leo066 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 προφανώς και δεν είναι κανονικό γυαλί Εντάξει δεχτειτε το Gorilla glass ως κανονικό γυαλί.Καλή συνέχεια !
leo066 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 να εξηγήσεις τι? ότι είναι πλαστικό επειδή δεν είναι κανονικό γυαλί? τα τζάμια στο αυτοκίνητο να φανταστώ είναι και αυτά πλαστικά αφού δεν είναι κανονικό γυαλί? Αυτό θέλω να εξηγήσω Ευχαριστώ!
enigma84 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ρε παιδιά τι τρελενεστε? Τι νομίζετε ότι είναι εξολοκλήρου γυαλί?Πλαστικό δεν έχει δηλαδη το υλικο? Ποιος σας τα λέει αυτά , γιατι υπάρχει ελαστικοτητα δηλαδή? Fulgore αν εσένα δεν σου βγαίνει αυτή η αίσθηση , άποψη σου , εγώ σε σχέση με το S6 Edge που είχα μου φάνηκε ποιο πλαστικό. Υπάρχει και review που αναφέρεται σε αυτό. Ή αλήθεια είναι ότι στο s6 ή ποιότητα του γυαλιού ήταν υποδεέστερη απο του 7.
psFFF Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Και τα 3 Gorrila glass 4 εχουν!Το πισω γυαλι δν ξερω τι ειναι σε κανενα απο τα 2 παντως και στα 2 σιγουρα γρατσουνιουνται πολυ πιο ευκολα απο οτι το μπροστα οποτε λογικα ειναι κατι υποδιεστερο!
Savma13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα να ρωτησω γιατι εχω ενα κολημα mate 8 η κραταω το nexus 6p ευχαριστω
fotislado Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα να ρωτησω γιατι εχω ενα κολημα mate 8 η κραταω το nexus 6p ευχαριστω παιρνεις και εσυ s7 kai ησυχαζεις.....χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα