nckhades Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Θελω να αγορασω μια νεα συσκευη και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις συσκευες. Η χρηση που κανω γενικα στο κινητο ειναι μουσικη mp3 , fb messenger viber κανα παιχνιδι και καμια ταινια . Αρα ψαχνω κατι πανω απο 4,7ιντσες . Γενικα δεν ειμαι ατομο που ασχολειται με ροοτ και τετοια αλλα θελω πολυ καλη καμερα μπρος πισω , καλη μπαταρια γιατι λειπω απο το πρωι και γενικα να αντεχει να μην χρειαστει του χρονου πχ να παρω αλλο. Να μου βγαλει δηλαδη 2.5 -3 χρονια χωρις λαγκαρισματα ! Τωρα θα προτιμουσα να μην καταφυγω σε κινεζικο, λογω εγγυησης σαφως και επειδη δεν τα πολυεμπιστευομαι σαν κινητα. Το χρηματικο ποσο που μπορω να δωσω ειναι μεχρι 450 πανω κατω. Εσεις τι θα μου προτεινατε?
InfernoN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Σαυτα τα λεφτα θα επρεπε να ξερεις εως τωρα και απο τα υπολοιπα topic οτι παιζουν τα one plus 3t και htc 10. Οποτε αν δεν γουσταρεις απεξω και να περιμενεις τοσο καιρο να ρθει + οτι παιζει με την εγγυηση htc 10 απο δω.
nckhades Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Καλο το htc 10 αλλα το μαυρο που θελω εχει 470 και κατι ψιλα ... Θα μ πεις αμελητεα η διαφορα αλλα μεχρι 450 δινω αντε 10 παραπανω .
Kanth Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Είχα το ίδιο διλλημα , τελικά πήρα HTC 10 αλλά δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου. Ειδικά για μουσική , HTC.
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό θα σε καλυψει http://www.skroutz.gr/s/9941623/Motorola-Moto-Z-Play-32GB.html Αν βάλεις κανένα 10αρικό ακόμα περνεις το S7
nckhades Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό θα σε καλυψει http://www.skroutz.gr/s/9941623/Motorola-Moto-Z-Play-32GB.html Αν βάλεις κανένα 10αρικό ακόμα περνεις το S7 πιο πολυ προς τα εκει κοιταω..αλλα αξιζει το s7 πραγματικα ? Για μοτορολα δεν το πολυψηνω σαν εταιρια δεν μου λεει τιποτα. Για nexus 6p κανενας??
psFFF Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/629518-s7απλοoneplus-3thtc-10honor-8-nexus-6p/page-3#entry55316728 Έλεος ρε παιδιά όχι δίπλα ποστ! Διάβασε το πρώτο και άμα έχεις πάλι απορία πες την και μην ρωτάς τα ίδια
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 πιο πολυ προς τα εκει κοιταω..αλλα αξιζει το s7 πραγματικα ? Για μοτορολα δεν το πολυψηνω σαν εταιρια δεν μου λεει τιποτα. Για nexus 6p κανενας??Κανεις λαθος για την motorola.Εξαλλου για την μπαταρια που σε ενδιαφερη το S7 και το motorola ειναι αυτα που εχουν την καλυτερη. Με βάση πάντα και με τα λεφτά που διαθέτεις
mp44christos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Για μοτορολα δεν το πολυψηνω σαν εταιρια δεν μου λεει τιποτα. Για nexus 6p κανενας?? 6p επρεπε να ειναι 80 με 100 ευρο πιο φτινα για να αξιζει... Η μοτορολα φιλε μου ειναι η εταιρία που εφεηυρε το κινητο και το ασύρματο... Ειναι απο το πιο VFM που μπορείς να παρεις! Εχει καλύτερη κάλυψη απο τα αλλα κινητα σε wifi kai 4g. Σε αυτα η μοτο ειναι μανουλα.
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Την καλυτερη αυτονομια/μπαταρια της αγορας εχει αυτη τη στιγμη το Moto Z play,αλλα χανει σχεδον σε ολα τα αλλα σε σχεση με Oneplus,Htc 10,S7 κλπ Ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων.
taslikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 S7 πάρε αλλιώς 3T. Όλα τα αλλά βγάλε τα έξω από το παιχνίδι. Θα σου έλεγα για htc 10 αλλά όταν υπάρχει το galaxy μέσα το κάνει στην άκρη για λόγους οθόνης, υποστήριξης αδιαβροχοποιησης...
spysif Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Αν θέλεις μεγάλη οθόνη (6 ίντσες) σε αποδεκτό μέγεθος (5,5 ίντσες), κοίτα και το Huawei Mate 8.
tsortis2929 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 S7 δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα λεφτά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα