CAPgeo1979 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Και από μπαταρία καλά τα πάει το 7.1.1 στο nexus 6p σταθερή και νομίζω λίγο καλύτερη αυτονομία από την 7.0.
gnsX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι με κινητό 2ετιας που τρέχει ανδροειδες 4.4, με custom launcher και 3rd party apps που μου προσφέρουν μια χαρά εμπειρία χαρακτηριστικών 7.1. Πειράζει;Security patches παιρνεις ακόμα;
D.Luffy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μπράβο πάντως, σας ήρθε το OTA για Nexus... Εδώ Αγγλία με Pixel ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα.
dreamkiller777 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μπράβο πάντως, σας ήρθε το OTA για Nexus... Εδώ Αγγλία με Pixel ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα. Ti εγινε αποσύρθηκες απο τα iphone?
Marduk1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Οποιος ειχε δουλεψει gingerbread ξερει.απο τι καλυτερες και εντυπωσιακη
damoclesword Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Security patches παιρνεις ακόμα; Όχι. Εσύ που παίρνεις (φαντάζομαι έχεις πιο πρόσφατη έκδοση android) πώς ακριβώς το βιώνεις στην καθημερινή χρήση; Αξίζει εν ολίγοις η αλλαγή κινητού κάθε χρόνο για να πας παράλληλα με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού;
D.Luffy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ti εγινε αποσύρθηκες απο τα iphone? Όχι. Απλώς χρειάζομαι δύο τηλέφωνα για επαγγελματικούς λόγους. Πάντα είχα iOS+Android.
overpower Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μην βλεπεις το συνολο ενος λειτουργικου που το εχουν ποσοι κατασκευαστες χωρις να βγαζουν αναβαθμισεις. Αμα θες βαλε στατιστικα απο συσκευες nexus/pixel. Οι περισσοτερες ειναι MM ή nougat, και οσες ειναι mm ειναι λογω καποιων Mods (πχ xposed) που δεν δουλευει στην Nougat ακομα (αντιστοιχο του jb σε ios που καποιοι εμειναν στην 9 για αυτον τον λογο)
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Nexus 5x την πηρα σημερα το πρωι ΟΤΑ. Μια απο τα ιδια με την 7.0. Το σημαντικοτερο ισως νεο χαρακτηριστικο ειναι οτι προσθεσανε κατι σαν το "Force touch" της Apple. Πλεον πατας λιγο παραπανω ενα οικονιδιο π.χ twitter και σου βγαζει ενα μενου. Και κατι αλλο που ειδα ειναι πληρως νεος σχεδιασμος στην εφαρμογη του τηλεφωνου και με νεο οικονιδιο, στρογγυλου σχηματος.
AggelosTz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Η Ν κατά την προσωπική μου άποψη θα μπορούσε απλά να είναι ένα update της ΜΜ....αλλά πως θα πουλήσει ναυαρχιδες η Samsung...σήμερα πήρα security update στο φθηνό μου moto g3. Δεν θα έδινα ποτέ πολλά λεφτά σε android ,αν είχα τα λεφτά να πάρω ακριβό κινητό θα έπαιρνα iphone και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο για πολλά χρόνια και ας μην έχουν τα σπεκς που κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να έχει ένα pc...συγνώμη smartphone.
chisao Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το είχα δει αυτό το "force touch"...Ωραίο είναι και έξυπνο. Βασικά νομίζω "ακύρωσε" κάπως το 3d touch της apple. Το κακό είναι ότι μου έχει κολλήσει το κινητό (nexus 5X) μια δυο φορές, κυρίως η εφαρμογή του τηλεφώνου.
D.Luffy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το είχα δει αυτό το "force touch"...Ωραίο είναι και έξυπνο. Βασικά νομίζω "ακύρωσε" κάπως το 3d touch της apple. Το 3d touch της Apple δεν υπάρχει μόνο για τις συντομεύσεις πάνω στα εικονίδια. Κάνει και άλλα πράγματα με το UI που μόνο αν το χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις. Επίσης είναι πιο άμεσο και με πολύ καλύτερο feedback. Ίσα ίσα η υλοποίηση της Google ειναι το gimmick σε αυτή την περίπτωση.
chisao Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έχω το iphone της δουλειάς, το γνωρίζω το 3d touch και δεν διαφωνώ με αυτό που λες απλά νομίζω ότι μπορούν να το εξελίξουν και στο Android χωρίς να χρειαστεί άλλου τύπου οθόνη...
AlexKane Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το είχα δει αυτό το "force touch"...Ωραίο είναι και έξυπνο. Βασικά νομίζω "ακύρωσε" κάπως το 3d touch της apple. Ουσιαστικά, η υλοποίηση της goog είναι απλούστερη, με αποτέλεσμα να λειτουργεί και σε παλαιότερες συσκευές (πχ Nexus 4), χωρίς την ανάγκη αναβάθμισης της συσκευής (πράγμα που φυσικά δεν ισχύει στο 3D Touch της aapl).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα