skipperas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά θέλω τα φώτα σας.. Ενδιαφέρομαι για αγορά 4κ τηλεοράσεις στις 43''. Ψάχνω την tv με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής-εμφάνισης. Έχω ξεχωρίσει τις παρακάτω δύο: - LG 43UH650V http://www.lg.com/gr/televisions/lg-43UH650V - SAMSUNG UE43KU6400 http://www.samsung.com/gr/tv/KU6400/?modelCode=UE43KU6400SXXH Η διαφορά τιμής είναι περίπου 150ευρώ, με ακριβότερη προφανώς την Samsung. Αξίζει τα επιπλέον ευρώ η Samsung;; Η αγορά θα γίνει με δόσεις, οπότε κάθε έξτρα ευρώ μετράει. Τι γνώμη έχετε για την LG; Στην οικογένεια έχουμε 3 samsung και έχουν βγει σκυλιά, οπότε είμαι διστακτικός στο να αλλάξω εταιρία. Τι λέτε; LG και ο θεός βοηθός;
heavyrain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι πραγματικο 4κ για αρχη η lg, απο εκει και περα δες και τηνku6000 που ειναι φθηνοτερη.
skipperas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Η samsung είναι δηλαδή; Πως καταλαβαίνω ότι μια 4κ δεν είναι 4κ;; Δε βρίσκω τη ku6000 στις 43'' και επίσης με χαλάει εμφανισιακά. Θεωρείς ότι σαν πάνελ είναι καλύτερη ή το ίδιο καλή με αυτές που παρέθεσα;
heavyrain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 H 6400 ειναι λιγο καλυτερη απο την 6000. Αφου την βλεπω στο σκρουτζ την 43αρα ku6000 πως δεν τη βρισκεις εσυ; ναι ειναι καλυτερη σε αντιθεση και μαυρο απ την lg. Για τα υπολοιπα δες το sticky μου στη ενοτητα τηλεορασεις εχει τα παντα για πληροφοριες
thepoint Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ερώτηση το UHD Dimming της samsung από την ιστοσελίδα που έκανε σύνδεσμο ο φίλος είναι πραγματικό local dimming ή κάτι άλλο; Αν σε ενοχλεί το μαύρο των ips panel, αν βλέπεις με χαμηλό φωτισμό, αν βλέπεις ταινίες/σειρές τότε ναι αξίζει και με το παραπάνω για μένα. Αν πάλι βλέπεις και από πλάγιες θέσεις μονόδρομος η LG.
geocupra Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια εγραψα εδω ειμαι καινουργιος δεν ξερω π να ανηξω θεμα και γιαητο γραφω εδω θελω μα παρω την lg suhd 610v η 603v 49ιντσες! Τ γνωμη εχετε χαρακτηριστικα πιστεω μια χαρα για με να και στο μπατζετ μ που ειναι ταβανι 500...λετε να προχορησω στην αγορα η εχετε να μ πρωτινετε καποια καλυτερη! Και το input lag ξερουμε λατι ειμαι κατοχος ps4! Την θελω σιγουρα μεγαλη και 4κ! Ακουω γνωμες και σας ευχαριστω να στε ολοι καλα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!!!
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια εγραψα εδω ειμαι καινουργιος δεν ξερω π να ανηξω θεμα και γιαητο γραφω εδω θελω μα παρω την lg suhd 610v η 603v 49ιντσες! Τ γνωμη εχετε χαρακτηριστικα πιστεω μια χαρα για με να και στο μπατζετ μ που ειναι ταβανι 500...λετε να προχορησω στην αγορα η εχετε να μ πρωτινετε καποια καλυτερη! Και το input lag ξερουμε λατι ειμαι κατοχος ps4! Την θελω σιγουρα μεγαλη και 4κ! Ακουω γνωμες και σας ευχαριστω να στε ολοι καλα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!!!! οι Lg δεν ειναι καν πραγματικο 4k , οποτε πηγαινε σε samsung σε αυτα τα λεφτα. ku6000
geocupra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Διαβασα για δυο μοντελα τις οχι για ολες ειναι για ολες? Ναι εχει καλη κινηση λογικα 1200hz
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ολα τα μοντελα κατω απο την uh770 ειναι με τετοιο (ψευτικο 4κ) πανελ.
geocupra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δηλ δεν εχει καλη εικονα η lg αραωπαω σε samsung αλλα η πενηνταρα ανεβαζει το batzet m 90ευρω θα μ πεις τ ειναι 90 ειχα βαλει οριο 500 στην καλυτερη
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 δεν ειπα δεν εχει καλη εικονα, αυτο αλλωστε παει αναλογα με το τι ζητας,αλλα ειπα συγκεκριμενα οτι εχει ψευτο ultra hd αναλυση και λογω της τεχνολογιας της (το πανελ) εχει χαμηλη αντιθεση και κακο μαυρο αρα δεν κανει για θεαση ταινιων, και για αν βλεπεις σε σκοταδι. Η ku6000 εχει το χαμηλοτερο input lag στ αυτη την κατηγορια, οχι οτι η lg εχει πολυ περισσοτερο που να την καθιστα απαγορευτικη.
geocupra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Την θελω για θεαση ταινιων και για ps4 λες να κατεβω σε ιντσες 43 για την ακριβεια και να παρω την σαμσυνκ η δεν θα δειχνει καλα απο λια 50αρα Στα υπολοιπα θεματα ιντερνετ κτλ ειναι καλυτερη η σαμσουνγκ?
heavyrain Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Σαν λειτουργικο το webOs ειναι οτι πιο βολικο και καλοσχεδιασμενο αλλα περιορισμενο οπως και το tizen αλλα για android που ειναι μακραν πιο ευελικτο, πας μονο σε sony (η philips). Για μενα το webOs ειναι το καλυτερο συνολικα λειτουργικο. Η 50Ku6000 σε λιγοτερα απο 600€ ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις σ αυτα τα λεφτα.
geocupra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Θα δουμε θα το σκεφτω λιγο ακομα και θα αποφασισω Σε ευχαριατω πολυ φιλαρακι για την βοηθεια σ!
graphist83 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) H αγοράζεις οτι σου αρεσει σε εικονα και specs αγνοώντας τις χαζομάρες περι smart. Στην τελική ενα android box των 70€ κάνει τα πάντα και παραπάνω... Το παν ειναι ενα καλο πανελ. Τωρα τα υπολοιπα... Διαβαζοντας ολα αυτα περι Web-OS- Tizen και android απορω.... Χωρις παρεξηγηση, εστιαστε στα βασικα που κανει μια TV. (πχ εικονα) Τα υπολοιπα χτιζονται αν υπαρχει ορεξη σε επιπεδο διαστημικό... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2016 από graphist83
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα