galistaboy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα εχω προβλημα με χτυπησε ο Cerber3 Ransomware και μου κλειδωσε ολες τις φωτο και τα βιντεο . υπαρχει τροπος να τα επανα-αποκτησω ; ευχαριστω για την ανταποκριση σας
thepoint Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Σύμφωνα με την ιστοσελίδα http://ransomwares.net/cerber3-decryptor-removal-tool/ τρέξε το malwarebytes free version αν δεν το έχεις το κατεβάζεις από εκεί και πατάς σάρωση τώρα μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης κάνε διαγραφή σε όλα τα αποτελέσματα που βγάζει και επανεκκίνηση σαν πρώτο βήμα. Μπορείς να τρέξεις και το hitmanpro διάβασε τη σχετική παράγραφο. Μετά για τα αρχεία κάνεις επαναφορά sdclt σε προηγούμενη έκδοση τους αν δεν δουλεύει κάτι τέτοιο το μόνο που μένει είναι ολική επαναφορά του υπολογιστή σου rstrui σε μια προηγούμενη κατάσταση της εμφάνισης του ransomwware. Δύσκολα τα πράγματα πάντως αλλά προσπάθησε. Τελευταία επιλογή το shadow explorer. Κάνε τα βήματα και ενημέρωσε αναλόγως... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Προσοχή: Αν καθαρίσεις το ransomware και ΔΕΝ έχεις προηγούμενες εκδόσεις, φωτογραφίες κ.λπ τέλος! Υπάρχει αρκετός κόσμος που πληρώνει για ξεκλείδωμα, ακριβώς επειδή τα στοιχεία που είχε στο PC ήταν πολύ σημαντικά
galistaboy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστω για την αμεση επικοινωνια σας φιλε thepointτον καθαρισα αμεσα φιλε Orestis_G ζητανε πααααρα πολλα €€ -££ - $$ (σε bitcoin) μεγαλο το νταβατζιλικι για αλλη εκδοση cerber βρηκα "ξεκλειδωμα" για αυτη οχι πιστευω αργα η γρηγορα θα βγει απλα να τελειωνω με οσα καταφερω να βρω ... ελπιζω συντομα να βγει κλειδι
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε πάντως με το shadow explorer που σου λένε και παρακάτω. Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά με την κρυπτογράφηση που έχει είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα