Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αιώνιο πρόβλημα της Apple η μπαταρία σε iPhone και  MacBooks.... δεν λένε να το καταλάβουν ότι θέλουμε καλύτερη μπαταρία και όχι πιο λεπτή συσκευή.

Τώρα για αυτούς που σκάσανε 3.000€ για Laptop κάλο κουράγιο τους εύχομαι. 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αιώνιο πρόβλημα της Apple η μπαταρία σε iPhone και  MacBooks.... δεν λένε να το καταλάβουν ότι θέλουμε καλύτερη μπαταρία και όχι πιο λεπτή συσκευή.

Τώρα για αυτούς που σκάσανε 3.000€ για Laptop κάλο κουράγιο τους εύχομαι. 

Αυτο αφορα εσενα μονο  σχετικα με το τι θες .

Οι πωλησεις επιβεβαιωνουν πως θελουμε λεπτοτερη συσκευη .Προσωπικα θα ηθελα και τα 2 αλλα ακομα δεν ειναι εφικτο .

Η φορητοτητα ειδικα στα lap top   ειναι πολυ σημαντικη για αρκετους επαγγελματιες  και  χρηστες .

Αλλιως εχω και εγω το lap top  της υπογραφης μου με την μεγαλη μπαταρια αλλα ελα να το κουβαλησεις εσυ ...

• Like 2
Δημοσ.

Το πρόβλημα με την Apple είναι ότι λείπει ο Jobs. Το όραμά του ήταν να παράγει συσκευές πρώτα όσο το δυνατόν πιο λειτουργικές και χρηστικές για το κοινό και δεύτερον όσο πιο κομψές γινόταν. Αυτή ήταν η ιεραρχία των προτεραιοτήτων και ποτέ δε θυσιαζόταν η λειτουργικότητα για χάρη της κομψότητας. Όσο πάει όμως γίνεται το ανάποδο. Θα δεχόταν ποτέ ο Jobs πχ MacBook Air με μία μόνο θύρα; Σε καμμία περίπτωση. Ή ποιος αγοραστής θα χαλιόταν αν πχ το νέο Pro ή iPhone είχε μερικά χιλιοστά πάχος ακόμα (αντί να προσπαθούν να τα κάνουν σα φύλλο από χαρτί) και να είχαν τρελή μπαταρία; Προτεραιότητα στη λειτουργικότητα και μετά στο design, αυτό λείπει!

• Like 3
Δημοσ.

Τα mac παραδοσιακά έχουν από 3 έως και 8 ώρες αυτονομία, το δικό μου 2012 μοντέλο & μετά από 229 κύκλους φόρτισης έχει πέσει στις 4 ώρες αυτονομία που και πάλι είναι μια χαρά.Υπάρχουν πολλά λαπτοπ του εμπορίου που έχουν τέτοια αυτονομία? Δύσκολα! Οκ προφανώς και είναι θέμα υπερβολικής κατανάλωσης από κάποιο chip, για το οποίο η apple θα βγάλει και σχετικό update. Δεν είναι η 1η φορά. Έχει τόσα πολλά καλά που προσφέρει που τα χρήματα του τα βγάζει στο πολλαπλάσιο. Δεν μεγάλωσα με mac,είχα και άλλους υπολογιστές, κανένας τους με τόση χρήση δεν κράτησε όσο το mac μου και το σημαντικότερο, με την ίδια εμπειρία χρήσης μέχρι το τέλος!

• Like 1
Δημοσ.

προβληματα και με τις καρτες γραφικων, οπως τα μοντελα του 2011 που εχω και γω και αλλαξα 2 μητρικες. 

http://www.macrumors.com/2016/12/02/new-macbook-pro-graphics-issues/

Ολα τα laptops ανεξαρτητως εταιριες εχουνε failing rates. Αν σκεφτεις οτι πουληθηκανε περισσοτερα macbook pros σε 3 βδομαδες αποτι Macbooks απο το 2015 εως σημερα, λογικο ητανε καποια απο αυτα να ειναι ελλατωματικα.

Δεν εχει να κανει με κακο quality control ουτε με κανενα σκανδαλο, εχει απλα να κανει με τις πιθανοτητες βλαβης καθε ηλεκτρικης συσκευης, και οσες περισσοτερες υπαρχουν στην αγορα τοσες περισσοτερες προβληματικες θα παρουσιαστουν σε απολυτους αριθμους. 

PS: Οσον αφορα το battery life, εχω διαβασει μεχρι και ποστ απο ατομο με συνδεδεμενο το λαπτοπ σε εξωτερικη 4κ οθονη, που παραπονιοταν οτι δεν φτανει το διαφημιζομενο battery life.

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχεση με το περσινο μοντελο εγω περιπου ιδια αυτονομια βλεπω....

Και σε μενα στην 3η φορτιση  ειχε βγαλει οτι απομενουν 3:30 ωρες αλλα λογικα ειχε κολλησει το battery indicator και εβγαλε 8:40 περιπου. (2016 w/touchbar 15'') Δεν το εχει ξανακανει απο τοτε.

PS: Οσον αφορα το battery life, εχω διαβασει μεχρι και ποστ απο ατομο με συνδεδεμενο το λαπτοπ σε εξωτερικη 4κ οθονη, που παραπονιοταν οτι δεν φτανει το διαφημιζομενο battery life.

Οταν το συνδεω με την οθονη μου παντως, φορτιζει μεσω της usb-c   :-)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είδα να σχολιάζεται ότι όσοι είχαν πρόβλημα το επέστρεψαν και πήραν άλλο δωρεάν ή τα λεφτά τους πίσω. Μόνο καυστικά και πικρόχολα σχόλια..

το αυτονοητο να σχολιάσουμε; Και γω ειχα πάρει Lenovo φίλε μου, δε μου άρεσε και πηρα το χιλιάρικο πισω στο ακέραιο.

Δημοσ.

Δεν πρέπει αυτές οι εταιρίες να τιμωρηθούν?

Αν στο συμβόλαιό σου λέει ότι το μηχάνημα έχει εγγυημένη αυτονομία Χ ωρών, φυσικά.

Δημοσ.

Όπως και να έχει τα αμερικανάκια δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να αλλάξουν.. Κ

...είπε ο Ελληνάκος. Τι δεν σου αρέσει το υποκοριστικό; :D

• Like 1
Δημοσ.
1. πάρτε τα! 1-1. άντε γιατί αμέσως να πέσετε να τη φάτε τη σαμσουνγκ με το σ7. που όπως αποδείχθηκε τα 2 κινητά που πήραν φωτιά ήταν από κακιά χρήση των ίδιων των χρηστών. Οι οποίοι τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτες και ήταν πληρωμένοι.

Παρτε τα! 1-1.

Χχαχαααχχα για κάτι τέτοια πληρωνω το ιντερνετ!!

Ευχαριστω που με εκανες και γέλασα πακι σήμερα

Δημοσ.

Αυτο αφορα εσενα μονο σχετικα με το τι θες .

Οι πωλησεις επιβεβαιωνουν πως θελουμε λεπτοτερη συσκευη.

Εγώ διαβάζω στο Macworld ότι οι πωλήσεις Mac το 2016 είναι σημαντικά λιγότερες απ ότι ήταν το 2015.

Εσύ από που το συμπερανες ;

Δημοσ.

Ας ξεκινήσουμε με το γνωστό πια τροπάρι "μετά την Τζομπς εποχή, άντε γεια". Ισχύει...

Στο δια ταύτα:

Καλά να πάθουν. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ νέο προϊόν απ' τις πρώτες παρτίδες του! Είναι άκρως κουταμάρα! Πάντα αγοράζεις ένα (σαφώς, εφόσον επιθυμείς) σύγχρονο προϊόν ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ στο "πεδίο της μάχης" και έχει βγάλει καλά reviews.
Δεν πας σαν κόπανος να πάρεις ό,τι καινούργιο βγάζει η τάδε ή δήνα εταιρεία...

Αυτά... Όσο αφορά για το Touch-Task bar... ό,τι πιο fail έχω δει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...