babis_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχω έναν Galaxy S4 και θέλω να τραβήξω βίντεο με αυτό, διάρκειας περίπου 2 ώρες.. Θα αντέξει το κινητό αν το βάλω σε υψηλή ποιότητα και τι χωρητικότητας κάρτα μνήμης να πάρω? Ευχαριστώ πολύ
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Σε μεσαία ποιότητα και με αυτή την κάρτα http://www.skroutz.gr/s/4801451/Samsung-Evo-microSDHC-32GB-U1-with-Adapter.html
babis_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Άμαθο κορίτσι σε ερασιτεχνικο! Αυτό τώρα θεωρείται εξυπνάδα? Μια απλή ερώτηση έκανα..
Ntelosxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλύτερα θα ήταν να τραβάς κανα τέταρτο και να κάνεις παους κανα λεπτό γιατι το κινητό, οποιοδήποτε κινητό, ζεσταίνεται στο βίντεο και οσο πιο πολυ ζεσταίνεται χανει πιο εύκολα την εστίαση και θα σε θολώνει η εικονα πιο εύκολα στη διάρκεια χρόνου
babis_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλύτερα θα ήταν να τραβάς κανα τέταρτο και να κάνεις παους κανα λεπτό γιατι το κινητό, οποιοδήποτε κινητό, ζεσταίνεται στο βίντεο και οσο πιο πολυ ζεσταίνεται χανει πιο εύκολα την εστίαση και θα σε θολώνει η εικονα πιο εύκολα στη διάρκεια χρόνου Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Θα κρατησει η μπαταρια 2 ωρες? Δυσκολο μου φαινεται.
babis_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Θα κρατησει η μπαταρια 2 ωρες? Δυσκολο μου φαινεται. έχω και μια παλια βιντεοκάμερα αλλα δεν ξέρω σε τι ανάλυση θα φαίνεται..
ziaba Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 έχω και μια παλια βιντεοκάμερα αλλα δεν ξέρω σε τι ανάλυση θα φαίνεται.. ανάλογά το ποσό προικισμένος είναι ο πρωταγωνιστής 2
babis_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 ανάλογά το ποσό προικισμένος είναι ο πρωταγωνιστής καμία σχέση με αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα