crom251 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Χτες ο υπολογιστης εσβησε αποτομα (οπως οταν υπαρχει διακοπη ρευματος). Διακοπη ρευματος ωστοσο εγω δεν καταλαβα να ειχε. Απο εκει και περα ο υπολογιστης δεν ανοιγει. Ολα τα περιφερειακα (οθονη, router, πληκτρολογιο, ποντικι) λειτουργουν. Στον υπολογιστη το λαμπακι της μητρικης ειναι αναμμενο. Ωστοσο οταν παω να τον ανοιξω δεν κανει τιποτα. Ουτε μπιπ, ουτε τα ανεμιστηρακια πανε να λειτουργησουν, ουτε οποιαδηποτε αλλο σημειο ζωης. Τι λετε να φταιει? Τροφοδοτικο? Κατι αλλο? Τι μπορω να δοκιμασω? ΥΓ. Να συμπληρωσω εδω πως ακριβως το ιδιο πραγμα ειχε συμβει και πριν καποιους μηνες. Δεν θυμαμαι ομως τι εγινε και ηρθε παλι σε λειτουργια ο υπολογιστης. Νομιζω (χωρις να ειμαι σιγουρος) πως απλα μετα απο 1-2 μερες αρχισε να λειτουργει παλι χωρις να κανω τιποτα... Αλλα δεν το θυμαμαι και καλα οπως ειπα... Το σιγουρο ειναι πως δεν το ειχα παει σε τεχνικο, ουτε αλλαξα τιποτα...
crom251 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θυμαμαι την μαρκα τωρα ειμαι εκτος. Τροφοδοτικο λες?
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θυμαμαι την μαρκα τωρα ειμαι εκτος. Τροφοδοτικο λες? εξαρτάτε απο την απάντηση σου αν είναι αξιόπιστο ή όχι. ο φόβος μου είναι μην τα έχει κάψει όλα. μπορείς να το πας σε ένα τεχνικό να μετρήσει το τροφοδοτικό να δει εαν μας εχει αφήσει χρόνους
chipakos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Βγάλτο από μπρίζα κάνα δίλεπτο και συνδεσέ το ξανά.
crom251 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Βγάλτο από μπρίζα κάνα δίλεπτο και συνδεσέ το ξανά. Το εκανα αυτο. Νομιζω την προηγουμενη φορα ετσι απλα ειχε γινει. Το εβγαλα απο την πριζα και μετα ανοιξε. Ωστοσο αυτη την φορα δεν ειχαμε τυχη ως τωρα... Εχω ενα 2ο τροφοδοτικο σπιτι. Αν δεν γινει τιποτα παλι οταν γυρισω θα προσπαθησω να το αλλαξω. Δεν εχω αλλαξει καμια φορα βεβαια αλλα δεν νομιζω να ειναι τιποτα δυσκολο.
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το εκανα αυτο. Νομιζω την προηγουμενη φορα ετσι απλα ειχε γινει. Το εβγαλα απο την πριζα και μετα ανοιξε. Ωστοσο αυτη την φορα δεν ειχαμε τυχη ως τωρα... Εχω ενα 2ο τροφοδοτικο σπιτι. Αν δεν γινει τιποτα παλι οταν γυρισω θα προσπαθησω να το αλλαξω. Δεν εχω αλλαξει καμια φορα βεβαια αλλα δεν νομιζω να ειναι τιποτα δυσκολο. καλά δεν είναι όλα τοσο απλά... 1
crom251 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Προς ενημερωση δοκιμασα ενα 2ο τροφοδοτικο που ειχα και δουλεψε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα