fotaras13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 δεν ξέρεις καν τι σημαίνει bullying "τύπε" , τραβα να ανοίξεις κανένα βιβλίο.... "τύπε" Δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα ρε τύπε. Και αντι για αυτό πετάς εξυπνάδες τύπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 λέγοντας "γεμίσαμε βρωμιάριδες" και να ρίχνει χριστοπαναγίες; μπα.... έχω δει παιδιά και ενήλικες να εκφράζουν με εξαιρετικά στοχευμένο και ευγενικό τρόπο την ενόχληση και να οριοθετούν τον προσωπικό τους χώρο. Ναι, τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή δεν έχω παιδί (λογικά) αλλά νομίζω ότι αν έρθει κάνας μπάρμπας και αρχίσει να βήχει χύμα στη μούρη του παιδιού μου, στοχευμένο θα 'ναι μάλλον το χέρι μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Φυσικα και δε πρεπει να αφηνεις οποιονδηποτε να κανει πραγαματα στο παιδι σου που δε τα θελει. Το οτι συνηθιζεται να τσιμπανε μαγουλα, να τα αγκαλιαζουν η να τα φυλανε με το ζορι, δε σημαινει πως ειναι και σωστο. Εμενα ο παππους μου ειχε τη συνηθεια να θελει να με ζουλαει, να προσπαθω να φυγω και να λε τραβαει στην αγκαλια του. Αυτο που καταφερε ηταν να τον βλεπω κ να μη πηγαινω κοντα μη με αρπαξει. Και μη το γυρισει κανεις στη μαλακια αυτο που λεω, ο παππους μου με λατρευε, απλα ο τροπος του δεν ηταν σωστος. Τον ανηψιο μου (4χρ) τον ρωταω, μπορω να σου δωσω φιλακι; καποιες φορες λεει ναι αλλες οχι. Οταν λεει ναι και τον φιλαω το χαιρεται και χαμογελαει, ποιο το νοημα να το υποβαλω σε κατι δυσαρεστο; συμφωνώ μαζί σου. Και φυσικά αυτό εννοώ σωστή αντιμετώπιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μαθαίνεις στο παιδί να γίνει κωλόπαιδο απλά με αυτό τον τρόπο.... υπάρχουν πολλοί, καλύτεροι τρόποι να μάθεις σε ένα παιδί να σέβεται τους γύρω αλλά και να σέβονται και οι γύρω αυτό... Σχόλια του τύπου "βρωμεροί αρρωστιάρηδες, φάε τις χριστοπαναγίες σου" παραπέμπουν προφανώς σε χαμηλού επιπέδου άτομα με σοβαρότατα θεματάκια που αναπαράγουν αντίστοιχα παιδιά καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση Από τη μία λες για ψυχίατρο και από την άλλη πρέπει να τον επισκεφθείς εσύ πρώτος θα έλεγα. Με το συμπάθειο... Φυσικά και θα μάθεις στο παιδί σου να αντιδρά όταν ενοχλείται. Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από αγνώστους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα ρε τύπε. Και αντι για αυτό πετάς εξυπνάδες τύπε... ανοιξε κανα βιβλίο.... αυτό με εξώφυλλο,χαρτί και τυπωμένα γράμματα... αν σου θυμίζει κάτι. Ναι, τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή δεν έχω παιδί (λογικά) αλλά νομίζω ότι αν έρθει κάνας μπάρμπας και αρχίσει να βήχει χύμα στη μούρη του παιδιού μου, στοχευμένο θα 'ναι μάλλον το χέρι μου. Και πάλι δεν έχει ξεκινήσει η κουβέντα από χειρονομίες και έχει καταλήξει και εγώ δεν ξέρω που... Δεν μιλάμε προφανώς και τόσο ακραία πράγματα.... Δεν νομίζω άνθρωπος νορμάλ να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί.... αλλά έχουμε πιάσει την ακραία περίπτωση.... Εδώ βλέπεις ότι νέοι άνθρωποι ή γονείς έχουν συσσωρευμένα νεύρα και περιμένουν αφορμές να τα βγάλουν στους γύρω τους. Αυτό διαπιστώνω. Από τη μία λες για ψυχίατρο και από την άλλη πρέπει να τον επισκεφθείς εσύ πρώτος θα έλεγα. Με το συμπάθειο... Φυσικά και θα μάθεις στο παιδί σου να αντιδρά όταν ενοχλείται. Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από αγνώστους... να αντιδρά ναι... και τα ζώα αντιδρούν... το θέμα είναι ο τρόπος.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως αν το παιδί μου ενοχλείται από αγνώστους θα του έδινα το ελεύθερο να εκφραστεί όπως θέλει... Τώρα αν εσύ αφήνεις τον κάθε άγνωστο να ενοχλεί με το παιδί σου και εσύ ουσιαστικά να μην το ξεκόβεις νομίζωντας ότι έτσι θα φανείς σωστός δικαίωμα σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Και πάλι δεν έχει ξεκινήσει η κουβέντα από χειρονομίες και έχει καταλήξει και εγώ δεν ξέρω που... Δεν μιλάμε προφανώς και τόσο ακραία πράγματα.... Δεν νομίζω άνθρωπος νορμάλ να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα παιδί.... αλλά έχουμε πιάσει την ακραία περίπτωση.... Εδώ βλέπεις ότι νέοι άνθρωποι ή γονείς έχουν συσσωρευμένα νεύρα και περιμένουν αφορμές να τα βγάλουν στους γύρω τους. Αυτό διαπιστώνω. Μα το post στο οποίο αναφέρεσαι, τέτοιες περιπτώσεις πραγματεύεται, αυτήν συγκεκριμένα -εξού και ο χαρακτηρισμός "βρωμιάρηδες". Δεν είπε κανείς ότι θα τσιμπήσει η νονά το μαγουλάκι και θα την αρχίσουμε στα καντήλια, εκεί απλώς έχεις ξεκαθαρίσει στο παιδάκι ότι όταν κάτι το ενοχλεί, δεν κάθεται να το φάει, το λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα, μαθαίνεις στο παιδί να βάζει στο μέλλον τα όριά του όταν κάτι το ενοχλεί. Γενικά είναι λίγο υποτιμημένη η σημασία της προστασίας του προσωπικού χώρου των μικρών παιδιών, καλά καλά και από τους ίδιους τους γονείς σε κάποιες περιπτώσεις. Όσο για το αν οι προθέσεις του άλλου είναι αγνές και σίγα τα ωά που αναφέρθηκε σε κάποια σχόλια, δεν αντιλέγω, αρκεί να γίνεται στο βαθμό που το παιδί δεν δυσανασχετεί και συναινεί να το φιλήσει/τσιμπήσει ο κάθε θείος/θεία. Έχεις απόλυτο δίκιο για τα όρια..εγώ το σκέφτομαι τελείως απλά.όταν το παιδί δυσανασχετεί δεν βρίσκω λογική στο να το πιέσω .δεν μπορώ ειδικά εκείνους τους γονείς που ενώ βλέπουν πως το παιδί τους δεν θέλει κ πολλές φορές θα κλάψει κιόλας το πιέζουν να δεχτεί το χάδι ακόμη κ δωροδοκώντας το..πήγαινε στον παππού κ θα σου πάρω παιχνίδι..το μόνο που θα καταφέρω έτσι είναι να του γίνει συνήθεια να δέχεται οτιδήποτε με την λογική "η μαμά θα με ανταμείψει" ή "η μάμα θα με μαλώσει"..να μαλώνεις το παιδί γτ δεν θέλει να πάει σε μια αγκαλιά;;ακόμη και της γιαγιάς ή του παππού.κάπως έτσι γίνονται εύκολη λεία τα παιδάκια σε ανώμαλους..μέσα στο μικρό τους μυαλουδάκι έχουν εικόνες όπου η/ο μαμά/μπαμπάς με πίεσε να δεχτώ κάτι που δεν μου άρεσε..άρα κ τώρα πρέπει να το δεχτώ;;εμείς δλδ αφήνουμε οποιαδήποτε στιγμή να μας αγκαλιάζει/τσιμπάει/φιλάει ο οποιοσδήποτε;;σεβόμαστε και προστατεύουμε τον προσωπικό χώρο του κάθε παιδιού.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Kαι γιατι περιοριστηκε το θεμα στα μικρα παιδια ? Κατι φιλια , ειτε στο μαγουλο ειτε στο αερα μεταξυ ενηλικων , σαν χαιρετουρα , σοβαροτερα ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Kαι γιατι περιοριστηκε το θεμα στα μικρα παιδια ? Κατι φιλια , ειτε στο μαγουλο ειτε στο αερα μεταξυ ενηλικων , σαν χαιρετουρα , σοβαροτερα ειναι ?Αν σε στριμώξω και αρχίσω να σε φιλάω ενώ εσύ δεν θες προφανώς είναι πρόβλημα. Αν μιλάμε για την κοινωνική σύμβαση με τα ματς μουτς στον αέρα για να το παίξουμε ευγενικοί δεν έχει σχέση με το θέμα. Και για να μη το πάμε μόνο στα μικρόβια και τα βρέφη γιατί δεν είναι αυτό το ζήτημα εδώ, ένα άλλο παράδειγμα. Σε παραλία μικρό παιδάκι γύρω στα 5 ανάμεσα σε 2 ενήλικους συγγενείς που κάνουν "πλάκα" πετωντας το στον αέρα μεταξύ τους ο ενας στον άλλον. Το παιδάκι δεν εχει πιάσει το αστείο και μπήζει τα κλάματα, αλλα αυτοί συνεχίζουν λέγοντας κάτι για πώς κανεις έτσι και για διαστημόπλοια, και φανερά είναι οι μόνοι που το διασκεδάζουν. Φαινεται σε κανεναν άλλο για καφρίλα αυτό; Και μη μου αρχίσετε "μα εγώ όταν ήμουν μικρός καραγούσταρα να με πετούν στον αέρα". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 . Αν μιλάμε για την κοινωνική σύμβαση με τα ματς μουτς στον αέρα για να το παίξουμε ευγενικοί δεν έχει σχέση με το θέμα. Σοβαρη κοινωνικη συμβαση .Να φιλανε τον αερα ολοκληρα γαιδουρια .Τα λεμε το απογευμα,ματς μουτς.Και να πρεπει και εσυ να ..ανταποδωσεις για μην σε πουν αγενη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις απόλυτο δίκιο για τα όρια..εγώ το σκέφτομαι τελείως απλά.όταν το παιδί δυσανασχετεί δεν βρίσκω λογική στο να το πιέσω .δεν μπορώ ειδικά εκείνους τους γονείς που ενώ βλέπουν πως το παιδί τους δεν θέλει κ πολλές φορές θα κλάψει κιόλας το πιέζουν να δεχτεί το χάδι ακόμη κ δωροδοκώντας το..πήγαινε στον παππού κ θα σου πάρω παιχνίδι..το μόνο που θα καταφέρω έτσι είναι να του γίνει συνήθεια να δέχεται οτιδήποτε με την λογική "η μαμά θα με ανταμείψει" ή "η μάμα θα με μαλώσει"..να μαλώνεις το παιδί γτ δεν θέλει να πάει σε μια αγκαλιά;;ακόμη και της γιαγιάς ή του παππού.κάπως έτσι γίνονται εύκολη λεία τα παιδάκια σε ανώμαλους..μέσα στο μικρό τους μυαλουδάκι έχουν εικόνες όπου η/ο μαμά/μπαμπάς με πίεσε να δεχτώ κάτι που δεν μου άρεσε..άρα κ τώρα πρέπει να το δεχτώ;;εμείς δλδ αφήνουμε οποιαδήποτε στιγμή να μας αγκαλιάζει/τσιμπάει/φιλάει ο οποιοσδήποτε;;σεβόμαστε και προστατεύουμε τον προσωπικό χώρο του κάθε παιδιού.. Ναι, ένα παιδί συχνά θεωρείται ανίκανο να έχει αντίληψη, γνώμη και κρίση και όταν θα τα εκφράσει, εκλαμβάνονται από πολλούς γονείς ως άνευ σοβαρότητας λόγια. Γι'αυτό και θα γελάσουν ή θα νευριάσουν, ειδικά αν αυτά τους χαλάνε τη βολή τους. Πολλά παιδιά που χαρακτηρίζονται ως κακομαθημένα, επιζητούν την προσοχή και να τα πάρει κάποιος στα σοβαρά,να ακουστούν. Τους δημιουργεί φοβερή σύγχυση και άγχος να βλέπουν οτι οι γονείς τους στην ουσία δεν τα αποδέχονται και θα προσπαθήσουν να το καταφέρουν με κάθε ακραίο τρόπο ή θα γίνουν παθητικά από φόβο μην απορριφθούν για μια ακόμα φορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1 Καλά εντάξει κάθε ποστ του Lucifer ,είναι επική ατάκα με χιούμορ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Υπάρχει λύση: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ναι, τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή δεν έχω παιδί (λογικά) αλλά νομίζω ότι αν έρθει κάνας μπάρμπας και αρχίσει να βήχει χύμα στη μούρη του παιδιού μου, στοχευμένο θα 'ναι μάλλον το χέρι μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις