BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απώλεια διπλώματος οδήγησης!Μου κλέψανε ή έχασα το δίπλωμα οδήγησης , αυτό σε μορφή πιστωτικής κάρτας Ξέρει κανείς πόσο θα κοστίσει για να βγάλω καινούργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ειναι κανα 35 αρι και.ειναι πιο ακριβο αν το χασεις απο οτι αν το αλλαζες.ασχετο.προχτες ειδα ενα διπλωμα πεταμενο κατω απο τα καινουρια στα πετραλωνα και πηγε μια να το μαζεψει.δεν ξερω τι εγινε gdm.pkm.gov.gr/el/procedures εδω τι χρειαζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ολα καλά ,μια κοπέλα (να είναι καλά της εύχομαι,το σύμπαν θα την ανταμείψει)μου βρήκε το πορτοφόλι ,(με πήραν τηλ απο το αστυνομικό τμήμα )με όλα μέσα,κάρτες διπλώματα κτλ.,και το χω τώρα εδω δίπλα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 μια χαρα γλυτωσες το τρεξιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 μια χαρα γλυτωσες το τρεξιμο. Και τα χρήματα... Κανά 70άρι τα παράβολα και βάλε και τις φωτογραφιές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Και τα χρήματα... Κανά 70άρι τα παράβολα και βάλε και τις φωτογραφιές... και νομιζω οτι και η δευτερη απωλεια ειναι πιο πολλλα λεφτα απο την πρωτη οσο θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα