Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα ρε παιδιά είναι ότι όλοι βιάζονται να βγάλουν το επόμενο μοντέλο για να προλάβουν να πουλήσουν.Και κάνουν δυστυχώς τραγικά λάθη.Τώρα οποια είδηση διαβάζω στο insomnia ,δεν υπάρχει κάποιος που να μην την κράξει...

Sent from my RM-1072_1011

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα πλυντήρια που ανακάλεσε πριν κάτι μήνες τί έφταιγε, ο επιθετικός σχεδιασμός;

Πλέον, είναι αναξιόπιστοι.

Στα πλυντήρια έφταιγε το Skip και το επιθετικό πλύσιμο. 

• Like 8
Δημοσ.

Δυστυχως το εχω ξαναπει ..η Sm εβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της...

Μπορούσε κάλιστα να λύσει το πρόβλημα κάτω απο το τραπέζι με γρήγορη αποζημιωση των  θυμάτων ...αντικατάσταση των συσκευών με συσκευή που δεν θα είχε προβλημα και επαναπώληση των προβληματικών σαν Re-certified με π.χ μικρότερη πιο ανθεκτική μπαταρία και τέρμα το παραμύθι....στο κάτω κάτω της γραφής τι θα της κόστιζε να φτιάξει μια υποδομή με κανα 2000-3000 τεχνικόυς που θα αντικαταστήσουν τις προβληματικές μπαταρίες με άλλες πιο ποιοτικές και απροβληματιστες...

Τους υπάρχοντες πελάτες τους κάνει και VIP με έξτρα εκπτώσεις...λίγη διαφήμιση και σε 2 μήνες κανένας δεν θυμάται τίποτα...

Αλλά αυτά προυποθέτουνε αποφάσεις που παίρνονται γρήγορα και δεν λογαριάζουν το κόστος....

Π.χ. θέλω 1 σχεδιαστή που έχει λύση αλλα΄θέλει 10 εκ.$ ζεστά...τα παίρνει εδώ και τώρα......θέλει να κάνουμε μια συμφωνία με παγκόσμια εταιρεια κουριερ για να μαζέψει τ α προβληματικά...100 εκ...τώρα πληρώνω.....τεχνικοι μελέτη 300 εκ....τώρα...ξανα παραγγελία μπαταρίες....200 εκ. τώρα......

Έπρεπε να παρθούν αποφάσεις σε 1 ΣΚ ...αυτο ήταν το θέμα....το αφήσαν ...το αφήσαν ...γιγαντώθηκε το πρόβλημα και ο λογαριασμός είναι τώρα τόσο μεγάλος που υπάρχουν φόβοι για το αν θα ανακάμψει....

Και το μεγαλύτερο κόστος είναι το ρεζίλι....βγαίνει το κάθε κινεζάκι που έφτιαξε εταιρεία κατασκευής κινητών στην παλιά σιταποθήκη του χωριού του και διατυμπανίζει ....παρτε το κινητό μου...με μπαταρία που δεν σκάει ...είναι καλή ...το ελέγξαμε και ανάθεμα αν το τμήμα QC & RND έχει περισσότερους απο 3 πειναλέους φοιτητές....

...

• Like 2
Δημοσ.
Δυστυχως το εχω ξαναπει ..η Sm εβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της...

Μπορούσε κάλιστα να λύσει το πρόβλημα κάτω απο το τραπέζι με γρήγορη αποζημιωση των  θυμάτων ...αντικατάσταση των συσκευών με συσκευή που δεν θα είχε προβλημα και επαναπώληση των προβληματικών σαν Re-certified με π.χ μικρότερη πιο ανθεκτική μπαταρία και τέρμα το παραμύθι....στο κάτω κάτω της γραφής τι θα της κόστιζε να φτιάξει μια υποδομή με κανα 2000-3000 τεχνικόυς που θα αντικαταστήσουν τις προβληματικές μπαταρίες με άλλες πιο ποιοτικές και απροβληματιστες...

Τους υπάρχοντες πελάτες τους κάνει και VIP με έξτρα εκπτώσεις...λίγη διαφήμιση και σε 2 μήνες κανένας δεν θυμάται τίποτα...

Αλλά αυτά προυποθέτουνε αποφάσεις που παίρνονται γρήγορα και δεν λογαριάζουν το κόστος....

Π.χ. θέλω 1 σχεδιαστή που έχει λύση αλλα΄θέλει 10 εκ.$ ζεστά...τα παίρνει εδώ και τώρα......θέλει να κάνουμε μια συμφωνία με παγκόσμια εταιρεια κουριερ για να μαζέψει τ α προβληματικά...100 εκ...τώρα πληρώνω.....τεχνικοι μελέτη 300 εκ....τώρα...ξανα παραγγελία μπαταρίες....200 εκ. τώρα......

Έπρεπε να παρθούν αποφάσεις σε 1 ΣΚ ...αυτο ήταν το θέμα....το αφήσαν ...το αφήσαν ...γιγαντώθηκε το πρόβλημα και ο λογαριασμός είναι τώρα τόσο μεγάλος που υπάρχουν φόβοι για το αν θα ανακάμψει....

Και το μεγαλύτερο κόστος είναι το ρεζίλι....βγαίνει το κάθε κινεζάκι που έφτιαξε εταιρεία κατασκευής κινητών στην παλιά σιταποθήκη του χωριού του και διατυμπανίζει ....παρτε το κινητό μου...με μπαταρία που δεν σκάει ...είναι καλή ...το ελέγξαμε και ανάθεμα αν το τμήμα QC & RND έχει περισσότερους απο 3 πειναλέους φοιτητές....

...

Κρίμα που δεν ήσουν εκεί να τους κατευθύνεις. Τελικά η μακακια και η ξερολιαση πάει σύννεφο στην Ελλάδα.

• Like 15
Δημοσ.

Όχι εντάξει, το τερμάτισες, πόνεσαν τα μάτια μου...

Έκανε πρώτη ανάκληση και έβγαλε νέα παρτίδα κινητών που υποτίθεται ότι δεν είχαν πρόβλημα. Συνέχισαν να σκάνε και έκανε απόσυρση του μοντέλου. 

Ξέρεις τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι δεν ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρουν τι φταίει κι ακόμα δεν το έχουν ανακαλύψει. Όποτε τι σχεδιαστή να πληρώσει και τι κούριερ; Λες εσύ να έχεις καλύτερη εικόνα από τα στελέχη μιας εταιρίας του μεγέθους της samsung ή πιστεύεις ότι θα υπήρχε σίγουρος τρόπος χειρισμού χωρίς να γίνουν ρόμπα και δεν θα το είχαν κάνει; Είναι σαφέστατο ότι κατάφεραν να κάνουν μεγάλη πατάτα και τουλάχιστον είχαν το θάρρος να πάρουν το ρίσκο της παραδοχής της.

Α μια και πιάσαμε τις εναλλακτικές έχω κι εγώ να προτείνω. Θα μπορούσε να βγάλει ένα κιτ  που θα το ονόμαζε κιτ ασφαλής χρήσης NOTE7 με πυρίμαχα γάντια και παντελόνι, θα πλάσαρε την πιθανότητα έκρηξης ως xtreme sport future και θα πωλούσε το πακέτο στα 149 δολάρια με επέκταση εγγύησης για 6 μήνες και αντικατάσταση συσκευής όταν αυτή σκάσει. 

• Like 4
Δημοσ.

Στα πλυντήρια έφταιγε το Skip και το επιθετικό πλύσιμο. 

:-D

Εκεί είναι το αστείο μ' αυτές τις ειδήσεις.

Όποτε προκύψει κάποιο ζήτημα που εμπλέκει μείζον brand, αρχίζουν οι ασαφείς παραπομπές σε δευτερογενή αίτια, τρίτες οντότητες, κλπ. Για παράδειγμα, δεν είναι υπαίτια η Samsung διότι φταίει ο επιθετικός σχεδιασμός... από μόνος του.

Σε λίγο θα τους παρουσιάζουν ως θύματα με σκοπό να τους λυπηθούμε - υποστηρίξουμε.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το επόμενο note θα πουλήσει πολύ γιατί θα πει ο κόσμος ότι 2η φορά δεν γίνεται μαμακια και θα είναι πολύ αξιόπιστο. Εγώ πάντως με note 3 αντέχω 1 χρόνο ακόμα . Μετά NOTE 8 ΔΑΓΚΩΤΌ. Όταν πέσει και λίγο η τιμή βέβαια καθότι Έλληνας μικρομεσαίος .

• Like 3
Δημοσ.

:-D

Εκεί είναι το αστείο μ' αυτές τις ειδήσεις.

Όποτε προκύψει κάποιο ζήτημα που εμπλέκει μείζον brand, αρχίζουν οι ασαφείς παραπομπές σε δευτερογενή αίτια, τρίτες οντότητες, κλπ. Για παράδειγμα, δεν είναι υπαίτια η Samsung διότι φταίει ο επιθετικός σχεδιασμός... από μόνος του.

Σε λίγο θα τους παρουσιάζουν ως θύματα με σκοπό να τους λυπηθούμε - υποστηρίξουμε.

Εξαρτάται πως το λαμβάνεις. Εγω το εξέλαβα ως ο επιθετικός σχεδιασμός της samsung, άρα φταίει η samsung. Οπως και να 'χει σ' αυτό που λες δεν έχεις άδικο

• Like 2
Δημοσ.

οτι και να πουνε η ζημια εγηνε.εμενα με κανει εντυπωση που δεν τοπαθανε κηνεζικα που τα υποτημανε.Μονο η σαμσουνκ εκανε τετοιο σχεδιο?!Οκες οι εταιριες βγαζουν συσκευες τουμπανα εσωτερικα λεπτες συσκευες κ δε τοπαθανε.ποιος ξερει

Δημοσ.

Ναι λες και δεν το ξερουν εκει στην κορεα...τι επιθετικα και αηδιες..κατασκευαζει κινητα απο το τοτε που ηταν σε υπνο οι αλλες εταιριες.απλα δεν θα το μαθουμε ποτε απο τι ηταν..Αυτοι ξερουν!!

• Like 1
Δημοσ.

Επιθετικός σχεδιασμός και αηδιες.

Κοντεψαν να σκοτώσουν κόσμο και μας λένε ιστορίες γ άγριους.

Τεχνικό τμήμα δισεκατομμύριων και κάνει τέτοια λάθη; Τι να πεις.

Φανταζομαι το λες αυτο εχοντας στο μυαλο σου οτι γινεται 1η φορα κατι τετοιο με προιον τεχνολογιας?

Δημοσ.

Την αιτια ψαχνει να την βρει η Samsung και δεν την βρισκει και την βρηκαν οι πουθεναδες, και βαλαν και ενα οτι να ναι τιτλο.. ακου "επιθετικο"..  πιο παπαρια απο αυτο πεθαινεις. Οι μπαταριες φουσκωνουν προς τα εξω (προς την τραπεζια επιφανεια τους) οχι προς το μηκος! Καποιος βλακας αποφανθηκε στο ταχα μου πονημα πως τα κενα τριγυρω ηταν πολυ μικρα..  δες τι κενα αφηνουν στην πλειοψηφια τους οι εναλλασομενες μπαταριες στα κινητα που μπαινουν σφηνωτα τις περισσοτερες φορες, και μετα γραφτε για επιθετικα και δεν ξερω εγω τι. Να ελεγχουμε λιγο τι ειδηση πλασαρουμε και απο που.

Αν διαβάσεις το αυθεντικό αγγλικό, λέει ότι δεν άφησαν χώρο για να αναπνέει από την τραπέζια επιφάνεια, όχι για  το γύρω γύρω.

Αναφέρει ότι η μπαταρία είναι 5,2mm πάχος με την κολλητική ταινία και o χώρος της ήταν και αυτός 5,2mm. Ακριβώς δλδ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αγοραζα που δεν αγοραζα samsung τωρα δεν προκειται να αγορασω ποτε. Ακομα να βρουν τι φταιει και να κανουν μια ανακοινωση-παραδοχη. Τους προλαβαν αλλοι ακομα και στο πορισμα... 

Ο αλλος εδωσε οσα εδωσε για καινουργιο κινητο του εσκασε και ακομα δεν ξερει τι φταει δηλαδη... Και μετα σου λεει ο αλλος θα παρω samsung που ειναι αξιοπιστα και ας τα πληρωσω και λιγο παραπανω...

:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...