Radiatedsoul Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Παιζει συστημα, full επιθεση με ξαφνικες αμυνες 1
imoaix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 εγω μπηκα απλα για να διαβασω το post του federer για το fb
makisgiasena Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Επιθετικός σχεδιασμός και αηδιες. Κοντεψαν να σκοτώσουν κόσμο και μας λένε ιστορίες γ άγριους. Τεχνικό τμήμα δισεκατομμύριων και κάνει τέτοια λάθη; Τι να πεις. δεν δικαιολογο κανεναν αλλα λαθη γινονται. Πειραματα κανουν για να δουν αν ειναι καλο το κινητο και δεν ειδαν τιποτα, λες και ηθελαν να χασουν 17 δις και να δισφημισουν το ονομα τους κανεις. Χαλαρωσε λιγο !
Diver_Gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 κοίτα να δεις σαίνια που έχουμε στην Ελλάδα και πάνε χαμένα, τέτοια μυαλά στα αζήτητα.....
Filip Katund Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Όποιος λέει Γτ συγκρίνεται η samsung με την apple ε με ποια εταιρεία να την συγκρίνουμε με την turbox? Apple και samsung κυριαρχούν. Αν και εγώ έχω xiaomi :-P
pikaros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το λες και στους μ....κες τους ασχετους ρε αδερφε να μην ψαχνονται? https://www.instrumental.ai/team/ Αυτο που μαζευτηκαν οι Software Engineer και βγαλαν ακρη με το hardware... 1
papars Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Περισσότερο με προβληματίζει ότι ακόμα δεν έχουν βρει τι φταίει. Αυτά που λέει το άρθρο είναι εικασίες. Αν δεν δω βίντεο με αναπαραγωγή της έκρηξης στο εργαστήριο της Samsung σε τουλάχιστον 3-4 κινητά, δεν με πείθουν ότι και να λένε οι ανεξάρτητοι ερευνητές. Σε δισεκατομμύρια συσκευές οι μπαταρίες είναι με ελάχιστο έως ανύπαρκτο κενό γύρο τους. Βλέπε από σχεδόν όλα τα κινητά έως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, φακούς, tablet, mini laptop ...
dimitridegrecia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Την αιτια ψαχνει να την βρει η Samsung και δεν την βρισκει και την βρηκαν οι πουθεναδες, και βαλαν και ενα οτι να ναι τιτλο.. ακου "επιθετικο".. πιο παπαρια απο αυτο πεθαινεις. Οι μπαταριες φουσκωνουν προς τα εξω (προς την τραπεζια επιφανεια τους) οχι προς το μηκος! Καποιος βλακας αποφανθηκε στο ταχα μου πονημα πως τα κενα τριγυρω ηταν πολυ μικρα.. δες τι κενα αφηνουν στην πλειοψηφια τους οι εναλλασομενες μπαταριες στα κινητα που μπαινουν σφηνωτα τις περισσοτερες φορες, και μετα γραφτε για επιθετικα και δεν ξερω εγω τι. Να ελεγχουμε λιγο τι ειδηση πλασαρουμε και απο που. Δεν ενστερνίζομαι σώνει και καλά την έρευνα, αλλά εννοούν μάλλον ότι με τον καιρό με το ζέσταμα-κρύωμα η μπαταρία παίρνει τα μπόσικα του χώρου που καταλαμβάνει. Και επειδή αποτελείται από μέταλλα, τότε η διαστολή είναι γραμμική. Άλλο το φούσκωμα μπαταρίας ως ελάττωμα και άλλο η φυσιολογική διαστολή. Προφανώς λόγω έλλειψης χώρου, η μπαταρία δεν μπόρεσε να διασταλλεί γραμμικά, φούσκωσε στο πλατύ τμήμα της ή στράβωσε, με αποτέλεσμα να έρθουν σε επαφή τα δύο στοιχεία και να προκληθεί έκρηξη. Τουλάχιστον αυτοί που είχαμε πραγματική περιέργεια για το τί συνέβη (και όχι απλά διάθεση να κράξουμε), μας δόθηκε έστω μια προσωρινή και ανεπίσημη εξήγηση...
dimitridegrecia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Πρακτικα ποσα κινητα πηραν φωτια η εσκασαν; Άστο πιο πιθανό ήταν να σε χτυπήσει κεραυνός εφτά φορές ξέρω γω... 2
Kopstas123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 ενω για παρομοια περιστατικα απο iphone 7 σιγη ιχθυος ,oh wait for it δεν ειναι εταιρια διςς η apple... Τώρα τι συγκρίνεις τα 1-2 παγκοσμίως με το 1 από τα 10 κινητά που γίνεται στο Note7 ;;;; Έτσι ακριβώς. Βλακείες λένε. Τα κενά γύρω απο την μπαταρία είναι μικρά σε όλα τα κινητά ωστε να μήν πλέει. Τελικά και εφόσον μετά απο τόσους μήνες δέν έχουν βρεί την αιτία, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μήν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το Note 7. Δεν ξέρω πόσο είναι αληθινό αυτό που γράφει το άρθρο εδώ αν και φαίνεται αρκετά εφικτό. Ναι το βρήκες δεν έχει κανένα πρόβλημα το Note7 , μπαίναν Hacker στα κινητά και δημιουργούσαν προβλήματα :D ...... το έχουν τερματίσει πολλοί εδώ μέσα.... 2
dimitridegrecia Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως πιστεύω ότι το επόμενο note θα πουλήσει πολύ γιατί θα πει ο κόσμος ότι 2η φορά δεν γίνεται μαμακια και θα είναι πολύ αξιόπιστο. Εγώ πάντως με note 3 αντέχω 1 χρόνο ακόμα . Μετά NOTE 8 ΔΑΓΚΩΤΌ. Όταν πέσει και λίγο η τιμή βέβαια καθότι Έλληνας μικρομεσαίος . Συμφωνώ σε όλα. Το χω πει και σε προηγούμενα ποστ. Νοτε 8 και Γκαλαξυ θα ναι οτι καλυτερο (από ποιότητα κατασκευής και έλεγχο πάντα).
christos1981 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το επόμενο δηλαδή θα έχει αμυντική σχεδίαση; Είπα κι εγώ αφού υπάρχουν δύο είδη χειροβομβίδων..... Χα χα χα χα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα