Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Tplink TD-W8980..Σαν αρχή να αναφέρω οτι είμαι στην forthnet και χρησιμοποιω και την 2.4 και την 5αρα συχνοτητα με το τελευταιο firmware..

Το πρόβλημα:

Όταν συνδέομαι με ενα toshiba c855 μετά από λίγο χρονικό διαστημα κολάει και δεν ανοίγει καμία σελίδα ενώ από το pc και το smartphone που παιζουν σε 5αρα και 2.4 αντιστοιχα λειτουργουν χωρις κανένα πρόβλημα.Μετά απο λίγο θα ξαναδουλέψει κανονικά με τα κολληματα να ερχονται λιγο αργότερα.Να αναφέρω οτι μερικές φορές η 2.4 κολλαει σε όλες της συσκευές ενω η 5αρα συνεχιζει να μην εχει κανενα προβλημα.Μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα και με ενα lg g4.

Τι έχω προσπαθήσει μέχρι στιγμής

1)Router:αλλαγή firmware,channel,reset,bandwidth control με τα προβλήματα να παραμένουν.

2)Laptop:format win 10,win 7,εξωτερική κάρτα δικτύου με τα προβλήματα να παραμένουν.

3)Εβαλα ενα technicolor tg589vn το οποιο μεχρι στιγμης δουλεύει άψογα.

Κάποια γνώμη??Το router ειναι εντος εγγυησης..

Δημοσ.

Και εμενα μου κανει τετοια drops το συγκεκριμενο μοντεμ αλλα οχι με ολες τις συσκευες. Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα μαλλον θα φαει σουτ και ποτε ξανα tplink απο μενα. Πχ τα κινητα ολων δουλεουν μια χαρα, ενα dell laptop με intel wifi κανει τρελα νερα, μια samsung 40" εχει ιντερνετ οποτε της βαρεσει και αμα κανω streaming με plex μετα απο 20-30 λεπτα χανεται το σημα...

Μιλαμε για πολλα νευρα...

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε α.αλλαγη καναλι.

β.firmware update.

c.αν εχει Channel width τοτε απο 20/40 ή απο 40 καντο σκετο 20 μηπως παιξει.

d.επισης δες αν παιζει στα 2,4 ghz ή στα 5ghz.αν μπορεις να αλλαξεις band τοτε καντο μηπως στρωσει.εναλλακτικα θα μπορουσε να μπει καποιο παλιο router σαν access point Πανω στο tp link για την band των 2,4 Ghz 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με το w8970. Εμένα έχει μόνο 2.4GHz συχνότητα και πολλές φορές κολλάει π.χ το κινητό η το τάμπλετ ενώ όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά, μερικές φορές κολλάνε όλα και δεν μπαίνει τίποτα μέσα και πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση....

Δοκίμασα και εγώ αρκετά πράγματα και πιστεύω ζορίζετε αν έχεις το Wifi στο 100% δύναμη και έχεις WPA2 προστασία. Αν βάλεις WEP η καθόλου προστασία πάει πολύ καλύτερα αλλά είσαι εκτεθειμένος. Επίσης με guest δίκτυο είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα και θα το αλλάξω, αλλά δεν ξέρω τι να πάρω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με το w8970. Εμένα έχει μόνο 2.4GHz συχνότητα και πολλές φορές κολλάει π.χ το κινητό η το τάμπλετ ενώ όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά, μερικές φορές κολλάνε όλα και δεν μπαίνει τίποτα μέσα και πρέπει να το κάνω επανεκκίνηση....

Δοκίμασα και εγώ αρκετά πράγματα και πιστεύω ζορίζετε αν έχεις το Wifi στο 100% δύναμη και έχεις WPA2 προστασία. Αν βάλεις WEP η καθόλου προστασία πάει πολύ καλύτερα αλλά είσαι εκτεθειμένος. Επίσης με guest δίκτυο είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα και θα το αλλάξω, αλλά δεν ξέρω τι να πάρω.

Μηπως να πειραματιστεις ?

http://www.insomnia.gr/topic/524250-freezάρει-το-gtp-link-td-w8970/?p=55438271

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά εγώ έφταιγα για τα κολλήματα. Έβαζα στατικές IP που ήταν μέσα στο εύρος από αυτές που δίνει αυτόματα το ρούτερ Χ.Χ.Χ.101-...

Οπότε το ρούτερ πήγαινε να δώσει την ίδια IP και σε άλλο μηχάνημα εκτός αυτού που είχε την στατική και πάθαινε κοκομπλόκο  :-D

Με το που έβαλα στατικές IP εκτός αυτού του εύρους, τα προβλήματα αυτά λύθηκαν.

Δημοσ.

κανονικα εφοσον το μηχανημα ηταν Onlineθα πρεπε το ρουτερ να δει οτι εχει static Νομιζω και να μην την δωσει εκτος αν την ειχε δωσει και μετα το ανοιγες εσυ το Pc.

αλλα ναι προληπτικα δεν βαζουμε ποτε Ip μεσα στο ευρος του dhcp εκτος αν το ρουτερ μπορει να τις κανει exclude.

• Like 1
Δημοσ.

κανονικα εφοσον το μηχανημα ηταν Onlineθα πρεπε το ρουτερ να δει οτι εχει static Νομιζω και να μην την δωσει εκτος αν την ειχε δωσει και μετα το ανοιγες εσυ το Pc.

αλλα ναι προληπτικα δεν βαζουμε ποτε Ip μεσα στο ευρος του dhcp εκτος αν το ρουτερ μπορει να τις κανει exclude.

Ναι αλλά αν δεν είναι Online το μηχάνημα και ανάψει μετά;

Π.Χ έχω στατική IP 192.168.1.104 και το μηχάνημα είναι σβηστώ....

Το .104 όμως είναι στο εύρος τον διευθύνσεων του ρούτερ, οπότε το δίνει αλλού. Προσπαθεί μετά να μπει η συσκευή με την στατική .104 και δεν μπορεί να συνδεθεί!!!

Αυτό πάθαινα. Με το που έβαλα άλλες IP εκτός του εύρους που δίνει ο ρούτερ (DHCP Λέγετε νομίζω;) τότε όλα τα προβλήματα λύθηκαν!!!

Δημοσ.

εκει ναι θα εχεις προβλημα για αυτο σου εγραψα πιο πανω εκτος αν την ειχε δωσει και μετα το ανοιγες εσυ το Pc.

γιατι αν το Pc ηταν αναμμενο απο πριν θα το ειχε δει ο ρουτερ οποτε δεν θα την εδινε λογικα.

ναι dhcp pool λεγεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...