ASDIC Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα σας, αποφασισα να υπερχρονισω τον επεξεργαστη γτ βλεπω οτι σε αρκετα παιχνιδια που παιζω η δραστηριοτητα φτανει το 90 - 95% σε μονιμη βαση και μπουκαλιαζει την 470 και ολο το συστημα μαζι μερικες φορες. Δυστυχως η μητρικη μου εχει καποιο θεμα και δεν δεχεται την αυξηση του πολλαπλασιαστη και η αυξηση του FSB ειναι γελοια και δεν μπορω να συγχρονισω τις μνημες να τρεχουν ταυτοχρονα στα 1600. Ετσι κατεληξα στο Overdive. Μου τρεχει στα 1,440 - 1,450 βολτ στα 3,9Ghz φαινεται να ειανι σταθερος με θερμοκρασιες κατω απο 55 βαθμους (πολυ κρυο δωματιο) Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι μεχρι τι ταβανι εχει και ποσο με το ρευμα ειναι συνετο να παιξω, καθως και οτι αλλες αλλαγες προτεινεται. Ελπιζω καποιοι παλιοι γνωστες της συγκεκριμενης σειρας να δωσουν τα φωτα τους. Στο μελλον ελπιζω να παρω εναν FX-8XXX και μια 212Χ ψυκτρα. Ευχαριστω εκ των προτερων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μεχρι 1.5 με 1.55 οριακα και καλη ψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ξερεις εαν εχει καποιο ταβανι για συχνοτητα και θερμοκρασια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Με το ρεύμα που είσαι αν πας 4 είναι καλά. Για 24/7 μην περιμένεις πολλά πολλά. 1ον είναι λαχείο ο επεξεργαστής και 2ον εάν ή μητρική δεν είναι αξιόλογη παίζεις με την φλόγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Η μητρική καλή είναι σχετικά, απλά αυτοί οι επεξεργαστές είχαν ένα μάξιμουμ περίπου στα 4.1-4.2 ghz και αυτό με 1.5-1.55v που για μένα είναι πολύ για 24/7 χρήση. Δες μέχρι που μπορείς να τον πάς με κάτω από 1.5v και εκεί θα είναι το ταβάνι του για 24/7 με καλά ρεύματα και θερμοκρασία(περίπου 68-70 αν θυμάμαι καλά). Κορυφαίος ο 955 κάποτε...τον είχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 εσυ ησουν σε καποιο αλλο νημα που ελεγες οτι τον ειχες με μια 212 Evo και σου ειχε και καλες θερμοκρασιες ? 1,5 βολτ πολλα μου φαινονται και απο την στιγμη που με το Overdive βλεπω ειανι σταθερος στα 3,9 οταν παιζω παιχνιδια δλδ 4-5 ωρες θα το αφησω εκει. Τον υπολοιπο χρονο το κατεβαζω στα 3,2 παλι. Ευτυχως ειανι και χειμωνας και οι θερμοκρασεις ειανι χαμηλες, ας ελπισω να βρω χρηματα να παρω εναν 8350 μεχρι του χρονου .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ημουν εγώ με την 212. Τότε είχα μια Xigmatek HDT S1284F http://www.xigmatek.com/product.php?productid=6 και ήταν κορυφαία για τα λεφτά της, γύρω στα 24 ευρώ αν θυμάμαι τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 http://www.overclock.net/t/1128821/amd-temp-information-and-guide http://www.overclock.net/t/751576/1090t-owners-club στο δευτερο λινκ πανω κατω ιδια πραγματα θα πειραξεις και στον δικο σου επεξεργαστη.απλα δεν ξερω αν η ρυθμησεις στη μητρικη ειναι ιδιες στο βιος οπως στο λινκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανεβαινει ο πολλαπλασιαστης;ξεκλειδωτος ειναι εχω παιξει και με 955 965 δε ειχα καποιο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλη ερωτηση..... εστειλα τικετ στην Γιγαβυτε αλλα το περασαν στο ντουκου. Ο πολλαπλαστιαστης αλλαζει αλλα δεν εφαρμοζει την αλλαγη και η συχνοτητα ειναι η ιδια. Μονο μεσω FSB αλλαζει αλλα μετα αλλαζει και τις συχνοτητες στις μνημες κτλ. Στην παλια μητρικη δουλευε εδω οχι. Το ΒΙΟΣ των Γιγαβυτε μητρικων διαβαζω στα τελευταια μοντελα ειναι καπως. Ηθελα να παρω την 970 Aura που εχεις αλλα ειπα να μεινω με Γιγαβυτε αλλ την πατησα με το ΒΙΟΣ. Στην παλια μητρικη ηταν καλο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2016 από ASDIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 καλη ερωτηση..... εστειλα τικετ στην Γιγαβυτε αλλα το περασαν στο ντουκου. Ο πολλαπλαστιαστης αλλαζει αλλα δεν εφαρμοζει την αλλαγη και η συχνοτητα ειναι η ιδια. Μονο μεσω FSB αλλαζει αλλα μετα αλλαζει και τις συχνοτητες στις μνημες κτλ. Στην παλια μητρικη δουλευε εδω οχι. Δες κανα βιος αν εχει τελευταιο βγαλει Επισης οι μνημες αν θυμαμε καλα παιζουν και με διαιρετη ασυχρονα ανεβαινουν κατεβαινουν Οποτε στη περιπτωση σου οταν ανεβαζουμε fsb για να μη ανεβαινουν οι μνημες πανω απο το οριο τους κατεβαζουμε 1 σκαλι με διαιρετη τις μνημες ετσι ωστε ανεβαζοντας fsb να ερθει στη συχνοτητα που τρεχουν Αν εισαι θεσσαλονικη βλεποντας την υπογραφη σου φερτο το συστημα σου να το ριξω μια ματια !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μόλις διαβασα σε κατι ασχετα φορουμ απο τον Μαρτιο οτι οντως η μητρικη εχει θεμα με τον 955. Παρολο που αλλαζει ο πολλαπλασιαστης δεν δινει αλλαγη στην συχνοτητα στην επανεκκινηση και ο τυπος εγραφε οτι και αυτον του πουλησε παραμυθια η Γιγαβυτε στο τικετ που εκανε. Κριμα.... Μονο ενα ΒΙΟΣ εχουν βγαλει και μαλλον δεν θα βγαλουν αλλο. Ειδωμεν. Ναι το ξερω αυτο με το FSB και τις μνημες αλλα δεν μου πολυαρεσουν τα νουμερα που βγαζει απο τον συγχρονισμο. Τεσπα, τουλαχιστον οντως επιβεβαιωσα οτι ειναι το ΒΙΟΣ και δεν ειανι θεμα της μητρικης που εχω. Αναγκαστικα ανεβοκατεβαζω μεσω Overdive και ολα καλα..... http://www.overclock.net/t/1595726/ga-990fx-gaming-problems-with-multiplier-and-unlocking http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5774#ov Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2016 από ASDIC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις διαβασα σε κατι ασχετα φορουμ απο τον Μαρτιο οτι οντως η μητρικη εχει θεμα με τον 955. Παρολο που αλλαζει ο πολλαπλασιαστης δεν δινει αλλαγη στην συχνοτητα στην επανεκκινηση και ο τυπος εγραφε οτι και αυτον του πουλησε παραμυθια η Γιγαβυτε στο τικετ που εκανε. Κριμα.... Μονο ενα ΒΙΟΣ εχουν βγαλει και μαλλον δεν θα βγαλουν αλλο. Ειδωμεν. Ναι το ξερω αυτο με το FSB και τις μνημες αλλα δεν μου πολυαρεσουν τα νουμερα που βγαζει απο τον συγχρονισμο. Τεσπα, τουλαχιστον οντως επιβεβαιωσα οτι ειναι το ΒΙΟΣ και δεν ειανι θεμα της μητρικης που εχω. Αναγκαστικα ανεβοκατεβαζω μεσω Overdive και ολα καλα..... http://www.overclock.net/t/1595726/ga-990fx-gaming-problems-with-multiplier-and-unlocking http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5774#ov δε ξερω τι ακριβως κανει η μητρικη σου η συγκεκριμενη giga που εχεις πολυ περιεργο μου φαινετε αλλα με τον 955 φιλου που ειχα για λιγο στα χερια μου επαιξα στα 4030 με την giga 990 xa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 NB/HT γτ μονο 1800 ? οπως σου ειπα δεν ξερω και εγω γτ η μητρικη συμπεριφερεται ετσι, αλλα μαλλον ετσι την σχεδιασαν απο το εργοστασιο και μαλλον το προβλημα θα παραμεινει χωρις νεο ΒΙΟΣ. Μια χαρα ειανι 4Ghz ! μεσω Overdrive 3,9 πιανω με 1,464 βολτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλύτερα 3.9 με αυτά τα ρεύματα παρά 4 με τόσο πάνω. Δεν θυμάμαι εάν αυτή ή γενιά έδινε παραπάνω με το NB, στα Thuban (960Τ-1055κτλπ) πάντως είχε τεράστια διαφορά και ειδικά στα παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα