Προς το περιεχόμενο

iphone 7 (EU)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

σκεφτομαι εδω και καιρο να μεταβω σε μια μεγαλη αγορα, αυτη του iphone 7 . Ωστοσο επειδη το ποσο ειναι καπως μεγαλο θα ηθελα σε καποια θεματακια να με βοηθησετε με την εμπειρια σας. 

Η αγορα θα γινει απο σκρουζ και το προβλημα μου ειναι πιο μαγαζι να επιλεξω.

Εχετε να μου προτεινεται καποιο αξιοπιστο μαγαζι το οποιο θα ενεργησει αμεσα σε περιπτωση που το κινητο βγει ελατωματικο?

Σας ευχαριστω !

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

σκεφτομαι εδω και καιρο να μεταβω σε μια μεγαλη αγορα, αυτη του iphone 7 . Ωστοσο επειδη το ποσο ειναι καπως μεγαλο θα ηθελα σε καποια θεματακια να με βοηθησετε με την εμπειρια σας. 

Η αγορα θα γινει απο σκρουζ και το προβλημα μου ειναι πιο μαγαζι να επιλεξω.

Εχετε να μου προτεινεται καποιο αξιοπιστο μαγαζι το οποιο θα ενεργησει αμεσα σε περιπτωση που το κινητο βγει ελατωματικο?

Σας ευχαριστω !

δεν εμπλέκεται το κατάστημα στην εγγύηση άλλα η infoquest οπότε μην αγχώνεσαι για το κατάστημα απλά προσπάθησε να το βρεις στην πιο καλή τιμή για σένα επίσης τα περισσότερα καταστήματα έχουν και αξιολογήσεις .

Δημοσ.

Η infoquest τι είναι?

είναι το επίσημο service της apple στην Ελλάδα από όπου και να πάρεις το κινητό η infoquest είναι αρμοδία για τον έλεγχο και την αντικατασταση του κινητού σου καθώς και η istorm (είναι η ίδια εταιρία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...