psychedelic Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Geia xra psaxnw ena kommati palio ths fiona tzavara to maxairia sthn siwpi to tragoudaei me ena hip hop sigrotima alla den thimame me poious tha eimoun evgwmwn an mou elege kapios to sigrotima kai pou mporw na vrw to song epsaksa sto kazza gia thn fiona alla mou evgale results mono ena to kainourgio
Cristina Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2003 EVNUS... Απίστευτο τραγούδι... Πάρε και τους στίχους: Μ' έριξες πάλι σε trip, ζεις σ' έν' ατέλειωτο beat, σκηνοθετείς το ρυθμό του μυαλού του videoclip Θηλυκός πειρασμός, σε κόμβο νιώθω υπάρχεις μια ματιά πυρετός, μέσα στην νύχτα τρέχω προλαβαίνω και το ξέρεις, μίλησέ μου, φίλισέ με, κράτα με γερά από το αόρατο χέρι της σιωπής καταλαβαίνεις, είμαι μόνο ό,τι βλέπεις, σε κοιτάζω ξανά, μαύρα μάτια σπαθιά στη μουσική περιστρέφεις Σαν την ζωή, περπατάς μεσ' την βροχή, σου φωνάζω σιωπηλά και η έλξη, φωνή πάλι κρύβεται, ψάχνει εσένα γιατί πνίγεται, να μη σε θέλω δεν γίνεται, είσαι ντυμένη, γυμνή μοιάζεις με φάλτσα εξώκοσμη αφή περπατάς και πατάς, σ' ένα όραμα κοιτάς και ελέγχεις τα vibes της καρδιάς. Απόμακρη φωνή την έλλειψή σου νιώθω πληγή, μαχαιριά στην σιωπή Απόμακρη φωνή την έλλειψή σου νιώθω πληγή, μαχαιριά στην σιωπή Πως μπόρεσες κι έφυγες χωρίς να κοιτάξεις, τι άφησες πίσω, μια ματιά ν' ανταλλάξεις, είναι αστείο, μου φαίνεται γελοίο, προχθές ονειρευόσουνα ζωή για μας τους δύο, τώρα τρέχεις, απομακρύνεσαι σε ξένους δρόμους προχωράς κι αφήνεσαι, το ξέρω υποκρίνεσαι, σ' έναν καθρεύτη σου κρύβεσαι Απόμακρη φωνή την έλλειψή σου νιώθω πληγή, μαχαιριά στην σιωπή Απόμακρη φωνή την έλλειψή σου νιώθω πληγή, μαχαιριά στην σιωπή Θα 'πρεπε να ξέρεις, μένω εδώ, ασφυκτιώ, σ'αγαπω, μέσα σ' ένα ποτό και δεν μπορώ πάλι να ξεφύγω σε αντρικό εγωισμό να καταφύγω για λίγο, με φίλους γυρνάω και πίνω και σπάω τα στέκια τα παλιά αποφεύγω, πονάω, με ρωτάνε για σένα μα δεν μπορώ να μιλάω, ό,τι διαλέγεις για μένα είναι καλλίτερο, ό,τι νιώθεις, η ψυχή σου ό,τι θέλει κι αν το κενό μου είν' ακόμα μεγαλύτερο, δυνατός ειν' αυτός που ν'αγαπάει επιμένει Απόμακρη φωνή την έλλειψή σου νιώθω πληγή, μαχαιριά στην σιωπή Απόμακρη φωνή την έλλειψή σου νιώθω πληγή, μαχαιριά η σιωπή Πριν κανένα μήνα είχα το refrain του, signature... :| Αν δεν το βρεις... Ξέρεις...
psychedelic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Cristina den mporesa na to vrw pouthena apo pou tha to parw plzzzzzzzzzzzzzz
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Πριν κανένα μήνα είχα το refrain του' date=' signature... :| [/quote'] Οντως! Και μου το θυμισες και μου κολλησε για καναδυο μερες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.