ZELDA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Γνωρίζει κανεις πως μπορώ να το διορθώσω το συγκεκριμενο πρόβλημα? Δεν με αφήνει να μπω στο gmail απο οπερα , ενω απο edge μπαίνω κανονικά.
makis5423 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καθάρισε το ιστορικό/cookies και δες ότι τα cookies είναι ενεργοποιημένα στον όπερα. Επίσης κάνε και μία επανεκίνηση.
ZELDA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 τα εχω κανει αυτα ολα τελικά το πρόβλημα το δημιουργούσε το Malwarebytes Anti-Malware !
thepoint Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 τα εχω κανει αυτα ολα τελικά το πρόβλημα το δημιουργούσε το Malwarebytes Anti-Malware ! Με ποιο σκεπτικό το malwarebytes δημιουργούσε πρόβλημα αν το ενεργοποιήσεις τώρα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά το gmail στο opera; Το anti exploit είναι αυτό που τρέχεις σε πραγματικό χρόνο;
ZELDA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 δεν γνωρίζω, το είχα demo στο pc μου για να το δοκιμάσω και ήταν η τελευταία μέρα πριν λήξει , μόλις το έκλεισα και το απενεργοποίησα ο όπερα άρχισε λειτουργεί μια χαρά με το gmail κάτι είχε μπλοκάρει τα coockies ή κατι τέτοιο, τι να πω!
thepoint Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 δεν γνωρίζω, το είχα demo στο pc μου για να το δοκιμάσω και ήταν η τελευταία μέρα πριν λήξει , μόλις το έκλεισα και το απενεργοποίησα ο όπερα άρχισε λειτουργεί μια χαρά με το gmail κάτι είχε μπλοκάρει τα coockies ή κατι τέτοιο, τι να πω! Μιας και πιάσαμε τη κουβέντα με το malwarebytes να το εγκαταστήσεις πατώντας free download https://www.malwarebytes.com/ αλλά να μην ενεργοποιήσεις τη δοκιμαστική έκδοση που τρέχει σε πραγματικό χρόνο πρόσεξε στα μενού της εγκατάστασης και δεν θα έχεις πρόβλημα, το ίδιο κάθε φορά που κάνει αναβάθμιση στο πρόγραμμα του. Έτσι όταν το εκτελείς σου κατεβάζει τους τελευταίους ορισμούς και κάνει τη σάρωση δεν θα τρέχει στο υπόβαθρο, μια στο τόσο καλό είναι να το εκτελείς ή με δεξί κλικ σε όποιο αρχείο κατεβάζεις και θέλεις μια επιπλέον προστασία. Κάτι πήγαινε στραβά με προέκταση του browser κάτι τέτοιο αντιλαμβάνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα