Προς το περιεχόμενο

Phenom ΙΙ 955 BE OC

ASDIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

NB/HT γτ μονο 1800 ?

οπως σου ειπα δεν ξερω και εγω γτ η μητρικη συμπεριφερεται ετσι, αλλα μαλλον ετσι την σχεδιασαν απο το εργοστασιο και μαλλον το προβλημα θα παραμεινει χωρις νεο ΒΙΟΣ.

Μια χαρα ειανι 4Ghz ! μεσω Overdrive 3,9 πιανω με 1,464 βολτ.

αν θες κατι καλυτερο, παντως, σκεψου και τις εναλλακτικες:

1  να βρεις εναν Phenom X6 1090Τ -1100Τ, να βολευτεις για κανα χρονο, ή

2 να βρεις καποια αλλη μητρικη (αν και ειναι μαλλουρα να αλλαζεις μητρικες),  ωστε να μπορεις να ανεβασεις πιο ευκολα τον 955. 

τον FX83**..,  αν και VFM, δεν νομιζω οτι εχει εννοια καν, να τον αναφερουμε, προ των πυλων του ΖΕΝ......!!!!!   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

NB/HT γτ μονο 1800 ?

οπως σου ειπα δεν ξερω και εγω γτ η μητρικη συμπεριφερεται ετσι, αλλα μαλλον ετσι την σχεδιασαν απο το εργοστασιο και μαλλον το προβλημα θα παραμεινει χωρις νεο ΒΙΟΣ.

Μια χαρα ειανι 4Ghz ! μεσω Overdrive 3,9 πιανω με 1,464 βολτ.

Οχι αδελφε δεν ειταν στα σχεδια μου να παιζει εκει απλα ενα σκορ κυνηγησα στο cinebench για καταταξη στο hwbot.org

• Like 1

δεν εχω λεφτα για νεο συστημα απο την αρχη και τα λεφτα στην ζουλα θα τα βρω να τον αγορασω.....

Σε κάνα 2μηνο θα πέσουν πολύ οι τιμές βέβαια και τώρα βρίσκεις 8320 με 90€ που δεν τα θεωρώ πολλά για το συγκεκριμένο τσιπ. Άλλωστε τα ίδια είναι με τον 50

• Like 2

ανεβασε και το cpu_nb γυρω στο 2600 και θα δεις καλες διαφορες.

οτι εδιναν σε thuban εδιναν και σε deneb πυρηνες.

τις θερμοκρασιες των πυρηνων κρατα τες κατω απο 55 βαθμους,το σοκετ κατω απο 62 και το ρευμα σου για να εισαι πολυ ανετος να το εχεις στο 1.45.

μεχρι 1.55 ελεγαν οτι ειναι safe.

(τον δικο μου ακομη τον εχω στο pc του σαλονιου ξεκλειδωτο και ανεβασμενο ετσι γιατι μπορει και αντεχει.δεν προκειται να τον πουλησω ποτε).

• Like 4

Ωραίος Thano δεν θυμομουν σίγουρα για το NB στα Deneb. Πάει πολύς καιρός που είχα έναν αλλά θυμομουν τον 960 που έδινε καλά fps και μόνο που ανεβαζα το NB.

Πολυ δεν ειναι απο 2000 στα 2600 ? θα αντεξει την θερμοκρασια και την πιεση, χωρις εξτρα ρευμα ? Εδω 2200 πηγα να το ανεβασω και δεν μου δεχοταν η μητρικη. Φανταζομαι σε καποια απο αυτα που λετε παιζει ρολο και η μητρικη...

Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω πραγματικά δεν θυμάμαι έχουν περάσει τα χρόνια.

Ο Thanos μιας και το έχει ακόμη μπορεί να σου πει περίπου που και πως θα παίξεις, εγώ αν και κραταω excel για διάφορα τεστ που κάνω δεν έχω τόσο παλιά δυστυχώς.

• Like 2

δεν εχεις κανενα θεμα εαν το πας στα 2600.μπορει εαν δεν εχεις καλο τσιπακι να μην παιζει εκει αλλα και παλι στα 2400 θα το πας κατα 90%.το ρευμα του cpu_nb εαν θυμαμαι καλα ειναι by default 1,17.5

μπορεις να το πας μεχρι 1.30 αλλα δεν υπαρχει λογος πιστευω με 1.22 θα εισαι οκ για τα 2400.(μπορει να μην χρειαστει να το αλλαξεις καν).για τα 2600 δοκιμασε και 1.25 με μια μικρη αυξηση στις θερμοκρασιες.2-3 βαθμους και αυτο εαν ανεβασεις ρευμα

αλλαζω ΝΒ/ΗΤ μαζι ή δεν παιζει ρολο ? γτ καπου ειχα διαβασει οτι οι Deneb τα θελουν και τα 2. Θα δοκιμασω παντως και θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...