adtakhs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά σε Nexus 6 έχει κανείς θεματακια με την 7.0.0 ? Σε εμένα αραιά και που τραβάει επανεκκίνηση κατά την διάρκεια κλήσεων ή χρήσης της φωτογραφικής. Παλαιότερα δεν είχα κανένα θέμα.
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά σε Nexus 6 έχει κανείς θεματακια με την 7.0.0 ? Σε εμένα αραιά και που τραβάει επανεκκίνηση κατά την διάρκεια κλήσεων ή χρήσης της φωτογραφικής. Παλαιότερα δεν είχα κανένα θέμα. Οχι. Με Nexus 5X δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μάλλον δεν περάστηκε καλά το update ή είναι θέμα hardware. Έχεις κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές μετά το update σε nougat; Ξεκίνα απο αυτό, άμα δεν το έχεις κάνει και άμα συνεχίζεται είναι θέμα hardware.
logistoulis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 κάνε γιατί ειδικά σε major updates μπορεί να γίνουν παράξενα, κάποιοι κάνουν προληπτικά εγώ μόνο αν δω πρόβλημα
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Κανένα πρόβλημα,μετά απο 2-3 android versions αλλάζουμε συσκευή γιατί δεν υποστηρίζεται απο τον κατασκευαστή. Κάθε 2 χρόνια άλλη συσκευή γιατί το hardware της προηγούμενης «δεν μπορεί να υποστηρίξει» τις φοβερές λειτουργίες της νέας έκδοσης. Αυτα ειναι αναλογα τις απαιτησεις του καθενος και ισχυουν εδω και καιρο δεν ειναι νεα πραγματα. Ο καθενας αναλογα με τις απαιτησεις που εχει(και αυτα που προσφερει η αγορα σε σχεση με την τσεπη του)αγοραζει αναλογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα