kriosgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 http://www.sammobile.com/2016/12/06/exclusive-galaxy-s8-is-not-going-to-feature-a-3-5mm-headphone-jack/ Αχ ΒρωμοApple που όλους τους αντιγράφεις
kriosgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ^3 posts πισω Δεν το είπα για νέο. Από εσένα το είδα απλά θέλω να δω τι θα λένε όλοι αυτοί που γράφανε συγγράμματα και μηνύσεις για την έλλειψη της 3,5 στο iphone 7. Κάτι ακούω και για USB-C και γελάω ακόμα πιο πολύ. Κατά τα άλλα η Apple αντιγράφει. Ίσως κάποια εξωγήινη τεχνολογία να αντιγράφει και να την μεταφέρει πρώτη στην Γη.
Heybro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα τι συγκρίνεις τα 1-2 παγκοσμίως με το 1 από τα 10 κινητά που γίνεται στο Note7 ;;;; Δεν ξέρω πόσο είναι αληθινό αυτό που γράφει το άρθρο εδώ αν και φαίνεται αρκετά εφικτό. Ναι το βρήκες δεν έχει κανένα πρόβλημα το Note7 , μπαίναν Hacker στα κινητά και δημιουργούσαν προβλήματα :D ...... το έχουν τερματίσει πολλοί εδώ μέσα.... Τι 1 στα 10 είστε σοβαροί? 36 ήταν οι περιπτώσεις στα 2 εκατομμύρια που πούλησε. Δηλαδή σκάνε τα 0.000018 στα 100. Αντε σοβαρευτειτε μερικοί. Άντε πάλι τα ίδια...Apple vs Samsung..Οκ έχει καταντήσει γελοίο... Εστιάστε επιτέλους στο άρθρο και ξεκολλάτε με την αιώνια κόντρα. Δεν έχουν σχέση τα 2 κινητά/εταιρείες, πάρτε το επιτέλους χαμπάρι.... Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Υπάρχει η apple sto 6αρι, που με μπαταρία 1810mah δίνει αυτονομία σχεδόν 2 ημέρες και υπάρχει και το Samsung G/note 4 που με 3220mah δίνει 24 ώρες. Άλλες συσκευές, φιλοσοφία, λειτουργικό σύστημα, ΟΛΑ.2 ώρες θέλεις να πεις στο απλό μοντέλο. Το Plus έχει παρόμοια αυτονομία με τα galaxy. http://www.sammobile.com/2016/12/06/exclusive-galaxy-s8-is-not-going-to-feature-a-3-5mm-headphone-jack/ Αχ ΒρωμοApple που όλους τους αντιγράφεις Η leco και η Motorola έβγαλαν πρώτες κινητό χωρίς θύρα ακουστικών 3.5mm οπότε άστοχο το σχόλιο σου μιας και η Apple αντέγραψε για ακόμα μια φορά. Αντιγράφει μόνο τα κακά όμως των άλλων εταιριών τίποτα καλό δεν αντέγραψε ποτέ.
Jophiel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι 1 στα 10 είστε σοβαροί? 36 ήταν οι περιπτώσεις στα 2 εκατομμύρια που πούλησε. Δηλαδή σκάνε τα 0.000018 στα 100. Αντε σοβαρευτειτε μερικοί.Προφανώς και είδε ότι το πρόβλημα αυτό θα εμφανίζονταν αργά ή γρήγορα και σε άλλες συσκευές, αλλιώς δε θα έκανε ανάκληση σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό φαίνεται, σε εμένα τουλάχιστον, λογικό.Σε κάθε περίπτωση ο,τι είναι πάνω από το 0,0000000...000% είναι απαράδεκτο, όταν κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του χρήστη. Κινητό αγοράζουν... Για το Θεό δηλαδή... Δε νομίζω να ήσουν τόσο ελαστικός αν ανήκες σε αυτό το 0,00018 και τα κινητό είχε προακαλέσει φωτιά στο σπίτι σου ή στο αυτοκίνητό σου... Αυτό που γράφεις εδώ είναι πέρα για πέρα λάθος κατά τη γνώμη μου. 2 ώρες θέλεις να πεις στο απλό μοντέλο. Το Plus έχει παρόμοια αυτονομία με τα galaxy.Τώρα λες ότι να ναι... Tα χειρίστηκες, δίπλα δίπλα, και είδες κάτι τέτοιο; Το 6S βγάζει μια μέρα με βαριά χρήση. Το Galaxy S6 του αδερφού μου βγάζει μέχρι το απόγευμα με την ίδια χρήση. Το ξέρω από πρώτο χέρι. Για το S7 και το iphone 7:http://www.phonearena.com/reviews/Apple-iPhone-7-vs-Samsung-Galaxy-S7_id4259/page/4 συμφωνεί μαζί μου. Φυσικά όλα εξαρτώνται από τη χρήση: αν εγκαταστήσεις εφαρμογές στο S7 οι χρόνοι μειώνονται κατά πολύ, ενώ στο iphone η διαφορά είναι μηδαμινή. Ίσως με εντελώς άδειες (από εφαρμογές) συσκευές να έχει καλύτερη αυτονομία το Galaxy. Αυτό όμως δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο χρήσης. Βέβαια το S7 έχει μικρότερο χρόνο φόρτισης (αν είσαι διατεθειμένος να κουβαλάς φορτιστή). Δεν παύει όμως να είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του S6. Η αυτονομία του iphone οφείλεται στη μικρότερη ανάλυση της οθόνης του, στο επεξεργαστή του και στη πολλή καλή διαχείριση ενέργειας από το λειτουργικό του. Δεν είναι μαγικό και ούτε είναι κάποια απίστευτη τεχνολογία: είναι θέμα σωστών επιλογών υποσυστημάτων και πολύ καλής δουλειάς στο software. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις βέβαια, αφού δεν έχει τόσο εκτεταμένο multitasking, όπως το android (το οποίο δημιουργεί, βέβαια αυτό το "μπάτε σκύλοι αλλέστε" που γίνεται στο παρασκήνιο των android...). Ανάλογα με το τί ζητάει ο καθένας. Η leco και η Motorola έβγαλαν πρώτες κινητό χωρίς θύρα ακουστικών 3.5mm οπότε άστοχο το σχόλιο σου μιας και η Apple αντέγραψε για ακόμα μια φορά. Αντιγράφει μόνο τα κακά όμως των άλλων εταιριών τίποτα καλό δεν αντέγραψε ποτέ.Αυτό δε νομίζω να πιστεύεις ούτε εσύ ότι ισχύει. Υπάρχουν ένα σωρό αποφάσεις δικαστηρίων που καταλήγουν ότι πολλοί αντέγραψαν την Apple κατά καιρούς. Μέσα σε αυτές και η Samsung. Φυσικά και αυτή έχει αντιγράψει άλλους...Δεν τα γράφω για να υπερασπιστώ την Apple, αλλά οι θέσεις σου είναι ακραίες και άδικες. Η αλήθεια σπάνια είναι στα άκρα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2016 από Jophiel
nickmortonzikos4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω ότι το όλο κράξιμο έγινε εξαιτίας του τόνου του pvrytube για τους "πουθενάδες" και όχι στο ότι παρέθεσε την ιδέα του. Και οι άνθρωποι πίσω από την είδηση, την ιδέα τους για το πρόβλημα κοινοποίησαν και έχουν και το σχετικό τεχνικό υπόβαθρο αφού πρόκειται για μια ομάδα μηχανικών. Εδώ όμως στο insomnia βγαίνει στην κυριολεξία ο "πουθενάς" (όλοι είμαστε εδώ μέσα στο κάτω κάτω) να τους ακυρώσει ως βλάκες και να πει ξερά ότι λένε "παπαριές". Δεν είναι προς το μήκος, είναι προς το πλάτος... Τόσο άσχετοι τα παιδιά δηλαδή. Περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Samsung η οποία σίγουρα θα είναι 100% αληθής και χωρίς ίχνος παραποίησης για λόγους damage control. Όπως κάνουν όλες οι εταιρίες δισεκατομμυρίων δηλαδή που κοροιδεύουμε σε άλλα thread... Όχι, ολόκληρο το τμήμα μηχανικών της Samsung δεν έχουν ιδέα τι έγινε. Πραγματικά απορούν τα παιδιά. Πρόκειται μάλλον για jinx στη γραμμή παραγωγής ή στο κάρμα γενικότερα. Συμφωνώ σε όλα. Ούτως ή άλλως, όποιος ακυρώνει και γελοιοποιεί την γνώμη ή το πόρισμα άλλων, είναι ο κλασικός μηδενιστής του insomnia και δεν το επικροτώ επ ουδενί. Αναφερόμουν σε απόψεις όπως αυτή: "Μπορούσε κάλιστα να λύσει το πρόβλημα κάτω απο το τραπέζι με γρήγορη αποζημιωση των θυμάτων ...αντικατάσταση των συσκευών με συσκευή που δεν θα είχε προβλημα και επαναπώληση των προβληματικών σαν Re-certified με π.χ μικρότερη πιο ανθεκτική μπαταρία και τέρμα το παραμύθι....Αλλά αυτά προυποθέτουνε αποφάσεις που παίρνονται γρήγορα και δεν λογαριάζουν το κόστος....[...]". η οποίες δέχονται απαντήσεις από ακόμα χειρότερες εκδόσεις ατόμων "mr. Know-it-all", τέτοιου τύπου: "Όχι εντάξει, το τερμάτισες, πόνεσαν τα μάτια μου...", "Κρίμα που δεν ήσουν εκεί να τους κατευθύνεις. Τελικά η μακακια και η ξερολιαση πάει σύννεφο στην Ελλάδα." Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει - απλά - άποψη. Και ενώ προσωπικά πιστέυω ότι τεκμηριωμένη άποψη, μπορεί να έχει μόνο αυτός που είτε γνωρίζει κάτι, είτε έχει ερευνήσει έστω για κάτι, η αξία ΟΛΩΝ των απόψεων είναι ανεκτίμητη - είτε επειδή ευσταθούν είτε επειδή ΔΕΝ ευσταθούν. Και οι 2 επιτελούν το ίδιο έργο, που έιναι η αναζήτηση της αλήθειας. Για μένα, μέχρι τώρα αν κρίνω από τις σπασμωδηκές και καθυστερημένες (χρονικά πάντα ) κινήσεις της Samsung, το παλικάρι που κάνει λόγο για έλλειψη ευελιξίας στις αποφάσεις και θέτει θέμα ΚΑΙ αποτελεσματικής διοίκησης (όχι μόνο τεχνικό ζήτημα δηλαδή), είναι νομίζω στην σωστή κατεύθυνση. Δεν την υπερασπίζομαι επειδή συμφωνώ. Απλά επειδή τυγχάνει άδικης μεταχείρισης. Οι σύγχρονοι bullies του καναπέ, του φραπέ (συγνώμη, του φρέντο) και του πληκτρολογίου για μένα δεν έχουν θέση στα σχόλια ενός forum με τέτοια ιστορία.
Jophiel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνώ σε όλα. Ούτως ή άλλως, όποιος ακυρώνει και γελοιοποιεί την γνώμη ή το πόρισμα άλλων, είναι ο κλασικός μηδενιστής του insomnia και δεν το επικροτώ επ ουδενί. Αναφερόμουν σε απόψεις όπως αυτή: "Μπορούσε κάλιστα να λύσει το πρόβλημα κάτω απο το τραπέζι με γρήγορη αποζημιωση των θυμάτων ...αντικατάσταση των συσκευών με συσκευή που δεν θα είχε προβλημα και επαναπώληση των προβληματικών σαν Re-certified με π.χ μικρότερη πιο ανθεκτική μπαταρία και τέρμα το παραμύθι....Αλλά αυτά προυποθέτουνε αποφάσεις που παίρνονται γρήγορα και δεν λογαριάζουν το κόστος....[...]". η οποίες δέχονται απαντήσεις από ακόμα χειρότερες εκδόσεις ατόμων "mr. Know-it-all", τέτοιου τύπου: "Όχι εντάξει, το τερμάτισες, πόνεσαν τα μάτια μου...", "Κρίμα που δεν ήσουν εκεί να τους κατευθύνεις. Τελικά η μακακια και η ξερολιαση πάει σύννεφο στην Ελλάδα." Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει - απλά - άποψη. Και ενώ προσωπικά πιστέυω ότι τεκμηριωμένη άποψη, μπορεί να έχει μόνο αυτός που είτε γνωρίζει κάτι, είτε έχει ερευνήσει έστω για κάτι, η αξία ΟΛΩΝ των απόψεων είναι ανεκτίμητη - είτε επειδή ευσταθούν είτε επειδή ΔΕΝ ευσταθούν. Και οι 2 επιτελούν το ίδιο έργο, που έιναι η αναζήτηση της αλήθειας. Για μένα, μέχρι τώρα αν κρίνω από τις σπασμωδηκές και καθυστερημένες (χρονικά πάντα ) κινήσεις της Samsung, το παλικάρι που κάνει λόγο για έλλειψη ευελιξίας στις αποφάσεις και θέτει θέμα ΚΑΙ αποτελεσματικής διοίκησης (όχι μόνο τεχνικό ζήτημα δηλαδή), είναι νομίζω στην σωστή κατεύθυνση. Δεν την υπερασπίζομαι επειδή συμφωνώ. Απλά επειδή τυγχάνει άδικης μεταχείρισης. Οι σύγχρονοι bullies του καναπέ, του φραπέ (συγνώμη, του φρέντο) και του πληκτρολογίου για μένα δεν έχουν θέση στα σχόλια ενός forum με τέτοια ιστορία. Δε θέλω να σχολιάσω τις απόψεις σου. Είναι σεβαστές σε κάθε περίπτωση. Θέλω να πω απλά ότι αναφέρεσαι στις έννοιες "γνώμη" και "άποψη". Για να έχει κάποιος άποψη θα πρέπει να γνωρίζει καλά το θέμα. Το να έχει γνώμη για το θέμα δεν προϋποθέτει καμία γνώση. Άρα όλοι μπορούν να έχουν γνώμη, αλλά λίγοι έχουν άποψη για κάθε θέμα. Το πρόβλημα ξεκινάει γιατί δεν είναι πάντα διακριτή αυτή η διαφορά. Εκεί μπαίνει η επιχειρηματολογία. Προκειμένου να πείσεις τον άλλο πρέπει να χρησιμοποιούνται επιχειρήματα. Αυτό λείπει από τον καθημερινό λόγο, ποσό μάλλον από τα δημόσια forums... Η απαξίωση και οι προσβολές δε βοήθησαν ποτέ στο να γίνει ένας πολιτισμένος διάλογος.
thepoint Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Κρίμα αν είναι όντως έτσι για τέτοια συσκευή και κάθε δημιούργημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα