Προς το περιεχόμενο

Μικρή και ποιοτική με streaming για ευερνητικό ιατρικό σκοπό


fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα θέλω καποια εξειδικευμενη γνωμη , θα φτιαχθει ομοιωμα ανθρωπινης κοιλιας ...πρεπει με καποιο τροπο να τοποθετηθει εσωτερικα καμερα η οποια θα μπορει να μεταδιδει ασυρματα σε οθονη-laptop διαφορες διαδικασιες ιατρικες (simulation)  και αν οχι ασυρματα εστω με καλωδιο αλλα να ειναι μικρο μεγεθος γενικα το ολο θεμα...

 

Σκεφθηκα να δοκιμασω λυση με την xiaomi yi (Action) με rtsp streaming αλλα υπαρχει Lag απο αυτα που βλεπω στο internet ... εχετε να προτεινετε κατι αλλο ? Χρηματα εως 200 ... 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περίεργη υπόθεση.

Το ομοίωμα δεν μπορεί να έχει "παράθυρο" στην μία πλευρά? Ως προς τί θα πρέπει να είναι ακριβές? (μηχανικές ιδιότητες, ανατομία?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η καλύτερη λύση σου ειναι μια απλη ενδοσκοπική κάμερα. Ακομη και οι HD ειναι αρκετά πιο φθηνές απο τα 200€. Δεν μιλαμε για εξειδεικευμενες ιατρικες. Ειναι πολύ πιο μικρές απο τις action cam, εχουν και ενσωματωμενα τα led φωτισμού, εχουν wide φακούς και το USB καλωδιάκι τους ειναι αρκετα λεπτο. Λογω μεγεθους και κοστους μπορεις να τοποθετησεις και πανω απο μια ωστε να εχεις ληψεις απο διαφορες γωνίες.

 

Ουτως ή αλλως οποιαδηποτε camera τοποθετηθει θα πρεπει να εχεις τροπο να την φορτιζεις αρα και μονιμο καλώδιο που θα ειναι συνδεδεμενο με αυτη.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παράδειγμα https://www.alibaba.com/product-detail/Red-Gold-Black-Android-Smartphone-Endoscope_60535857988.html?s=p αρκεί να υπάρχουν οδηγοί για το λειτουργικό που θα χρησιμοποιήσεις.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...