το λες αυτό. Αν έβλεπε το post σου ο Sam75 θα σου έλεγε ότι τα Toyota και ειδικά το corolla του 98 δεν παθαίνουν τπτ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα