McNerd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μου τη σπάνε όσοι (συνήθως γέροι) απλώνουν τα ξερά τους πάνω σε παιδιά υποτίθεται ως ένδειξη συμπάθειας, τσιμπώντας τα μάγουλα ή άλλες χειρονομίες οριακά βίαιες, γιατί αν κοιτάξεις τη φάτσα του παιδιού 9/10 φορές φαίνεται να μη γουστάρει, είτε γιατί ο μπάρμπας είναι σιχαμένος με μακρύ νύχι στο μικρό δάχτυλο είτε απλά γιατί είναι αντιπαθητική γλιτσόγρια ή φοβιστερός μαντράχαλος που παίζει με το φόβο σου 'για πλάκα μωρέ'. Αντίστοιχα σε νεότερες ηλικίες σε καμιά πλατεία βλέπω μαθητές, τα αγόρια να κάνουν λαβές ή πιεστικές χειρονομίες σε κορίτσια που ουρλιάζουν, και αυτό υποτίθεται είναι χαβαλές. Αν μπορούσα θα έβγαζα νόμο να απαγορεύονται τέτοια σκηνικά παρά μόνο με την ρητή άδεια του άλλου. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση γροσερισοπ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 εγώ λέω να βγεις καμιά βόλτα να χαλαρώσεις. 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα που περιγραφεις με τους ηλικιωμενους ειναι στα πλαισια της τρυφεροτητας φανταζομαι ε? Δεν λες για τις ανωμαλαρες στα ΜΜΜ που κοντευουν να μπιπ τον κοσμο!Αυτο ειναι απρεπεια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Για το δεύτερο έχει δίκιο τους εχω βαρεθεί και εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ναι αυτούς τους 'άαααααχου το πόσο χρονών εισαι συ μωλέ' γέρους. Τις σφαλιάρες του χαβαλέ στις αντροπαρέες στο σχολείο δεν τις αναφέρω καν, θεωρούνται νορμάλ. γρόσερσοπ τι ζόρι τραβάς, μην απαντάς καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Είναι και εγώ ένας από αυτούς που τσιμπάει μαγουλάκια μικρών παιδιών (απαλά, μην πέσετε να με φάτε ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σου άρεσε όταν ήσουν μικρός να σου τσιμπανε τα μάγουλα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Είναι το λεγόμενο τσιμπομαγουλο και το έκαναν θείες άνω των 100 κιλων σε γιορτες,γενεθλια κτλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σου άρεσε όταν ήσουν μικρός να σου τσιμπανε τα μάγουλα; Μόνο με φιλούσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μου τη σπάνε όσοι (συνήθως γέροι) απλώνουν τα ξερά τους πάνω σε παιδιά υποτίθεται ως ένδειξη συμπάθειας, τσιμπώντας τα μάγουλα ή άλλες χειρονομίες οριακά βίαιες, γιατί αν κοιτάξεις τη φάτσα του παιδιού 9/10 φορές φαίνεται να μη γουστάρει, είτε γιατί ο μπάρμπας είναι σιχαμένος με μακρύ νύχι στο μικρό δάχτυλο είτε απλά γιατί είναι αντιπαθητική γλιτσόγρια ή φοβιστερός μαντράχαλος που παίζει με το φόβο σου 'για πλάκα μωρέ'. Αντίστοιχα σε νεότερες ηλικίες σε καμιά πλατεία βλέπω μαθητές, τα αγόρια να κάνουν λαβές ή πιεστικές χειρονομίες σε κορίτσια που ουρλιάζουν, και αυτό υποτίθεται είναι χαβαλές. Αν μπορούσα θα έβγαζα νόμο να απαγορεύονται τέτοια σκηνικά παρά μόνο με την ρητή άδεια του άλλου. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1 δάκρυσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το ηξερα, ημουν σιγουρος οτι δεν ειμαι από χώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως αν βλέπω κάτι τέτοιους μπαρμπάδες να κάνουν τέτοια σε παιδιά που δεν είναι παιδιά τους προσπαθώ να τους διώξω με "ευγενικό" τρόπο χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα. Πραγματικά όμως μου την σπάνε πάρα πολύ. Το ακόμη ποιο σπαστικό είναι ότι μερικές φορές είναι και οι γονείς μπροστά και τα βλέπουν αλλά δεν κάνουν τίποτα. Αν είχα δικά μου παιδιά, ακόμη και ο ίδιος ο παππούς τους ή η γιαγιά τους (οι γονείς μου δηλαδή) να τους έκαναν τίποτα τέτοιο, θα έτρωγαν μπουνιά στα μούτρα μετά. Για τις νεανικές παρέες, πραγματικά απορώ που οι κοπέλες δεν κάνουν τίποτα και τα ανέχονται, και ουσιαστικά με το να τους ανέχονται τους δίνουν το δικαίωμα να συνεχίζουν να το κάνουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Το τσιμπημα στα μαγουλα ειναι ακραιως ηλιθιο. "Α! Να ενα συμπαθητικο παιδακι. Κατσε να του τσιμπησω το μαγουλο για να εκδηλωσω τη συμπαθεια μου." Εμενα μου τη σπανε οσοι φιλανε μωρα στα μαγουλα. Τα βλεπεις στο καροτσι τους να καθονται αμεριμνα και πας και τα γεμιζεις σαλια και μικροβια και πολλες φορες κραγιον (απο θειαδες) και ουτε σε νοιαζει ξερωγω. Πιστευω πως ανετα αν ειχα παιδι θα ετρωγε πορτα οποιος πηγαινε να ακουμπησει χειλος στο μαγουλο. ΕΔΙΤ: Διευκρινιζω πως μιλαω για βρεφη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 θυμηθηκα τωρα εναν μαλακα θειο μου που με ειχε δαγκωσει μια φορα, ουρλιαζα εκλαιγα το χερι μου που ειχε δαγκωσει βρωμαγε απο τα σιχαμενα σαλια του και μου ειχε αφησει σημαδι της μασελας του και ελεγε «εγω σε δαγκωσα; δεν σε δαγκωσα». μα το θεο θα ηθελα να το ξανακανει μονο και μονο για να εχω μια καλη δικαιολογια για να τον σαπισω στο ξυλο, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις