Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ios έχεις σκεφτεί?

Σε αυτά τα χρηματα δυστυχώς δεν θα βρει κάτι καλό. Το 6 δεν αξίζει τόσο πολύ πλέον, το 6s που είναι παρά πολύ καλό δυστυχώς είναι πολύ πιο ακριβό. Μόνο μεταχειρισμένο θα βρει 6s στα χρηματα του. Όποτε καλύτερα ας πάρει το σίγουρο s7 που είναι τίμιο!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την καλυτερη αυτονομια/μπαταρια της αγορας εχει αυτη τη στιγμη το Moto Z play,αλλα χανει σχεδον σε ολα τα αλλα σε σχεση με Oneplus,Htc 10,S7 κλπ

Ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων.

Ακριβως αυτο. Σαν προρεραιοτητα μου ειναι πανω απο ολα να χει τις δυνανοτητες να κρατησει για 2.5 χρονια++ μετα καμερα και μπαταρια. 

Για ios έχεις σκεφτεί?

Σε αυτά τα χρηματα δυστυχώς δεν θα βρει κάτι καλό. Το 6 δεν αξίζει τόσο πολύ πλέον, το 6s που είναι παρά πολύ καλό δυστυχώς είναι πολύ πιο ακριβό. Μόνο μεταχειρισμένο θα βρει 6s στα χρηματα του. Όποτε καλύτερα ας πάρει το σίγουρο s7 που είναι τίμιο!

Ακριβως αυτο και γενικα δεν ειμαι των μεταχειρισμενων γιατι δεν ξερω σε τι κατασταση το ειχαν οι προηγουμενοι η τι συμβαινει λειτουργικα στο κινητο.

Η μπαταρια του S7 ειναι τοσο χαλια οσο εχω διαβασει ?? Θα επαιρνα το Εντζ απο εναν φιλο μου καλο 460 σε αριστη κατασταση αλλα η οθονη του χαλαει πολυ ευκολα και απο αυτα που εχω διαβασει ειναι κριμα να σκασω λεφτα που δεν μου περισσευουν για κατι που ''κινδυνευει'' πιο πολυ απο τα αλλα κινητα 

Ρε παιδια θα ειχα παρει το oneplus 3T αλλα 5 βδομαδες αναμονη ??

Δημοσ.

Ακριβως αυτο. Σαν προρεραιοτητα μου ειναι πανω απο ολα να χει τις δυνανοτητες να κρατησει για 2.5 χρονια++ μετα καμερα και μπαταρια. 

Ακριβως αυτο και γενικα δεν ειμαι των μεταχειρισμενων γιατι δεν ξερω σε τι κατασταση το ειχαν οι προηγουμενοι η τι συμβαινει λειτουργικα στο κινητο.

Η μπαταρια του S7 ειναι τοσο χαλια οσο εχω διαβασει ?? Θα επαιρνα το Εντζ απο εναν φιλο μου καλο 460 σε αριστη κατασταση αλλα η οθονη του χαλαει πολυ ευκολα και απο αυτα που εχω διαβασει ειναι κριμα να σκασω λεφτα που δεν μου περισσευουν για κατι που ''κινδυνευει'' πιο πολυ απο τα αλλα κινητα 

Ρε παιδια θα ειχα παρει το oneplus 3T αλλα 5 βδομαδες αναμονη ??

αν δεν σου περισσεύουν μήπως είναι καλύτερά να κοιτάξεις καμία mid συσκευή και όχι ναυαρχίδα όπως το edge .... μην γίνει καμία στραβή και κλαις τα λεφτά σου που ίσως μάζεψες με πολύ κόπο ... οι συσκευές των 500€ είναι γι αυτούς που ναι άνετοι οικονομικά

Δημοσ.

αν δεν σου περισσεύουν μήπως είναι καλύτερά να κοιτάξεις καμία mid συσκευή και όχι ναυαρχίδα όπως το edge .... μην γίνει καμία στραβή και κλαις τα λεφτά σου που ίσως μάζεψες με πολύ κόπο ... οι συσκευές των 500€ είναι γι αυτούς που ναι άνετοι οικονομικά

Μα γι αυτο ακριβως τον λογο μενω μακρια απο Εντζ γιατι η οθονη του ειναι αρκετα ευθραστη(λογικο κιολας) και δεν θελω να κλαιω χρηματα που δεν τα εχω καθε μερα . Γι αυτο κοιταζω μαξιμουμ μεχρι τα 450 του απλου s7 που ενταξει δεν νομιζω να σπαει τοσο ευκολα.. Γι αυτο τον λογο εβαλα και το 6p που ειναι πιο φθηνο πχ

Δημοσ.

Εγώ ψωνισα το HTC 10 μετα απο ψάξιμο και ερωτήσεις εδώ στο φόρουμ και σε άλλα , να ναι καλά ο κόσμος δεν το έχω στα χέρια μου ακόμα γιατί είμαι Ναυτικός και περιμένω να το στείλουν..οπότε δεν μπορώ ακόμα να σου δώσω πρόσωπικη άποψη.

Σου γράφω απο το OP3 μου ομως το οποίο είναι απιστευτο στα όλα του αλλά θα το πουλησω μόλις πάρω το HTC λόγω του ότι έχω θέμα με το Σημα εδώ στο καράβι που είμαι.

Για ελλαδα που έχει σίγουρα πάντα σήμα το κινητό είναι απιστευτο αλλά

Εύθραυστο χωρίς θήκη καθώς είναι πολυ λεπτό και έχει 2.5D οθόνη με αποτέλεσμα να προεξέχει από το σώμα του του τηλεφώνου. (Υπάρχουν φωτο που τους έχει σπάσει με ένα drop , μία καλή γωνιά φτάνει)

Εκτός από το ότι είναι εύθραυστο θα εβαζα στα μειων και την εταιρεία που κάνει καραγκιζιλικια ώρες ώρες αλλά εντάξει αφεντικό είναι ότι θέλει κάνει.

Κατά τα άλλα απο θεμα λαγκ δεν έχω τπτ εκτός από το messenger το οποίο νομίζω φταιει ή εφαρμογή για αυτό...(παγώνει καμια φορά )

Δεν είδα εάν σου αρέσει το flashing αλλά αν έχεις όρεξη για τέτεια το OP3 έχει πράμα.

S7Edge έχει τα πάντα καλά τα ψέματα αλλά όταν πήγα να πάρω , απλά έφυγα, δεν ξέρω μου φανηκε πολύ πλαστικό στο χέρι και δεν μου άρεσε....

Για εμένα πήγαινε δες HTC 10 και S7 σε ένα μαγαζί !

Δημοσ.

S7Edge έχει τα πάντα καλά τα ψέματα αλλά όταν πήγα να πάρω , απλά έφυγα, δεν ξέρω μου φανηκε πολύ πλαστικό στο χέρι και δεν μου άρεσε....

wtf?

Δημοσ.

wtf?

εε ενταξει μια πλαστικουρα την εχουν τα Σαμσουνγκ :P Εμενα κυριως με κραταει μακρια απο το εντζ τα λεφτα που κοστιζει καινουργιο αλλα και η ''επικινδυνη'' οθονη.  Καταληγω προς τ s7 παιδια. Να ρωτησω η συσκευασια μεσα αληθεια περιεχει και ενα καλωδιο OTG? 

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά τι τρελενεστε?

Τι νομίζετε ότι είναι εξολοκλήρου γυαλί?Πλαστικό δεν έχει δηλαδη το υλικο?

Ποιος σας τα λέει αυτά , γιατι υπάρχει ελαστικοτητα δηλαδή?

Fulgore αν εσένα δεν σου βγαίνει αυτή η αίσθηση , άποψη σου , εγώ σε σχέση με το S6 Edge που είχα μου φάνηκε ποιο πλαστικό.

Υπάρχει και review που αναφέρεται σε αυτό.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά τι τρελενεστε?

Τι νομίζετε ότι είναι εξολοκλήρου γυαλί?Πλαστικό δεν έχει δηλαδη το υλικο?

Ποιος σας τα λέει αυτά , γιατι υπάρχει ελαστικοτητα δηλαδή?

Fulgore αν εσένα δεν σου βγαίνει αυτή η αίσθηση , άποψη σου , εγώ σε σχέση με το S6 Edge που είχα μου φάνηκε ποιο πλαστικό.

Υπάρχει και review που αναφέρεται σε αυτό.

Ποια αισθηση να μου βγει αγαπητε?Και τα δυο κινητα(s6,s7)ειναι ολα γυαλι και αλουμινιο,για ποια αισθηση πλαστικου μιλαμε?

Αισθηση πλαστικου εχει το LG G5 γιατι τετοια ειναι περιεργη η κατασκευη του και η επιλογη των υλικων,κυριως του πισω μερους.

Αισθηση πλαστικου εχει πχ το νεο Sony XZ που οντως ορισμενα κομματια του ειναι απο πλαστικο

Το μονο πλαστικο κομματι του S7 ειναι στο πισω flash οπως και σχεδον σε ολα τα παρομοια κινητα αλλωστε(απο το 0:38-1:38)

Δημοσ.

Παιδια αγορασα το s7 σε μαυρο χρωμα. Τουμπανο το κινητο μεχρι στιγμης !! Και φωτογραφιες ! Απο μπαταρια δεν ξερω ακομα γιατι οταν τ ανοιξα ειχε 45% το αφησα να πεσει μεχρι 14% και το εβαλα να φορτισει τωρα. Σας ευχαριστω για τις οποιες πληροφοριες 

Δημοσ.

Παιδια αγορασα το s7 σε μαυρο χρωμα. Τουμπανο το κινητο μεχρι στιγμης !! Και φωτογραφιες ! Απο μπαταρια δεν ξερω ακομα γιατι οταν τ ανοιξα ειχε 45% το αφησα να πεσει μεχρι 14% και το εβαλα να φορτισει τωρα. Σας ευχαριστω για τις οποιες πληροφοριες 

Απενεργοποιησε ή βγαλε οσες εφαρμογες δεν σε ενδιαφερουν(και γινεται να βγουν)και αν θες περνα και ενα nova launcher να φερεις το κινητο σε stock android εικονα που ειναι πιο μαζεμενα)και εισαι αρχοντας.Καλοριζικο και καλοδουλευτο παντως,σε μαυρο ειναι απιστευτα ομορφο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλόριζικο φίλε! Αν σου αρέσουν τα σκούρα θέματα δοκίμασε το material Black να σε βοηθήσει και από θεμα μπαταρίας!

Fulgore , στο είπα ξανά και πριν Γιατί είσαι ξεροκεφαλος?

Αν εσένα σου το βγάζει σαν γυαλί το υλικό μεγεια σου με χαρά σου.

Εμένα μου βγάζει και πλαστικό.

Πρέπει όλοι να έχουμε την ίδια άποψη με εσένα?

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Καλόριζικο φίλε! Αν σου αρέσουν τα σκούρα θέματα δοκίμασε το material Black να σε βοηθήσει και από θεμα μπαταρίας!

Fulgore , στο είπα ξανά και πριν Γιατί είσαι ξεροκεφαλος?

Αν εσένα σου το βγάζει σαν γυαλί το υλικό μεγεια σου με χαρά σου.

Εμένα μου βγάζει και πλαστικό.

Πρέπει όλοι να έχουμε την ίδια άποψη με εσένα?

Καλή συνέχεια.

το ότι έχει γυαλί μπρος πίσω δεν είναι θέμα άποψης αλλά γεγονός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...